6

анонимен

преди 4 години

за да спрат нарушенията по пътя те вдигат цената на гражданската. Проблема не е в размера на санкцията, проблема е че никой не я налага тази санкция, съответно хората се чувстват безнаказани. Много често на магистрала ги виждам да летят с 200, дали получават фиш за превишена скорост??? Вчера видях един *** да прави обратен завой на Орлов мост, където е пълно с камери, той дали ще получи фиш или го прави защото знае че е безнаказан.

5

минувач

преди 4 години

В Германия - за примерните шофьори намалението е до 75%! И не става въпрос дали имаш глоби или нарушения - а за щети когато застрахователщя е трябвало да плаща!В България както обикновенно всичко е обърнато наопаки, ама от корумпирани неуки калинки какво може да се очаква?

4

Грую

преди 4 години

Гражданската отговорност е на автомобил, а не на шофьор. Като регистрирам колата на майка ми, която не кара до години да видим как ще я хванат с фиш или глоба.

3

Анонимен

преди 4 години

Значи за нарушение без проблем 400% нагоре, а ако си примерен едвам едвам 1/4 надолу. И това ако не е грабеж да пълни джоба на застрахователите здраве му кажи.

2

Държавата изядоха

преди 4 години

ПР палячовците на тиквата да не развяват глупостите си, защото никой не им вярва. Всичко е за да лапат още ненаситните застрахователи и мутри.

1

Кралят Тиква

преди 4 години

Бонус-Фалос ще има само за всеки поданик!