73

:D

преди 4 години

За съжаление, *** си мисли, че когато детето му се нарича Лукреция Ганева ще заличи отраз селския й произход и когато отрочето (дай боже) се махне от "тъпата държава" и се пресели в оня, лъскавия свят, името Лукреция ще звучи някак си "по-напудрено". Да, ама Лукреция Ганева си остава с възпитанието, което е получила от баща си, а той - от село Горно уйнo...

72

...тъжно...

преди 4 години

Във връзка с "модните бългасрски имена" ще вметна следното:Момченце от класа на дъщеря ми се нарича ЕВАН (ударението е върху първата буква). Сещате се как му викат момченцата от класа в 6-ти клас, нали?Мили родители, не решавайте съдбата на децата си с лека ръка. Не ги принуждавайте да посещават детски психиатър още от ранните им детски години!

71

Анонимен

преди 4 години

Значи...кат взема едно дърво...

70

До 81

преди 4 години

НПО трoлче, точно себеподобните ти сорocoиди налагат джендърнеутралността и джендъра (пола) като социална конструкция. Не се прави, че не разбираш!

69

Анонимен

преди 4 години

Най-добре като индианците, едно име по рождение и едно по заслуги. Е те тогава най-популярното мъжко име в България ще е "Шкембестият *** комплексиран селянд"ур".

68

Анонимен

преди 4 години

Щом е от този достоверен източник Дейли Мейл, значи точно обратното е вярно. Ако исках да прочета тази статия щях да отида в сайтове за брадви, петли, пикове и тн, но явно и вашият понякога се поддава.

67

Анонимен

преди 4 години

Е, то и при нас са на мода Алекс, Денис, Мишел,

66

Анонимен

преди 4 години

Дайте и няколко имена подходящи за българи,щото ние освен Иван и Драган други незнаем.И като продължим с традицията,току виж сме изпуснали новата мода и ще станем за смях за пред света.Например ,,Иван-Иванка'' е това име как да го направим ни мъжко,ни женско,и да бъде ,,подходящо'' през новата 2020.

65

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е да отбелязвате платените статии

64

.

преди 4 години

Има и други "хубави" имена - Гeй, Педьо, Пенуга, Лезба, Eбaн (ударението е върху първата сричка).Не осакатявайте бъдещето на децата си, още преди да са тръгнали по своя път. Един ден те ще се обърнат и ще ви посочат обвинително с пръст. Оставете настрана "световните" гейо-юдео-лезпо-тенденции. Използвайте хубавите български имена: Георги, Невена, Димитър, Камен, Крум, Биляна, Боряна, Божана.

63

Анонимен

преди 4 години

Не ни ангажирайте мисълта с извратените западни дивотии. Имаме си звучни имена, мъжки и женски.

62

Желязната лейди

преди 4 години

Стига сте промивали мозъците на хората и децата ни с простотии,ще ви дам аз една мода,идете да създадете и отгледате деца ,първо ,че после мислете за именатя на децата на другите. Ако имате момче ще го облечете ли в рощля щот е модерно и ще го кръстите ли ИВОН например,о???Има хубави бг.имена като ИСКРА ,ЗОРНИЦА, СИМЕОН , КРУМ !

61

Анонимен

преди 4 години

булшит

60

Анонимен

преди 4 години

Нормално за английските *** да са полово неутрални, макар че тук виждам някои типично женски имена. Там безполово изглеждащите са вече факт и усилено се пропагандират от Лгтб .Промиването на мозъци в училищата е довело и продължава да води до тотално обезличаване на тинейджърите, но те се гордеят с това!

59

Viewer

преди 4 години

Подготвят глобалното стадо за чипизация , номерче , баркод или каквото и да е . Да свиква стадото . Като си неутрален полово, си неутрален и финансово и ставаш роб.

58

Анонимен

преди 4 години

Онова нещо Нинова родител 1 или 2 е ..?!

57

Анонимен

преди 4 години

Кажи речи всичките тука са съкратени омалителни имена Ползвано още от средновековието ако не и по рано ...едно Индиго е изцъвкано зада се драсне поредната *** статия

56

Анонимен

преди 4 години

Родител 1 и Родител 2 още не знаят пола на бебето, но вече са решили че ще стане третополов хоминид

55

Анонимен

преди 4 години

По полово неиндифицирано от Путин няма...

54

ined

преди 4 години

Фейк нюз - на запад в момента най-популярното име е Мохамед