93

Язък Язъков

преди 4 години

Предлагам след около 10 години всички да са под номера - така на всички ще им е ясно какво означава името...😜Щото много от нас помнят и колко Владимировци, Людмили, Сталини, Господин и хоп след малко Изаури, Касандри, Бойковци пък сега и Унисекс имена. Евала на юнака дето преди време се прекръсти на Манчестър Юнайтед - чиста работа

92

Анонимен

преди 4 години

Денис си е мъжко име, как да му викат?

91

Анонимен

преди 4 години

Модерно било! Айде, не на нас тези промивки! Гнусотия!

90

п p o п a г a н д a

преди 4 години

1. "това са част от полово неутралните имена, които ЩЕ са хит през 2020 година"2. не е спомената държавата, в която е проведено "проучването"днec.бг вече е пpoпaгaнднa платформа и хранилка за "журналисти" със съмнителни квалификации!

89

До ...тъжно...

преди 4 години

А в класът на дъщеря ми имаха момче Денис, сещай се как му викаха другите.

88

Анонимен

преди 4 години

Айде86820е ..поредните хейтъри и уплювачи в коментарите. Щото ако се казваш Блек, Браун или Найт, говори мнооого за фамилната ти история.

87

Анонимен

преди 4 години

Например, ако бащата се казва Иван,дядото се казва Христо, а на детето сложат името Георги, то ще се казва Георги Иванов Христов и няма да носи фамилното име на баща си.Тотално заличаване на родовата памет-------Нали се сещаш откъде идва това?Руснаците навремето са нямали и фамилии, записвали са ги по името на майката или по населеното място.Затова много завършват на -ин и на -ски

86

Анонимен

преди 4 години

Ивлин си е чисто женско име - Евелина. Само у нас има мъжко име Ивелин.

85

Друг вариант

преди 4 години

У нас пък е имало период след Девети септември, през който са се опитали да игнорират фамилните имена. Новородените се записвали с производно от името на дядото вместо с фамилно име. Например, ако бащата се казва Иван,дядото се казва Христо, а на детето сложат името Георги, то ще се казва Георги Иванов Христов и няма да носи фамилното име на баща си.Тотално заличаване на родовата памет. Народът е бил много против и са отменили тази дивотия.Но за хиляди хора е прекъсната линията на фамилното име

84

НО ПАСАРАН

преди 4 години

За някои е изгодно тоталното обезличаване - да няма националности, да няма конкретен пол, сега пък имената да са унисекс. Така най-лесно се създават зомбирани роботи.Преди стотина години пък в Русия, в някои градове се опитали да въведат сексуалното обслужване като гражданска повинност за жените от 16 до 70 г., защото семейството уж било отживелица. И бебетата да оставали при майка си само 1 месец, после в соц.дом. .Дори в ранния СССР не им е минал номерът на някои гяволи, няма да мине и сега!

83

...

преди 4 години

Хора кога ще осъзнаем, че НЕ НИЕ А НЯКОЙ ПО ВИШ ОТ НАС Е РЕШИЛ, ние хората да се делим на 2 пола ЖЕНИ и МЪЖЕ! Всичко друго е толкова перверзно и не натурално и не добро, че представа си нямате! Аз не знам как от 2 РЕАЛНИ ПОЛА, СЪЩЕСТВУВАЛИ МИЛИОНИ ГОДИНИ, изведнъж половете станаха незнам 100-150-200 -???? Бах го!!!

82

Анонимен

преди 4 години

Едно време се смеехме на женски имена като : Лимонка , Портокалка ! А сега явно стават нормални мъжки имена !

81

анонимна

преди 4 години

До Анонимен 95Да, и никак не са полово неутрални.

80

Анонимен

преди 4 години

Фейк нюз.При англичаните модерните имена ще са Мохамед,Хасан,Али

79

не е вярно

преди 4 години

До ЦиникИзобщо не са изпушили!Действат на принципа "непрекъснат лек натиск без почивен ден"!Рано или късно ще поддадеш,а те продължават нататък!Всички джендъризми са за външна консумация,разбиване на другите държави!При тях модерните истерии ги няма!Жертват малко,но печелят много!

78

Анонимен

преди 4 години

Какво ни интересуват тези глупости?!

77

Анонимен

преди 4 години

Не ги разбирам джендърите. Ако искаш истински да си полово неутрален, резни си пиshката и тогава се приближаваш до светлата си цел, без значение, как се казваш.

76

Помогнете, моля.

преди 4 години

Търся име за куче, което да става и за котка - още не съм решил дали искам папагал. Мисля, че това е правилният сайт, в който мога да получа адекватна помощ!Предварително благодаря за загубеното време.

75

До Нели Христова

преди 4 години

Блогадаря ти за тази новина!

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 80Забрявяш името Никол - на приятел му се роди внуче-питам го как го кръстиха -Никол. Отивам и нося подарък за момче, а то...момиче