25

Анонимен

преди 4 години

Здравната каса и лекарите ни убиват, само в БГ ли има риновируси някой да е чул по света за загинали деца от риновируси, дори в Африка не умират от риновируси Вече сме 15 нива под дъното на Африка и Сомалия.

24

Анонимен

преди 4 години

Геноцида на режима Борисов продължава, докторите не лекари в момента а касапи и гледат на нас като стока!

23

Анонимен

преди 4 години

Превърнаха здравната система в търговско дружество, Бялата мафия има негласна договорка да прехвърлят пациентите за да могат да се облажат по разни пътеки. Видели са ги с малко дете, всеки родител ще плати като луд за да спаси детето си и затова са ги разкарвали.

22

kirasirrav

преди 4 години

за мен основния виновник е системата превърнала болниците в търговски фирми и лекарите в търговци, както и цялостната мизерия в държавата.ако имаше повече легла и докторите не пресмятаха кой пациент им е по на далавера щяха да приемат детето и да го лекуват и наблюдават най-малкото и при поява на проблем да реагират по-бързо. наистина при малки деца състоянието може да се влоши мълниеносно и всяко забавяне може да е фатално

21

Възмутен

преди 4 години

Някой да е очаквал ДРУГО?!?!БОГ да прости милата душица! Ще дойде и вашето време,господа-ТАМ ще отговаряте-и нито длъжности,нито пари ще ви помогнат! А ДОТОГАВА-ЩЕ СПИТЕ ЛИ СПОКОЙНО?!

20

MMMM

преди 4 години

До Деян Куцев, изключително празен и *** си, наистина не е за вярване.. Нека да почива в мир, душицата. Сила на близките.

19

Анонимен

преди 4 години

Дори родителя ще забележи ако детето има заболяване на дихателните пътища. Всеки лекар може да установи астма, риновирус или грип или кашлица някаква. Истината е, че и досега никой не знае, а се съмняват за риновирус. Детето е починало от сепсис задето са го прехвърляли и разкарвали 8 часа нямало забавяне При сепсиса всяка минута е фатална.

18

Деян Куцев

преди 4 години

Не разбирам. Добре де умряло,умряло нито е първото няма да е и последното. Родителите са млади и вместо да подсмърчат да правят друго. Пак и ако погледнат позитивно няма да харчат пари за абитурент.

17

Анонимен

преди 4 години

Ефективни присъди!

16

Сияна

преди 4 години

Т.ъпа.нар.и.т.е от детската педиатрична болница се скъсаха да протестират и се сърдят, че хората не ги подкрепят. Как да подкрепиш безхаберници учили недоучили. Естествено, че ще измислят някаква диагноза за оправдание, както винаги при смъртен случай.

15

Анонимен

преди 4 години

Минута мълчание. И за мъничкото и за здравната система.

14

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте пак за гробокопачите на народа

13

Анонимен

преди 4 години

За 10 години управление на " харизматичния" прасчо толкова! Вие се радвайте, че ви направи вълнообразни магистрали, че иначе щеше да се наложи да пътувате с влака

12

Анонимен

преди 4 години

Преди години имаше много добре подготвени кадри детски лекари и медицински сестри.Много от тях не са сред живите,другите са в пенсионна възраст.Не зная какво ще стане ,ако си отидат и тези които все още са живи и когато няма на кого да се довериш разчиташ на късмета.И кои умни глави разсипаха детско поликлинични здравеопазване,детските болници в малките окръжни градове са закрити и разрушени.А ,така модерното название ДКЦ входовете за педиатричните кабинети е общ,а е редно да е отделен от общия.

11

Анонимен

преди 4 години

Малее, риновирус, ако не го бяха завели на нашите "лекари" или по скоро КИЛЪРИ детето щеше да е живо! Това е вид грип и се лекува с лекарства за грип!

10

баба мара

преди 4 години

за Данаилов и мутафова се полагат извънредни грижи за да им удължат агониятаа за нещастното 3 годишно дете не се полагат грижи разкарват го от болница в болница докато умре господ ще ви накаже

9

Анонимен

преди 4 години

Именно, че за тия дърти рептили се харчат народни пари, белким укрякат до 100 години, а за детето няма адекватно лечение. За това ще ги бият докторите, скоро ще почнат и да ги палят.Няма бъдеще тая държава

8

Анонимен

преди 4 години

Кой го пусна този риновирус?

7

Анонимен

преди 4 години

Това е редовен номер на болниците. Ако някой пациент ще умира го пращат в друга болница за да умре или в линейката или в другата болница. Точно докато му пуснат изследванията и го приемат и той е умрял. Големи тарикати са само и само да не си развалят статистиката за смъртност. Редовно когато линейка кара тежък пациент който е доста вероятно да умре изведнъж свършват свободните легла за да го закара линейката в друга болница или да си умре в линейката обикаляйки по болниците. Дол_но племе.

6

Анонимен

преди 4 години

Това е жалката картинка. Плащаш за здравеопазване, накрая отново си плащаш в частна болница. За съжаление на края отново не получаваш нищо!