65

Драги Експерти...

преди 4 години

.. по медицина, да напомня, че от настинка обичайно / разбирайте в над 99,9% от случаите/ не се умира. А когато един банален риновирус / в момента, в който пиша това, няколкостотин милиона души се борят с настинките си!/ доведе болния до светкавичен сепсис, това обикновено означава, че зад такова абнормално протичане има твърде, ама твърде сложни и тежки причини. Боя се, че капацитетът на тукашните суперексперти няма да е достатъчен, за да осъзнаят онова, което им казвам...Съболезнования!

64

Анонимен

преди 4 години

До Легендата Скъпа Легендо, с това, че са връщали хората, тези лекари-убийци са спасили живота им / това, за лекарите-некадърници-убийци Вие го твърдите!/.Защо вдигате шум и от какво недоволствате, при това положение, не разбирам?!?Ходете на врачки и няма да имате никакви проблеми с лекарите. Бъдете здрава, Легендо!

63

От личен опит ...

преди 4 години

И ние сме се сблъсквали няколко пъти с корумпираната здравна система в спешен кабинет във Варна! Първия път лекарката ми се накара, че сме отишли вечерта! После пак се наложи да отидем поради алергичен шок. Тогава лекарят съвсем деликатно си поиска "възнаграждението". Случвало се е детето да е при баба си в друг район. Вдига 40 град температура. Не можела да дойде линейка! И В спешния кабинет не можели да го прегледат, защото детето не било от района. Направете си изводите!

62

Мартисан

преди 4 години

Пак ли ще кажат, че е било отровено или е живяло в мизерия. Лекар не се става, човек или се ражда достоен или почва да те праща при негов човек, в неговата аптека, да купиш неговата добавка. Васил Иванов ако почне да прави репортаж за всеки корумпиран медик ще трябва да ги бълва през пет минути. Забелязал съм, че колкото по-скромен е един доктор, толкова по-честен е. След като осем години ме лекуваха от астма един пенсионарин лекар, който си гледа старините на село ме спаси за три седмици.

61

1708

преди 4 години

некадърници!

60

Анонимен

преди 4 години

Да било е заразено с риновирус но не всеки който има хрема умира -Виновна е системата защото не могат да го приемат в болница т.като такава пътека няма -всичко е в пътеките -никъде по света няма такова нещо -боли те нещо -приемат те с нещо фалшиво за да те приемат по пътека и после ти се издава и фалшива епикриза -Е това медицина ли е -Българите ние сме виновни никой не протестира

59

Киро Факира

преди 4 години

Българио мила, земя изнасилвана от тикви,комунисти, апартаментно-терасни тарикати, лекари гробари и некадърни (но послушни) министри и депутати, безкраен е твоя резил...Съболезнования за родителите и надежда,че и тези млади хора няма да изберат Терминал 2...Крайно време е някой да намери малко смелост и да изгони търговците от храма на здравеопазването...а за смяна на системата трябва много повече от смелост....алтернативата е да продължаваме да мрем като мухи ...

58

д-р Измамлиев

преди 4 години

Докторите - в по-голяма степен- са измамници, гледат да вземат парите на пациента, изнудват, въртят-сучат, все пари са им в съзнанието-доколкото го имат. Понякога създават нарочно проблем, или казват на пациента, че е болен от нещо, за да "решат проблема", т .е . да вземат парите. Те са нещо като милиционерите, които нарочно създават проблеми, за да ги "решат" после след заплащане. Самото здравеопазване в България се нуждае от спешна помощ, от лекуване, цялата държава е болна, свестните избягаха

57

Легендата

преди 4 години

До АнонименСтигнах до болница защото родителите ми трябваше да търсят връзки, за да ме спасят. Само това ли ви влезе в наглата тиква от цялата случка. Празно отделение, а те връщат болни хора. Както казах има и добри лекари, но вие очевидно не сте от тях.

56

Анонимен

преди 4 години

До МарияНаистина, жалко за детенцето, но как така решихте, че смъртта му е плод на калпави лекари? Вие сте дистанционен, метатемпорален експерт в медицината, може би?

55

Анонимен

преди 4 години

До ЛегендатаБили сте в болница, пълна с лекари-престъпници и сте останали жив?Уаууууууу, почитания!И един съвет - повече никога не стъпвайте в болница, че следващия път може и да нямате този късмет! На лекар също не ходете, така ще осигурите здравето си по най-добрия начин!

54

Лекар

преди 4 години

Лекарите в случая нямат вина, ако детето си беше платило, щеше да е живо.

53

Анонимен

преди 4 години

Започна кампанията, която в края на краищата трябва да докаже, "че лекарите в случая не са могли да направят нищо", "детето е било обречено от вирусната зараза", "такива неща се случват". Този театър не ни го разиграват за пръв път. Въпросът е, че лекарите са се държали безсърдечно и въобще не са се и опитали да помогнат, без да знаят за вирусни зарази или каквото и да е било. Просто едно болно дете е било оставено без лекарска помощ и е починало.

52

Анонимен

преди 4 години

Горкото дете! Бог да го прости! Горките родители, колко ли страдат?!Същият гаден риновирус го подкарах преди 3 седмици. Съдираща кашлица и гадно усещане, че не ми достига въздух, особено през втората нощ. Цели две седмици изхвърлях секрет от дробовете докато се прочистя напълно. От години не помня да ми е било толкова зле!

51

Легендата

преди 4 години

Като дете ме вкараха в детското отделение с връзки с много тежка пневомния. Бях на косъм. Имаше осем легла, аз бях единственият пациент, седем си стояха празни. Докторите цяла вечер връщаха деца и бебета, които не бяха по-добре от мен, но явно са нямали познат да ги прати. Колкото повече време прекараш по болници толкова повече се отчайваш от общото ниво. Има добри лекари, но повечето са некадърни, а някои са откровени престъпници.

50

Анонимен

преди 4 години

Това не е единичен случай. Често се случва и с възрастни. Моя близка с инсулт, докато я подхвърляха няколко болници като чувал с картофи, умря по пътя. Как се нарича държава,която убива населението си??? Продължавайте да увеличавате бюджета за здраве! Престъпници.

49

Алокакси

преди 4 години

Пак ли някой друг ще е виновен? Бездушници да оставят здраво дете да умре. Тези търговци всяка седмица са по конференции на запой и разгул, а после нямало пари. Родителите трябва да затрият някои от тези иначе няма оправия.

48

българин

преди 4 години

Да не забравите пак да гласувате за Гочоолу, Дочоолу,Данко Хаирсъзина, Цвък Молитвата и Тиквата!

47

Анонимен

преди 4 години

Не финансирането е проблема на здравеопазването. В медицината още има хора,за които чуждото здраве е последната им грижа!Те живеят в света на бюджетния си щат,а най-страшно и непоносимо за тях е да носят ОТГОВОРНОСТ, защото това ще легитимира колко са посредствени и некадърни!Жалко, България губи отново,ала не мач, а бъдещето си...

46

Русия

преди 4 години

После изборити стаат чОдеса! Воден рижим, вдигане на такси, данъци, болнични, преди изборите се почваха стадиони ся след 2 дена са спират! Чистит Бананинден! -4 милиона българи. Ден на БАНАНА и маймунити/матряла МУ!