15

Анонимен

преди 4 години

воля ти си за българите една голяма НЕВОЛЯ аиде по наи бързият начин се скриите в дупките както напълзяхте не мислете че сте по умни от бг народа ОТДАВНА ВИ РАЗКРИХМЕ

14

Анонимен

преди 4 години

Ако държавата отново поеме първите три дни болнични, ще вдигне осигуровките. Това ли искате?

13

123

преди 4 години

До +++Да бе, ама за борба с закононарушенията уж плащаме на едни други хора. Не е правилно да ощетяваме всички. Защото тогава държавата се разтовари от първите 3 дни болничен, но познай дали успоредно с това намали и данъка?

12

Анонимен

преди 4 години

Изедници болничните още ще се увеличават, докато последния затвори вратата, тепърва ще ви се връща на вас

11

+++

преди 4 години

Забравили сте защо първите три дни от болничните сега ги плаща работодателя. Преди десетина години и първите три дни се плащаха от НОИ, но понеже работодателите станаха много нагли и пращаха работниците да си взимат болнични, когато нямаше работа, тогава се взе това решение първите три дни да ги плаща работодателя. 70% за първите три дни е някаква спирачка против фалшивите болнични и е от много години.

10

ГЕРп

преди 4 години

Предлагам да няма болнични, пенсията на 90 години при 120 години трудов стаж.

9

Кокиче,

преди 4 години

Не бъркай нещата. Тук не говорим за здравните, а за социалните осигуровки. Именно от тях се плащат обезщетенията за временна нетрудоспособност, трудова злополука, майчинство, безработица. Не че нещо, но като коментираме, поне да сме наясно за какво говорим.

8

Рашко

преди 4 години

С други думи, първите дни "болничен" на симулантите да ги плащат тия дето бачкат съвестно. Много справедливо!

7

Радо

преди 4 години

Трябва да се затегне контрола над фалшивите болнични и като си болен да се плаща на 100% болничния! Няма логика да се разболееш от грип, за който ще хвърлиш 50-100лв и накрая да ти режат и от заплатата!

6

кокиче

преди 4 години

Съвсем логично е при положение че държавата прибира парите за здравни осигуровки и всички болнични да се плащат от бюджета. Сега какво е: хем прибират парите, хем някой друг да плаща(само 3 дни, но те повечето болнични са толкова).

5

Анонимен

преди 4 години

На следващите избори ще гласувам за ВОЛЯ. До сега се двоумях между Волен и Марешки.

4

Болен

преди 4 години

Нали все копираме Германия. Да го направят като там- първите шест седмици ги плаща работодателя.

3

шматка

преди 4 години

И Домуса ще те подкрепи.

2

.

преди 4 години

Шуш, бе. Държавата няма пари за глупости точно сега. Трябват пари за нов самолет за Вожда, тия БОля не четат ли новини???

1

Анонимен

преди 4 години

Партиите започнаха да вземат пари от олигархията и започнаха да прокарват безсрамно лобистките им желания.Партиите огладняха, левчето не стига за нищо. Който плаща, той ще поръчва законите.Благодарим на Слави Патерицата и герберите, които го ползват за подкрепа на властта срещу народа.Получи единия лев, получи мажоритарни избори за кметове. Хората избраха "велики личности".