133

Койчо

преди 4 години

Маи кръсника ми го предложи

132

Ганьо Балкански

преди 4 години

Бат Венци през 2013 напусна парламента с фразата: Моите авери станаха милионери а аз на една депутатска заплатка от 2600 кретам.Тогаз и кума му го пусна да му "обитава" 150кв.м. апартамент, щот жена му се уплашила от земетресението. Горкичкия бивш депутат. Е само няколко месеца след това Орешарски падна и тате му Боко пак се качи на коня. Бат Венци -финасов министър. Каква е разликаката между депутатската и министерската заплата?Под 1000 лв. Така става ли се милионер?Става се,става се!

131

Гост

преди 4 години

"Първият ден от болничните" важи за еднодневни болнични, за многодневни, или за всички? Ако например, за е многодневни болнични /на мен ми се струва, че е за всички!/, то мярката е дискриминационна, открито погазване на правата на хората и бъркане в джоба на болни хора, изобщо! Тази мярка трябва да се атакува пред съда, и то колкото се може по-бързо.

130

Двуличие

преди 4 години

Който гласува за ГЕРБ гласува за безкруполна мафия седнала на гърба на народа.

129

Анонимен

преди 4 години

Пиле шарено,я раздуй за оная"технология"която я готовите с твоята рода ананиев през 2020 година,как ще напълните джобовете на "търговците"на здраве с "частните" каси!

128

Анонимен

преди 4 години

горанов ти имаш ли съвест или си робот но робот които го итерисуват наи вече натрупването на пари пълна пародия и глупост са твоите словоизлияния единственото в момента е което правиш е да се харесаш на една голяма тиква за да можеш поне малко да станеш и ти такава тиква но уви ти си оставаш *** дори и за тиква не си достоен

127

Този пък

преди 4 години

Високомерен мазник.

126

Преял Гербав

преди 4 години

Е какви бузи само! Личи че е от "нашите"!ПАЛЦИ ГОРЕ ЗА НАЙ-ПРЕЯЛИТЕ!

125

Анонимен

преди 4 години

Много ми е антипатичен и знам защо.

124

Re

преди 4 години

Отново ни прецакаха следизборно.Нямаха търпение да минат изборите и да се започне социалното осакатяване на българина.Кой дава фалшиви болнични?Лекарите!Те да се хванат за ушите,ама не им стиска на управляващите и пак беззащитния работник,ще го яде.

123

М, да ...

преди 4 години

До Дзивкосега ден после 3 дни без пари..-----------Горанов и тези от НС дали мислят, че и те са работници по същество? А утре като ги махнат от местата им / неса полезни на днешните им шефове, кво ще павят? Тея бизнес немогат да развиват!

122

Анонимен

преди 4 години

Мамин златин технологичен тъпан...

121

Съвет

преди 4 години

Работодателите да си назначат разследващи , да проверяват истинността на болничните.По евтино ще им бъде.

120

Дзивко

преди 4 години

Хубаво е да свикваме, като няма държавно финансиране на политическата система, както е в Щатите например, ще има доста такива закони, някъде имаше статистика, че там над 90 %от законите са в интерес на бизнеса, плащаш си на партия и лоби и готово...Трябва много да внимаваме какво си пожелаваме, че може да се сбъдне

119

хаха

преди 4 години

достъп до детските гадини :D

118

Дзивко

преди 4 години

Ето ви напрактика левче субсидия, опозицията няма финансов ресурс да се опъне на властта, а те от своя страна имат целия държавен апарат на разположение, плюс бизнеса който плаща музиката, сега ден после 3 дни без пари..

117

Бай Х

преди 4 години

Горанов но там лекарствата са безплатни!?! Така че мисли все още е безплатно

116

Мунчо

преди 4 години

Всеки ден минавам покрай бабите пред блока поне по два пъти- сутрин и вечер. От бая време единственото което чувам са клетви срещу Горанов. Тоя няма да я откара много, чака го нещо лошо. На толкова клетви все една ще хване....

115

Дзивко

преди 4 години

Абе ако Б. Б. беше загубил София на изборите дали тва щеше да мине като идея, ама на гласувайте пак за тях

114

Анонимен

преди 4 години

Що не каза за тази технология преди изборите , и за местните данъци и такси