74

F5

преди 4 години

И на кучето му трябва антимаггнит, да пикаят по дърветата и гумите и да стоят наблизо!

73

До 94

преди 4 години

Как точно помагаш на стари хора? Дай по-подробно та и аз да се науча.

72

Анонимен

преди 4 години

До НеЕ да обаче виж как агресират, тези хора трябва да се озъбтят вече, стига сме се правили че не съществуват, че са ексцентрични странници и т.н. Трябва да се вземат мерки, срещу тези хора, защото те представяват опастност, виж го тук един психар, какви простотии списва. Не е далеч деня в който тези хора ще започнат да убиват невинни хора.

71

Анонимен

преди 4 години

Защо да е по-опасна отровата от кучешките фекалии. Крайно време е майките да започнат да възпитават децата си, а не да ползват майчинството като дълга кафе/цигара пауза.

70

Не

преди 4 години

се връзвайте и не се ядосвайте на кучкарите. Има и нормални сред тях, най-вече които гледат кучета по необходимост. Ловци или самотно живеещи в близост до опасни махали. Повечето обаче са увредени. Само като ги чуеш как говорят на кучетата си на майко и татко и разбираш, че това са хора достойни за съжаление! Трябва да бъдат лекувани.

69

До 93

преди 4 години

Домашното куче, трябва да се разхожда с намордник и си представи, че се разсееш за минута и детето ти налапа кафяв бонбон оставен от твоя любимец.

68

До 86

преди 4 години

Ти си част от секта и хора като мен няма да позволят на такива промити мозъци като теб да си прокарват простотиите. Твоя легион от трима психари, бързо ще му се изпари ентусиазма при челен сблъсък с реалния живот.

67

Браво...

преди 4 години

Природозащитници, защитавайте природата. Само да попитам. Вие тоя интернет от някое дърво ли го прихващате? А, вие случайно да не живеете в големите градове? Далеч от природата. Най-вероятно. За туй си затваряйте човките. Лицемери такива.

66

Qwerty

преди 4 години

Обичам много животните, но повече обичам хората и децата. Ако някое бездомно куче нападне детето ми или има опасност да го направи изобщо не ми дреме. Бездомните кучета нямат място в града, имат място в приюти и не съм длъжен да страдам защото някой има интерес да има бездомни кучета, защото те му плащат заплатата.

65

До 87

преди 4 години

Съмнявам се че има с какво да стреляш. За разрешително два от документите пред КОС се вадят от психодиспансер. Медицинско и удостоверение, които ти няма как да представиш! И тук си бита карта! Като си мекотело що си тръгнал да са правиш на който не трябва?

64

До 81

преди 4 години

Значи ще убиваш болни хора, защото са изразили позиция, по даден обществен проблем? Колко благородно! Браво така се бранят животни и природа, с реки от кръв. Пак питам, каква е разликата, между този модерен екоталибан и джихадистите?

63

реалист

преди 4 години

Който одобряват тази варващина незабавно да отиват на психиатър

62

До 81

преди 4 години

Не пич! Бъркаш! По няколко часа на ден прекарвам в зала. И то не фитнес. От години. Хайде дай идея как да се намерим! Ще ти иска да съм 45 кг.

61

До 77

преди 4 години

Кучето е до теб, защото няма друг избор и защото не си способен да изградиш отношение с други хора - типичен пример тежка форма на социопатия. На мен също не ми пука за теб персонално, интересуваме какво се случва в обществото ни, в това че се прокарват социопатски идеи. Аз на кучета и други животни няма да се кланям.

60

Анонимен

преди 4 години

До 74Не, но ако някой ти каже мне името си, ще го нападне физически, не смао с вербално. А и ако позицията ти включва заплахи за насилие, то също ще има белезници. И аш позиция, защитаваш я, ама нещо ми казва, че ако позицията ти не издържи, ще "раздавал юмруци", като мъжете, видиш ли.

59

До 74

преди 4 години

Твоята позиция е социопатска, тоест имаш нужда от терапия в килия.

58

Анонимен

преди 4 години

До 75Правя много добре разлика аз, ама хора като вас не ги броя за такива.

57

Анонимен

преди 4 години

Не съм любител на животните а и още по-малко на "хората" които ги тровят. Каква е тази варващина? Къде са организациите четри лапи/меки лапи или са на яве само докато приберат евро париците! Що за лаенъристански манталитет е това да тровиш улично животно???

56

Анонимен

преди 4 години

До 67Не знам пич... Звучиш като самотен не ненормалник и в момента в който ти сложат белезници, никой нема да ти помогне....

55

Димитър

преди 4 години

Искрено се забавлям какви скотове вилнеят тук. Гледал съм няколко кучета, котки и други животни, но повече няма да се оправдавам, а ви оставям да споделяте личния си опит за доходи и калташки врътки с гуми втора употреба.