14

Антикучкар

преди 4 години

Аве не вземат по едно дете да отгледат...А прибрали кучища по домовете... Пфу...

13

someone

преди 4 години

Преди време ходих на оглед на някакъв апартамент в Манастирски ливади. Само като видях какви глутници ме посрещнаха и се отказах. Само ще ви кажа, че брокерът ме посъветва да се обадя на охраната на сградата, за да вляза вътре, иначе имало опасност да ме нападнат стотиците кучета в района. Ако живея там и никой от задължените не се заема с проблема, то очевидно аз ще трябва да предприема някакви мерки. Първо със сезиране и после както дойде.

12

До 13

преди 4 години

Гледам, че и ти коментираш в този сайт. Така че си напълно прав за утайките!

11

Хм,

преди 4 години

добре го е измислил. В тъмната част на денонощието - шапка, качулка, отрова. Не го ли хванат на момента, никой нищо не може до направи и докаже. Не съм привърженик на такива крайни действия, но само така кучкарите ще се научат да си държат питомците на каишки и с намордници!

10

Плъхозащитник

преди 4 години

НАБЛИЖАВА зимата и уличните кучета ще станат по-агресивни заради студа и по-трудното намиране на храна. Редно е Общината да направи това, което се изисква от нея- да събере уличните кучета в приют или екарисаж, но не и да ги остави на улицата.Върховна глупост е, бездомните кучета да се улавят, обезпаразитяват, ваксинират, регистрират, пломбират и пак да се пускат по улиците. Това струва хиляди левове от НАШИТЕ пари, които се харчат разни кучкарски организации!

9

Наблюдател

преди 4 години

До правилно 3:Твоите деца ядат *** от земята? Ми браво!

8

Анонимен

преди 4 години

Кажете с какво ги обезпаразитявате че и в нашия квъртал е бпълно с бездомни и детето го е страх само да иде до училището та все аз го водя

7

Бай Иван

преди 4 години

Ако имаше нормални закони за уличните кофермани и за оцелелите аборти, които си пускат песовете безконтролно навсякъде, нямаше да има такива случаи ;) !!!

6

Анонимен

преди 4 години

До 11Така като гледам воя до момента е от разни селски индивиди, които се правят на големи човеколюбци.

5

Анонимен

преди 4 години

До Пчеличката МаяМи аз пък мога да ти кажа, че ако някой ми отрови кучето и го хвана ще му се стъжни жалкия животец безмислен. Така ми е писнало от такива балкански ***, че изобщо няма да ви бавя.

4

Анонимен

преди 4 години

До Пчеличката МаяКакво пак се плюнчите бе смешници :)

3

Пчеличката Мая

преди 4 години

На хората им омръзна от помиари по улиците и след като виждат, че общината не може да се справи, взимат нещата в свои ръце. Скоро това ще се случи и с политиците. Ако такова улично куче захапе мен или детето ми, нали знаете колко ще ми дреме за всичките природо(скапани)защитници! Всичко ще хвърчи в реката.

2

правилно

преди 4 години

Предупредете децата да не ядат от кучешките примамки!Най-добре сложете до всяка примамка табелка с череп и два кокъла и надпис "Не яж,това е за кучета!"

1

Това

преди 4 години

е винаги на въоръжение при кучкарите. Навързват смъртта на куче с опасност за дете. Ама номера не минава. Ако въпросното четириного е с намордник няма как да погълне отрова