25

хихиихи

преди 4 години

До ognyanzЗапомни си думите, че пак ще си говорим по въпроса колко е на изчезване СДС. Май, нещо не следишвнимателно политиката на ГЕРБ.

24

мда мдааа

преди 4 години

Не сме далеч от тройна коалиция: МАЯ ЩАНГАТА, РАДАНЧО ХЛЕБАРКАТА И СЛАВИ ЧАЛГАТА..

23

предлагам

преди 4 години

Нинова вече е бита карта в столетницата.. Предлагам да се прехвърли към РАДАНЧОВЦИТЕ..та белким и тях да затрие!

22

до 19

преди 4 години

До АнонименВ Лозенец ,където градската десница спечели , няма роми. Нещо си объркал опорните точки.

21

ognyanz

преди 4 години

Демократична България са реалната дясна формация. Показаха, че в София десният електорат е на тяхна страна, имат девет квартални кмета. А патерицата на Бойко СДС продължава пътят си към небитието.От СДС най-добре се уреди Сашко Йорданов - освен пенсийката (и хотелчето с подставен собственик във Варна) ето че успя да стане и евродепутат.

20

Анонимен

преди 4 години

"Демократичните" балалайки засвириха руски частушки. То със балалайка не мож изсвири Паганини!

19

Новото ОФ

преди 4 години

Някога ОФ-будалите бяха паравана зад който шепата комунисти закрепиха властта си през 1944-45г.,а после наложиха и абсолютната си власт и диктатура.После ОФ беше избито или изпозатворено..или "досетливите" се комунизираха.Комунист дрехите и приказките си мени, но нрава никога- той е евразийски,крайната им дестинация също. Билетът за крайна гара им е платен от ботоксовия ездач на мечки и пети колони.Демократична България&со или са прости или нас мислят за такива.Явно е първото,защото ние не сме

18

По света и у нас

преди 4 години

GЕПИ-ОПГ за 10 години се превърна от мутренска шайка в клика на едрия корпоративен капитал.Като такава не случайно овладя индобългарските гласоподаватели. Навсякъде по света глобалният капитал е в съюз маргиналните малцинства - расови,етнически,религиозни,сексуални,защото лузърите са лесно подкурни,манипулируеми и управлявани.Този съюз винаги е бил насочен към средната класа,защото тя всъщност е заплахата за свръхбогатите. Така е от времето на френската и руските революции,така е и сега.

17

НЕКОЙ

преди 4 години

Десница в България няма. Има само едни излъгани преди 30 години хора.

16

Анонимен

преди 4 години

Градската десница на София вече не десница, а левица. И са деца на комунистическата номенклатура.Появи се Ромската десница в София. Това е новата "Градска ромска десница" в София. Носител на най-десните ценности. Неподкупна, лоялна, вярна на Герб, евроориентирана.

15

Хахахааааа.

преди 4 години

НЕМА, БРАТКО.... НЕМА "ДЕСНИ" - - - САМО КОМУНИСТИ БЕСНИ..... И БИВШИ ЧЕНГЕТА КАТО ГАДНИ ПСЕТA!!!!

14

Първа гимназия

преди 4 години

В нашата държава предимно бадити, комуни***сти и леки женички за парички. Няма леви,няма десни.

13

лол

преди 4 години

Според автора на тая глупост, десните в България не са хората с дясно мислене и убеждения, а десни са мутрите от герб и техния вожд + десни са ромите, роми десни либерали нещо такова. Оправихте ми деня

12

ДЕСНИЦАТА В РБ

преди 4 години

е ДЯСНА ръка в ЛЯВ джоб....

11

Синьо Лъвче

преди 4 години

Десница в България няма, откато открадна парите от американските НПО та

10

Анонимен

преди 4 години

Хахахах митичната алтернатива на ГЕРБ още я чакаме да се появи. Бойко 2 пъти дава оставка а пустатата алтернатива все я няма :)))

9

Анонимен

преди 4 години

Мутро,мутроо!Народа отдавна разбра,че цирка леви-десни е само цирк!Всички сте едни и същи и най вече ти също си производно на номенклатурата!Лицемериноо :-) :-) :-)

8

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ и Бойко са номер 1, всичко друго е бутафория и разни заблудени дето искат да са значими ама не са и само си плюят от мъка

7

Анонимен

преди 4 години

Хората от ДБ не гласуваха за Манолова, гласуваха против Фандъкова. Просто отчаяно искат да променят статуквото. Щом имаш "десница" гласуваща за "леви" значи държавата очевидно е зле.

6

Анонимен

преди 4 години

Е и? 20 години ти се виждат малко ли за изграждане на ОПГ?