10

House M.D.

преди 4 години

Излиза, че първо другарят Горанов ще си оправи тотото, а за пътищата - каквото остане!Как са изчислени приходите, като цената ще бъде определена тепърва?

9

ПО 100 МЛН ГОДИШНО

преди 4 години

по мои изчисления ще отидат ДИРЕКНО в джобовете на гешефтарите, уредили се с комисионна 7% от всяка винетка. Като че ли те са строили пътищата. Така един път ограбват бюджета / т.е всеки от нас/ като присвояват 50% от цаната на магистралите при строежа, 2 път пар всеки реамонт, защото с некачествени материали и калпаво изпълненеие това често се случва, и като капак 7% от таксите , които всъщност са за се поддържа пътя и да се изплащат заемите при построяването му...БЛАГОДАРИМ ТИ БОЙКО МУХОБОЙКО

8

Анонимен

преди 4 години

Ще има за купуване на ромски гласове и занапред.

7

Анонимен

преди 4 години

Интересно къде отиват всичките тези милиарди от излишеци, контрабанда, тол такси и не знам си какво, след като ОБИКНОВЕНИЯТ БЪЛГАРИН не вижда нищо.Дали всичко не отива по джобовете на алчната Шайка и Главатарят й ?

6

А КОЛКО МЛН

преди 4 години

ще влезнат в джоба на мутрите и мутресите от единствения ТОЛ оператор. САМО 7% комисионна. Колко му е .... А защо не си го направи държавата... Всички други кандидати дали оферта 5% бяха декласирани. Защо ли??????

5

Кармен Младенова

преди 4 години

Тол такси,винетки.Пладнешки.....романтики на "либерал - демократичния" капитализъм.

4

Бойковистика

преди 4 години

Това, което за тая птица са приходи, за нас, населението на България са разходи. Нищо не се е променило, освен няколкостотин конструкции с камери по тях. Плащаме за билбордове, а не за пътища!

3

Анонимен

преди 4 години

И в чий джоб ще потънта тези парички, а Перхидролена калинке ?

2

Анонимен

преди 4 години

Нали щяха да бъдат 1,6млрд лв ... Нещо сметки без кръчмар ми изглежда

1

гост

преди 4 години

Е и... нас какво ни грее...