30

Свиня

преди 4 години

Нал беше 1 милиард или вече ги откраднахре 250мил...преди да съберете парите...

29

Анонимен

преди 4 години

Наложи ми се да пътувам няколко пъти по маршрута Плевен-Бургас и обратно и ми направи впечатление, че след Прохода на Републиката (посока Бургас) е пълно с автомобили на БгТол. През 10км по две коли, във всяка кола по 3-4 "калпака". Седят, пушат и "мажат" по дисплеите на телефончетата (навярно фейсбук или нещо от рода).Та да попитам:Осемстотин милиона ще са приходите, ама колко ще са разходите по тая тол система, съдейки по персонала и машините заети с нея?

28

Макроне,Макроне

преди 4 години

До Бат Ман"Незнам за приходите ама бих я опънал тая руса кака ммммм"възбуждат те бабичките нали,увисналите кожляци, целулита, старческите петна и разширени вени направо те подлудяват, нали

27

Анонимен

преди 4 години

Почти един милиард от нашите пари... колко кражба ще падне.. ехх майкооо... тиквата за тва няма да пусне властта до последният си ден.

26

Анонимен

преди 4 години

И как не най-скъпа Винетка в EU и най високи глоби. На всеки ъгъл дебнат ТОЛ полицаи това го няма никаде. Пътуваш из Европа без да те спират и като пристигнеш в БГ няма спасение 100%ще те спре КАТ и най малкото фиш.

25

Гнусните Еврей

преди 4 години

сега ще ми събират тол такса за пътищата построени с мойте данъци обаче овчето българско племе пак си трае

24

Анонимен

преди 4 години

Да г. Д.....

23

X7

преди 4 години

Поредната сметка която ще платим всички ние направили грешката да останем в България! И как ни го обяснява, все едно е за наше добро!Нали фирмите веднага ще си вдигнат цените за да си приспаднат разходите по тези пътни такси!

22

степан

преди 4 години

Какво се случи с онези обявени за несъбираеми от НАП не е удобно изглежда да се публикуват длъжниците ,ще ги пишем към комитетските.

21

Бат Ман

преди 4 години

Незнам за приходите ама бих я опънал тая руса кака ммммм

20

Чукундур

преди 4 години

И пак между другото, по този проект се работи от доста години, но в бг медиите и осебено в ДНЕСА нищо не се пише, щото Б.Б. там се провали с жп инфраструктурата и за т'ва се мълчи за този супер печаливш проект.

19

Анонимен

преди 4 години

А кой ще събира данъците от Женския пазар?Да сте видели там касов апарат?

18

Чукундур

преди 4 години

Само да вметна между другото, че днес през тунела под босфора е преминал първия влак от Китай за Чехия. Та един грък *** пита " аве маляка що тоз влак не минава за по-преко през вас, ми въ убикаля през нас и през макетата и сърбите,а"? Май сме пропуснали този проект, щото е международен и няма к'во да съ краде. Не е като ТОЛ-а, а? Някой нещо да знае?

17

Карлуково Нюз

преди 4 години

А сега се сетете накрая кой ще плати сметката. Като един хляб стане три лева догодина, пак се сетете.

16

Веско

преди 4 години

Не мога да разбера само защо хвали ли се госпожата с тези числа или се оплаква? Предполагал тя е измислила таксите за пътищата, но като министър работата ѝ е да употребява тези пари оптимално за благоустройство и развитие. За съжаление всичките ни управници са доста слабо образовани и не особено интелигентни :(

15

Анонимен

преди 4 години

Че то няма пътища а герберите ТОЛ турили.хахахахха

14

Анонимен

преди 4 години

Я да каже защо тези от БГ Топ имаха раздадени стоп палки и спираха леки автомобили? Кой ги е упълномощил да се изземват функциите на КАТ?

13

TerribleThunderLizza

преди 4 години

Е нали досега плащахме данъци за нови пътища, както и винетка. Сега и тол такса пак за нови пътища, трябваше досега да караме по писти с толкова много пари. Това са милиарди годишно!

12

Анонимен

преди 4 години

Да ви приседнат дано печалбите от тези "такси" Герберски изчадия! Превърнахте измерението само в пари! И от тях си купувате ромските ни не само гласове.От ново и отново да сте на власт! Та да ни "управлявате" Повече от Бай Тошо! На парламентарните избори.Ако устискате до тогава.Ще ви изгоним за винаги от властта както изгонихме Костов! Е да Бойковизма ще продължи малко повече от Костовизма.Но ще приключи все пак! И то за винаги! -:)

11

смях

преди 4 години

На всички които смятат, че някой от шайката прибира парата. Това е избрана Шайка. Избрана на избори за наш ужас. Така че без оплакване. Да сме гласували различно. Сега сърбайте попарата и плащайте.