128

Анонимен

преди 4 години

Се така да диша!

127

Анонимен

преди 4 години

Манолова диша,ама не във врата,а по надолу!

126

Анонимен

преди 4 години

а най-добре да се закопае някъде

125

Анонимен

преди 4 години

Манолова няма да прави партия, ще създава гражданска инициатива------------------Не врат, ами шийка!!!!!!-)))))))

124

Анонимен

преди 4 години

Едно си Мая знае,едно с БСП-то си бае!

123

Анонимен

преди 4 години

А бе тая коя беше?

122

Анонимен

преди 4 години

Още една боркиня за свобода, равенство и добробит! Много май станахте и все едно си пеете!

121

Кряка

преди 4 години

Кряка ли Кряка Кречеталото от Костинбродския

120

кйхг

преди 4 години

ми това саниране не е ли подкуп? кой ще гласува против тоя който му е оправил жилището за 20000 лв ?? е това е подкуп!! не ония с 30-те лева!! освен това аз и да гласувам за някой който не ме познава,как после ще мога да му кажа или да искам нещо при положение ,4е той не знае как съм гласувал??тоест само близки нему хора ще могат да ползват тия привилегии,а други сме гласували!!!!!абсурдиии

119

Анонимен

преди 4 години

Другарите от Позитано са токова безидейни и изразходвани че дори сестра Галева ги напусна и обикаля от пост на пост и от Трън на глог ! Некадърници и и.д.иоти които опропастиха поколения българи , направиха режисиран демократичен преход по такъв начин - че хората с умилание да си спомнят за тоя К.е.Н.е.фф комунизма ! Бог да пази България !

118

Мая-гургулица

преди 4 години

Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.

117

Пепа

преди 4 години

*** тва сериозно ли?

116

Байфидан

преди 4 години

До 116. Това, както си го описал, идеално пасва за БСП.

115

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ беше абсолютно закономерен резултат на българския преход, на концентрацията на икономическите и политически шансове в едно привилегировано малцинство, т.нар. олигархичен режим. Българската олигархия за последните 20 години направи всичко необходимо за това т.нар. демократични избори да се превърнат във фарс и които само да възпроизвеждат статуквото. Такъв тип режими не се свалят с избори.

114

Анонимен

преди 4 години

Чрез беседване, разговори и директни разпореждания, на държавните служители, чиновниците в различни структури, общински служители, полицаи и цивилни в МВР, военни и цивилни в МО, пожарникари, работещи в общински предприятия и пр. бе казано да гласуват правилно. В противен случай могат да загубят работата сиСамо държавната и общинската администрация наброява 136 465 души. Над 96 000 са те в централната администрация в София. Прибавете техните семейства. Кой може да пробие такава маса, която трепери за своето място и заплата? Тези хора умират от страх да излязат на свободния пазар, защото са

113

Червени мисли

преди 4 години

Как червените се зарадваха на онея 100 000 гласа. С удоволствие искаха да ги гепят. И до сега гжа Лъжа не даде адекватно обяснение - по какъв начин узурпираха власта в Перник. При разлика от 500 гласа в първия тур , успяха да купят сумата ромски гласове и хоп - сега има червендалест кмет. Червените могат само да правят корупция , купуване на гласове , двойни дъна на автобусите с бюлетините и безкрайни кражби.

112

Анонимен

преди 4 години

МАНОЛОВА НИЩО НЕ. МОЖЕ. ДА НАПРАВИ!ПЛАЧЕТЕ КОМУНИСТИ... ХА, ХА ХА ХА ХА ХА.. ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА!

111

Анонимен

преди 4 години

Къде се изгубиха 100 000 гласа м/у първия и втория тур? Било техническа грешка? Айде, де.Константинов, Мишо, професоре, ти ли не можеш да смяташ, подопечните ли или "грешката" е умишлена? Не било се отразило на вота.Дали?

110

Анонимен

преди 4 години

Частен бизнес по чехълНе е тайна, че немалко компании са зависими от обществените поръчки, тъй като много малко от тях произвеждат продукт с принадена стойност. Бизнесът разчита на парите от Европа и най-вече на тези от държавния бюджет. По този начин фирмите са под чехъла на държавата, която казва кой ще спечели и ще получи финансиране и кой не. За да са в играта много фирми са принудени да се отблагодаряват. Това става по раличен начин, но единият е да се отпуснат средства за купуване на гласове и да се осигурят гласове от служителите на съответните фирмиТочно с 20 366 гласа пре

109

Анонимен

преди 4 години

Само държавната и общинската администрация наброява 136 465 души. Над 96 000 са те в централната администрация в София. Прибавете техните семейства. Кой може да пробие такава маса, която трепери за своето място и заплата? Тези хора умират от страх да излязат на свободния пазар, защото са неконвертируеми и това ги закрепостява към бюджета, оттам и към управляващата партия. През 2018 г. общо заетите в обществения сектор са около 690 хиляди души! По-голямата част от тази армия гласува за всичко, което е свързано с ГЕРБ.