148

аххахахаа

преди 4 години

Майчееее, алтернативи ти липват в бъдеще! Другарите 2-ри път няма да подкрепят една загубила. Тъмносините ги плюят от сутрин до вечер и съвестта им започна да ги гризе... Та, с кой, бе Майче от тук нататък? Със Слави? ахаххаха

147

,

преди 4 години

Булгарина си иска шлифера. Да става лаф за кебапчета, пиленца за шментени капели и всекакви тарикатски измислици ниво селска кръчма! Целта е пунта мара и толкоз! Насила се мъчеха да го очовечат но не става!

146

Рашо

преди 4 години

От политическо движение УГЗ я подкрепяме твърдо и стоим зад нея

145

Анонимен

преди 4 години

Мая Кречеталото иска да обвини някого за неуспеха си " Кой ми *** в бикините"!

144

Анонимен

преди 4 години

Някой интересува ли го ,че ще прави организация и тинтири минтири,отново ще дои чичко паричко и ще пръска популизъм и нахалство.Била доказала ,е доказа, че свири на който плаща.Както разбирам иска да докопа едноличната власт за себе си,ей така да я грабне ,че и е тясно и да помогне на спонсорите си ,като залъже наивните.И кой плати 2-3 милиона да доказва, че можела.Ама другарко,без тези спонсори нищо нямаше да докажеш,но и не й се отвори парашута.

143

Анонимен

преди 4 години

"Открадни чуждият мъж"...така ли ще се казва?

142

Без мярка сте

преди 4 години

Голяма част от пишещите са завършили в Оксфорд.То е възпитание,ум,красноречие.Плашеща тъпотия!Успех,дерзайте ,,умници"!

141

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

Като чета коментарите на колегите направо се изчервявам. То си е злоба , ненавист и простотия.Е защо?Защото една жена се е опълчила срещу едни бивши милиционери и бъдещи клиенти на Темида?Е, нека да си честитим един нов мандат на Фъндъкова и нейния патрон от Северна Корея : Ким Чен Ун. И така до 2030г.Наздраве за всите българи по на 4-5 ракии от Софето.

140

АКТИВИСТ НА ГЕРБ

преди 4 години

Не плачи Мая, другарят Борисов ще ти купи омбудсман.....

139

Активист на БКП

преди 4 години

И тая не знае на кой свят е! Слушах я днес! Общи приказки и нищо конкретно! Въздух под налягане,добре че не я избраха за кмет ...

138

Анонимен

преди 4 години

Абе да прави каквото ще тая нахалница, само да не ми се набива в очи!

137

Факт

преди 4 години

Ако сте забелязали , всички телефонни измамници са селяни. Тази селска гургулица , Манолова , също е *** , но обработена в Москва. Телефонните измамници подлъгват възрастни полуграмотни хорица , а сестра Галева измами "умните" , "красивите" пишман десни шопи ! Еееех , софиянци , оставате си шопи и залужавате да ви лъжат селяните ! Честито !

136

Joko

преди 4 години

Избоите ги кастираха, а те искат да ги касират.....

135

Паисий

преди 4 години

Корнелия е хитра лисица!Пързулна Майчето по пързалката на изборите!Сега като ги загуби тя с нищо не е виновна!Просто си я елиминира от лидрският пост в БСП!А кресливото Майче е на борсата като безработна!Лошо, Майче; лошо !

134

Т.Танов

преди 4 години

И тая се самовъзнася като Нинова ?! И за нея е победа - разликатга била малка ?! Малка, малка,ама сега си безработна,или пак приватозаторката ти е подготвила нова служба на "носена от вихъра" на политическите страсти и борби,ха-ха-ха!

133

Анонимен

преди 4 години

И като прави такава партия къде ще и е офиса ?

132

Анонимен

преди 4 години

Какво ще прави с умнокрасивите. Да не забравямеямея, че тя измисли този термин в стремежа си да иронизира тези, на които им се струваше невъзможна гаврата с предлагането от ДПС през нейната партия на уродчето за шеф на ДАНС.А някои, по повод и бе повод, взеха да го употребяват навсякъде, защото им се струваше интересно като звучене, несъзнавайки, че заедно с Майчето се самопоставят в категорията на глупавогрозните.

131

Анонимен

преди 4 години

До Тонката: Защо все пропускате Габрово, и тук ги бием редовно на I тур!

130

Анонимен

преди 4 години

Объркала се е! Там където диша не е врата!

129

Анонимен

преди 4 години

ДА СИ ОДИ НА СЕЛО!