203

Цацаратурата

преди 4 години

Русофилчета, всички ще ви изловим и в трудови лагери, гответе се

202

Анонимен

преди 4 години

Докато комитетите на Съединението действат, русофилите (лъжесъединистите) чакат със скръстени ръце нямат указания от Русия. Те не са против Съединението, както свидетелства Юруков, напротив. Но без Русия те не смеят да предприемат нищо и така до 3 септември 1885 г., когато се разнася мълвата, че в Панагюрище и Малко Конаре Чардафон с младежите вече вика: "Да живее Съединението". Русофилите не знаят що да правят.*** да си опича акъла, кого нарича "русофил" и "русофоб". Тук има патриоти.

201

Данков

преди 4 години

До */*Британски приателю, известно е исторически че Чърчил ни е мразил, дори повече от сърбите.Явно битката при Дойран му се е отразила зле, тогава побеждаваме три пъти по численост армия, която е съставена от англичани,французи и сърби(Първата световна)

200

Анонимен

преди 4 години

Голямото разделение в Румелия между "съединистите" и "лъжесъединистите", сред които са и най-големите русофили, върви тъкмо по тази линия. Вероятно тъкмо през 1884 г. (по свидетелството на д-р Никола Генадиев) в румелийската преса изниква и понятието "русофоби". Така започват да наричат "лудите глави" като Захарий Стоянов, Иван Стоянович, Димитър Ризов или Иван Андонов, които не се поколебават да заявят, че "Съединение ще има! дори пряко волята на Русия" (Д-р Никола Генадиев, Мемоари, том 1)

199

Фастер

преди 4 години

На тоя предател трецва да му спукат гьона!Всичките ни революционери и възражденци са се отвращавали от такава ***,като тоя гнусен предател!Като иска да е руснак да си ходи в расия!

198

Анонимен

преди 4 години

Симпатяги.Нищо общо с прасчо грухчо и свинчо,които ни считат за лош мат,рял,а не виждат тяхната свин***ина

197

Анонимен

преди 4 години

Кремъл отговори на въпрос дали отношенията между Москва и София няма да бъдат влошени заради награждаването на Малинов. "това би било нелогично и това би имало твърде пагубни последици"."Разчитаме, напротив, хора като него (Малинов) да получат възможност да работят и занапред в руслото на развитието на приятелските, отдавнашни, исторически отношения между народите на двете ни страни".Кремъл отговори адекватно на въпрос, който трябваше да бъде зададен на пиндостанския слуга кратунков.

196

Сата НАТО

преди 4 години

Путинчо си мечтае: Колко хубаво ще бъде сега на тоя сюртук някой да му пусне един куршум фтиквата! Или на професор 80%. Какъв прекрасен казус бели! Ако досега не сте разбрали, отявлените русофили ги трепят някак странно регулярно, после Кремъл пищи, че имало фашизъм.

195

Анонимен

преди 4 години

Когато Русия те нарече русофоб това е комплимент. Понятието "русофоб" се появява около Съедининението и с него са "заклеймявани" всички патриоти, които са заявили ясно - Съединение на Източна Румелия и Княжество България ще има, без значение какво мисли Русия.Това е значението на "русофоби" в България. Всичко останало са волни интерпретации.Затова смятам, че когато Русия нарича българите русофоби, всъщност ни нарича патриоти. Нищо не дължим на Русия, а тя ни е длъжница

194

*/*

преди 4 години

До Анонимен А я ти кажи в как може да има паметник на американците загинали бомбардирайки жителите на София.Къде има подобно безумие.

193

Само питам

преди 4 години

А за Воленчо ще има ли пак костюмчета от по 3000 евро или вече му намериха заместник и вече не им трябва?

192

Данков

преди 4 години

До до 195Кво се занимаваш с такива хора!?Шпиони винаги ще има, понеже сме със САЩ е нормално да има хора от ЦРУ.Те са ни бял кахър на нас, обаче има сръбски, турски, македоно-сръбски шпиони у нас на които трябва да се обърне внимание.

191

Анонимен

преди 4 години

До до 195За съсъжаление твоят русофилски умствен капацитет е под нулата.

190

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

МАКРОН --ПОНЕ КАЗВА ЕДНА ИСТИНА!!!!А , ТОВА РУСКО ДЖУДЖЕ --НАПРАВО ЗАПЛАШВА!!!!ЩЕ ВИКАТЕ ЛИ РУСКИЯ ПОСЛАННИК , ПО ТОЗИ ПОВОД ...ИЛИ ЩЕ МУ ПРАВИТЕ БИБИТКИ....??!!!!

189

Зозо

преди 4 години

До Анонимен ....Сидеров реве с крокодилски сълзи.....Той медал не ще. Иска си чувала с рублите, да се нашмърка и да прави цирк :))))))))))))

188

до 195

преди 4 години

ти имаш ли си на представа какво ще се случи с България, ако например шефа (Красимир Кънев) на една американската организация в България БХК бъден разследван за шпионаж, недай си Боже бъде преследван и съден. За съжаление интелектуалния ти капацитет никак не ти позволява да стигнеш до подобни асоциации и паралели

187

Зозо

преди 4 години

И къде точно е казал Песков "Не преследвайте Малинов ще има пагобни последици"?!?Пак класиката, пише се едно фалшиво заглавие и шараните калвът :)))))))))))))))

186

Киро Бика

преди 4 години

Започвам целенасочена кампания по осеменяване на възможно най-голям брой рускини по Черноморието. Хахахахахаха

185

Данков

преди 4 години

До България в НАТО и ЕСЕеее чак пък токова, добрия политик трябва да лавира.Иначе Малинов е просто русофил, какви тайни може да изнесе?Както виждате на местните избори, мразим ГЕРБ но БСП не е опция.Бсп трябва да си променят името(не че не са го правили)никакво доверие нямат хората в тях, особено комсомолката Нинова, дето синчето и учи в САЩ.

184

рускиня до 190

преди 4 години

България в НАТО и ЕС???????????????Не думай. Тогава къде е европейски принцип за това, че присъда произнася съд , а не някой си пъпчив тинейджър зад клавиатура.