44

Анонимен

преди 4 години

Някой не може да се примири че загуби изборите. Вече едва ли има значение какво е ставало или не е ставало на тях. Те минаха и заминаха. И каквото и да говорим никой няма да седне да касира избори само защото някой си имал съмнения. Като е така защо не го изкрещя още по време на изборите, защо сега? Пълна безмислица. БСП - то става все повече за посмешище. Така е като не можеш да спираш навреме.

43

Анонимен

преди 4 години

Майче, загуби бе, майка му стара. Приеми го най-накрая! Промяна на статуквото не се прави, с некадърници и демагози.

42

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ изгуби местната власт на много места. КРАЯТ НА ДИКТАТУРАТА Е БЛИЗО И ЗАТОВА СА БЕСНИ.

41

Анонимен

преди 4 години

Искам да попитем защо тия екзитполове дирижирани се допускат в изборния ден? Цял ден лъгаха да демотивират хората да не гласуват, лъжеха че разликата била десет петнайсет процента за Фандъкова а накрая няма и пет процента. Ето за тая манипулация изборите трябва да се касират.

40

Анонимен

преди 4 години

В ромските секции където Фандъкова се радва на 95 процентова подкрепа да попитат ромите да скандират ли Фандъкова е радост!

39

Кухий

преди 4 години

Този малко умник сам се похвали, че е пуснал над 20 сигнала със СЪМНЕНИЯ за нарушения. Явно са си останали голи съмнения, защото не е пуснал нито една жалба в прокуратурата. Там искат минимални доказателства за да разследват, но явно няма. Съмнява си се човекът! Дано не е женен, че жена му не мой се отърва от съмненията му! Може ли такива куи *** да водят кампании, ако и губещи!

38

А-Бе

преди 4 години

Подиграха се с хорицата.

37

ООООООООлеле

преди 4 години

Същия трик като на Слави при изборите нагласено.

36

Байфидан

преди 4 години

До рон бургунди. А как реши, че ти си от умните?

35

изнервен

преди 4 години

Сигнали? А доказателства?Или просто якой ешо си казал? Ами то и за Манолова може да се каже, че е купувала. Е?

34

рон бургунди

преди 4 години

Че те гробарите освен с манипулации по друг начин печелили ли са????За тях гласуват само 2) ина процента от администрацията и техните малоуумни семейства.

33

мдаа

преди 4 години

Разбирам я Нинова .Липсва й Чевената армия, за да спечели изборите и да вземе властта, но какво да се прави.

32

един от минус 100х

преди 4 години

На балотажа не гласувах защото не ми се пътуваше ,но ако се стигне до повторно гласуване ще бъда там ,за да бием БКП с максимален резултат

31

Щерю

преди 4 години

Щото победиха с подкрепата на БСП...

30

Анонимен

преди 4 години

Манолова иска само тя да печели с купени гласове Ако и другите купуват - това за нея не е честно

29

Анонимен

преди 4 години

До 7777Не са за кеф, защото само от ремонт на графа тия пари са ги избили поне 2 пъти. А ремонтите са много, обществените поръчки също.Пък ако се поровиш и намериш цени на кофи, пейки и т.н. на пазарни цени и тия, на които сме ги платили, свят ще ти се завие.

28

Сата НАТО

преди 4 години

Нещо не ми е ясно - БСП не броят ромите за хора ли? Защо е това непрекъснато повтаряне, че ромите били гласували за Фандъкова? Ромите са граждани като всички останали. Висше образование не означава, че си по-умен. На мене например не ми е известен ром, чиято годеница се снима в порно-сайтове. Но пък ми е известен такъв дипломиран архитект. Известни са ми и висшисти, свършили до кофите с ***, след игра на бинго.

27

Анонимен

преди 4 години

Как пък на мен никой не ми предложи 100 лв нито на първи,нито на втори тур???

26

Анонимен

преди 4 години

Хуманно ли е тази онкоболна женица да се мъчи пак на избори, че и да кметува? не и ли стига депутатската пенсия?

25

Сова Харис

преди 4 години

Хора с основно и по - ниско образование,за Фандъкова 56%, за Манолова 44%.Е ,аз не искам (без) бъдещето на децата ни да се определя от неграмотни хора(роми).