146

реално погледнато

преди 4 години

СоциолЪзите (от лъжа) така и не изплюха камъчето. А то е: ако изборната активност е над 55% Шайката губи, ако актовността е под 45% Шайката печели, ако е по средата е на кантар. За това играта е да се демотивира избирателя.Да видяхте горещи спорове, диспути, реклами, митинги? Или май видяхте риалити шоута и прочее приспивалки?

145

Анонимен

преди 4 години

Под статията за Варна напишеш ХАЙФА и се трие веднага!Какво нецензурно има в думата ХАЙФА бе мама му стара?За 30 години уж демокрация, дори минимална свобода на словото не можахме да получим!

144

Анонимен

преди 4 години

Следват парламентарните избори ГЕРБ ще управлява в мнозинство.

143

Анонимен

преди 4 години

do 167 По- добре кюстендилския сливоч, който не се подмазва на Корнелия, отколкото фандъка, която прави свирчолинки винаги на оня с камелиите.

142

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ форевер. Да живее партийния секретар!

141

Анонимен

преди 4 години

Пирова победа. Огромно количество негласували, купени гласове и т.н. За всичко сме виновни ние хората. Можем само да се възхищаваме на Будапеща и Истанбул и да им дишаме праха.

140

Анонимен

преди 4 години

Е, все пак ще с размислят и може да крадат по-малко, надявам се

139

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! много важно колко и с какво. Загубилите сега ще броят ли броят, ще говорят ли говорят но това това изобщо не е важно. Фандъкова е кмет - това е важното. Пък ти си прави каквито искаш сметки и си говори каквито си ги измислиш.

138

Анонимен

преди 4 години

Ох, свърши се. Надявах се ГЕРБ да загуби но не исках новата блондинка да спечели, защото има нещо отблъскващо в нея. Кариеризъм ли е, болезнена мания за величие ли е не знам.Друг път предложете един мъж, ама истински.

137

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименГолемият проблем на софиянци е, че мислят за "потъващата София", т.е. гледат си само в техният пъп. А не виждат как тяхната "велика София" уби цяла България!

136

Анонимен

преди 4 години

Да се въведат задължително катализаторите и всички Мпс без кат. да бъдат спрени от движение.Криминализира се кражбата и изкупуването на кат. със затвор и 2000 лв глоба! Само така ще се изчисти въздухът в София и ще се спасят много човешки животи.

135

реално погледнато

преди 4 години

До УжасАлтернатива няма, щото те ликвидират всеки по-кадърен човек ,който не им е под контрола. За това изборите са все за по-малкото зло с ниска активност. После кебашчета, социолЪзи (от лъжа) и "чутовни" мутренски победи. 1 милион души не са гхласували в София за тях. Честито! Докараха я до там по ТВ да благодарят на негласувалите!?

134

Анонимен

преди 4 години

Още едни купени избори....

133

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименВиж сега, тепърва ще те побиват тръпки;))) Местните избори са план в плана;))) стратегия в стратегията, тактика в тактиката и то в много посоки;)))

132

Анонимен

преди 4 години

Нямаше дрязга между кандидатките. Не беше ясно как новата руса пачка, ще спаси потъващата столица. Така не се пичели.

131

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Да не си мислите, че гербаджиите се радват за това, че ще могат да направят нещо добро за България ?Радват се, че ще могат да крадат още 4 години.10 години ГЕРБ - 10 години потъване.

130

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 139Не живей в София *** в някой провинциален град и пълни нечия друга гуша. Въпрос на избор.

129

ганьо прай избори

преди 4 години

Ще видим в двумилионна София с колко гласа ще спечели победителя. Колко от тях ще са от кебапчийските махали и колко невалидни бюлетини ще лъснат. И дали 99-те процента в гетата няма да се окажат решаващи за избора.За момента победата на статуквото не е 100 % сигурна. А моралната им победа не е и на 1% сигурна. Нека изчакаме резултатите и разбивките, че екзитполовете имат странната склонност да надуват резултата на статиуквото.

128

Ужас

преди 4 години

Това ли е победата на ГЕРБ? Супер ниска активност. Фандъкова ще има под 200к гласа и то на балотаж. 2015 имаше 240к на първи тур с много участници. Истината за мен е, че всички партии губят подкрепа и то много. След година и половина ще е интересно. Никой не иска да се коалира с Борисов, а той сам не може да управлява. Приключва курса, но БСП не е алтернатива. Дано и Трифонов не е.

127

Анонимен

преди 4 години

Не живея на територията на Герб и поздравявам избирателите им, които си заслужават резултата.