166

анонимен

преди 4 години

До Анонимен Пич, четири-пет града печели БСП. Имат победа в някои важни български градове. Няма от какво да се притесняват.

165

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 180Тука Фъндъчката вдигна цената на билета почти двойно.И понеже газта е евтина хората си карат колите.

164

Анонимен

преди 4 години

А сега и не мога да пиша. Жалки сте. Това е чиста излагация, нищо лошо не съм написал. Тотална липса на свобода на словото.

163

Tangra

преди 4 години

И нека всичко да продължи по старо му. Пълнете гушите на ДЖИ ПИ ГРУП ТРЕЙС ГРУП И .....Новото мото е да пордължим с развитието на София "Да направим блок от всяка градинка!"

162

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 115Ами ако ти кажа че много често ние сами си правим мръсотията. Все говорим за нея а не можем да запазим читави дори и две нови пейки в градския парк. Не е въпросът само в това какво прави кметът ,понякога е важно какво правим самите ние. А ние като отявлени нихилисти на които вече не им пука от нищо, решаваме, че ще си чешем крастите по всички възможни начини и това най - често се изразява във вандализъм рушене и простотия. Съжалявам, но нали - каквото сам си направиш...

161

Анонимен

преди 4 години

А сега и не мога да пиша. Простотия. Жалки сте.

160

Анонимен

преди 4 години

Кво викаше Суджука от Банкя:И магаре да е, щом е от ГЕРБ го избират.Срамота, продадохте се за тройка кебапчета.

159

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Вместо БСП и всички да излязат от парламента, докато не се приеме закон , задължаващ всички да гласуват с машини на 100% НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.ДНЕС, БАЙ ТИКВА ХАКНА МАШИНИТЕ. МАФИЯТА ХАКНА МАШИНИТЕ И ПОБЕЖДАВА ВИНАГИ С КЕБАПЧЕТА.

158

Анонимен

преди 4 години

Нали осъзнавате колко малка бройка са 8% от толкова малко гласове - активността е ужасно ниска. Сигурно няма 10 000 гласа

157

Антигерб

преди 4 години

Манолова не ми правеше впечатление да има стил на водач, а просто на джавкащо малко и зло кутре. Не беше алтернатива като цяло.

156

Анонимен

преди 4 години

Един гербераст долу пита кое по- точно било потъващото на София.АЯми аз веднага се сещам за едно- здравето на софиянеца!София е европейската столица с най- мръсния въздух в Европа!Брат ми беше 10 години в Германия и се прибира миналия месец малко на почивка мв България и заставаме на орлов мост пеша да пресичаме и само стопим и ми вика:Брат, кво е това тука? Тия ще ни изтровятъ с тия коли бе. Ти в Германия на центъра на Берлин те спират от движение ако нямаш евро 4.К'во става тук, бе?

155

перуката

преди 4 години

Манолова хартиса.Обаче все още е вакантно мястото за президент на БФС.Ще и приляга.Да няма концентриране на властта в една партия.

154

Иван

преди 4 години

Честита победа на ГЕРБ, естествено напълно логично държава е в прекрасно състояние икономически ръст итн. Единствено аутсайдерите и бедняците които вече са почти на изчезване мрънкат

153

до анонимен

преди 4 години

КОИ са Шайка питай ония дето го купихте да ви вдига имиджа. 2 книги е посветил на Шайката. А може и повече. Ако ви обижда - осътдете го! Аз само цитирам творбата му.

152

Анонимен

преди 4 години

до 170 Под развитие ако считаш, че се строят нови сгради на твой гръб, а тревните площи ги унищожават заради това строителство- да ти имам развитието на тия квартали, папагал!

151

Анонимен

преди 4 години

Червената мафия утре заран ще са с подпухнали физиономии от недоспиване и кошмарни сънища.На 5 ти километър безплатно лекуваме изкрейзъли комунисти с музикална терапия изключително червеногвардейски песни и литературно четене по романа на Шолохов " Огрюм река"

150

до Днес бг

преди 4 години

Казах ви да публикувате екзитпола за районните кметове, а не да ми триете коментара.. Не може всяка полузаспала мома да трие едно към гьотере. Спазвайте правилата.

149

Антигерб

преди 4 години

Манолова теше слаба ракия. Срещу Кимчо трябва нещо по-силно иначе винаги ще печели.

148

БСП

преди 4 години

Ура другари.Печелим в Полски Тръмбеш.Честита победа другари.

147

Анонимен

преди 4 години

Кое точно и е потъващото на София, след като човек, ако не се е прибирал няколко години има квартали, в които може да се позагуби, толкова са се променили и развили.