64

Анонимен

преди 4 години

Евростат: България е на дъното в почти всички класации за качество на живот

63

Анонимен

преди 4 години

32% от българите имат просрочени ипотека, наем, комунални сметки или друг тип финансови задължения.

62

Анонимен

преди 4 години

Сърбия стана член на Евразийския икономически съюз

61

Анонимен

преди 4 години

До 55Чак толкова не подценявайте Русия!!!За Ваше сведение 75% от 146милионото население на Русия е руско.Колко % са българите в България?

60

Анонимен

преди 4 години

В България никой не инвестира, за 30 години нито един чужденец не е вложил и стотинка за да получи дял в български бизнес, само откриват кол центрове и цехова да им работи българина евтино а продукцията се изнася и печалбата се реализира на запад. Страна от третия свят е България.

59

Българин

преди 4 години

Русия и Франция вече са се разбрали. Не случайно Макрон би шута на Македония. Не случайно вече Европа е много пестелива откъм заделяне на средства за Украйна. Или пък днешното изказване на Макрон, дали е било случайно? ЕС се задъхва. А ядрото на ЕС са Франция и Германия. Когато един двигател го претовариш, трябва да намалиш предавката. И това ще се отрази на най-дребните в съюза като нас. Винаги бедния го отнася.

58

Анонимен

преди 4 години

Предпочитам хора, идващи от Гвинея или от Кот Д'Ивоар, които са тук и вършат работа, отколкото българи или украинци.Еманюел Макрон, президент на Франция.

57

Анонимен

преди 4 години

Стоките, произведени в Китай днес, са по-евтини, и в повечето случаи по-добри от американските.

56

Анонимен

преди 4 години

Изберете си кауза от урната с каузи на козяк и действайте...само не се оплаквайте че дишате боклучета от тецовете

55

Анонимен

преди 4 години

Светът обяви вот на недоверие на долара

54

Анонимен

преди 4 години

До централна банкаДа но Крим е руски, а при два лева за евро българите живеят като африканци, всеки ги подритва и им се подиграва, и са първи по смъртност в света.-----------1, никой не не подиграва на българите 2,русия са МНОГО по зле ОТ НАС, но както винаги лъжат и крият истината. 3, това че разни проруски сайтове и *** пишат против ЕС и Европа нищо не значи и нищо не променя. Нали ЕС е лошо, защо се сравнявате с нея, а не с русия?

53

Анонимен

преди 4 години

Мъж с две магистратури бедства, няма пари за храна и не яде с дни.

52

Дъ Клаш

преди 4 години

Няма как в 21 век държава като русия която няма технологията сенокосачка да произведе да е някакъв фактое.Автоваз собственост на Рено самолетостроенето изцяло зависимо от западни технологии както и добива на нефт който е основен източник на приходи.Русия дори територията си неконтролира.Сбирщайн от чуваши грузинци кавказци удмурци и всякакъв генетичен ***.

51

Анонимен

преди 4 години

След 30 години американско парньорство България е опустошена страна а българите живеят в мизерия като скотове.

50

Анонимен

преди 4 години

Ушанките мечтаят България да излезе от ес и нато ахахаха. Защи младите не емигрират там където има евтин газ и нефт? Явно това не е достатъчно привлекателно хахаха

49

Анонимен

преди 4 години

До централна банкаДа но Крим е руски, а при два лева за евро българите живеят като африканци, всеки ги подритва и им се подиграва, и са първи по смъртност в света.

48

Анонимен

преди 4 години

Ако излезем от НАТО и ЕС и предложим на Русия сухопътен коридор до Бондстийл братушките ще ни залеят с евтин газ и нефт и националнтата ни сигурност ще бъде 100% гарантирана, можем да изгоним западните банки и всички чужденци които сега държат стратегическите инфраструктурни ресори като комуникации, енергетика, златото, национализация за дяловете на чужденците, само български остават частни, и да започнем да строим държава България.-----наркоман!

47

Анонимен

преди 4 години

Русия е новият световен лидер. ЕС се разпада а САЩ са в тежка икономическа и политическа криза.

46

централна банка

преди 4 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.------докато Крим е руски до тогава 1 рубла ще е 1 евроцента и руснаците ще работят за без пари и ще тънат в мизерия.

45

Анонимен

преди 4 години

Ако излезем от НАТО и ЕС и предложим на Русия сухопътен коридор до Бондстийл братушките ще ни залеят с евтин газ и нефт и националнтата ни сигурност ще бъде 100% гарантирана, можем да изгоним западните банки и всички чужденци които сега държат стратегическите инфраструктурни ресори като комуникации, енергетика, златото, национализация за дяловете на чужденците, само български остават частни, и да започнем да строим държава България.