84

Анонимен

преди 4 години

Патриция е съдържателка на сауна-клуб: "80% от клиентите ни са французи, а момичетата идват от югоизточна Европа - Румъния, България, има и от Унгария. Неотдавна дойдоха трима млади мъже специално от Париж. На уикенда 8 момичета оправиха 50 гости на сауна-клуба." При Патриция развлечение с три момичета едновременно, сауна, вюрстхен и напитки инклузив, струва 80 евро.

83

Анонимен

преди 4 години

Руският министър-председател в Сърбия: Русия подкрепя сръбския народ и е готова да Ви предостави цялата необходима помощ за поддържане на суверенитета и териториалната цялост

82

Евроатлантик

преди 4 години

В ЕС при демокрацията и евратлантизма умните и кадърните българи забогатяват и пращат децата си да учат на запад в скъпи университете, само простите и некадърните са бедни и стават сутрин в 6 часа да бъхтят като животни за надницата с която едвам си плащат сметките и храната, а децата им ходят да мият улиците и да берат ягоди на Запад.

81

Анонимен

преди 4 години

Всеки руснак знае за Ванга, дори и младите. Направиха и филм за нея и живота и от дете до края, 12 серии.--------нищо не знаят, особено по младите, който е пробвал да пише по руски форуми знае за какво говоря. И най важното е, че България не ги интересува. Зора е само на Путин да може да си прекара газа и до там на руснаците им е през оная работа за България.

80

Анонимен

преди 4 години

България е на първо място по хора, които не могат да поддържат домовете си топли през зимата. Това е проблем за всеки трети българин (33.7%).

79

Анонимен

преди 4 години

Всеки руснак знае за Ванга, дори и младите. Направиха и филм за нея и живота и от дете до края, 12 серии.

78

Анонимен

преди 4 години

В ЕС сме добре - изнасяме миячи, чистачи и работнички в сверата на интимните услуги а всички стоки за потребление и храни и зеленчуци и плодове са ни вносни.----------свърши се тая с миячите за ЕС, вече младите ходят в Европа да учат и навсякъде са добре приети и след това при търсене на работа там са напълно равноправни и като знания и като заплати на европейците.

77

Анонимен

преди 4 години

България - просякинята на Европа.

76

Анонимен

преди 4 години

Какви глупости и простотии се"леят"с кофи тука.КаквиСАЩ,каква Русия ве.Ако за САЩ бяхме истински съюзници,поне визите щяха да махнат а не да ни държат на каишка и колкото се може по-далеч от тях.Русия пък едва се отърва от нас и ни хариза на ЕС,като"бонус"заедно с источна Германия.Русия ако е имала някакви сериозни намерения към нас,отдавна да ги е предявила,а те просто казаха вървете на майната си.И така и стана.Отидохме на майната си.А пъкТурция,как си мислите,че ще ни даде Босфора без бой ли?

75

Анонимен

преди 4 години

9/10 от руснаците халхабер си нямат къде е България и за какво се бори, но тукашните русофили голямо кланяне голямо писане и хвалене на всичко руско.

74

Анонимен

преди 4 години

В ЕС сме добре - изнасяме миячи, чистачи и работнички в сверата на интимните услуги а всички стоки за потребление и храни и зеленчуци и плодове са ни вносни.

73

Дъ Клаш

преди 4 години

Винаги с германия беше каза един тъ.ак и всички го повтарят а накрая ФВ в Турция.Ах колко сте жалки ахахахах клоуни.

72

Анонимен

преди 4 години

До 71 Заплатите и пенсиите в Сърбия ЗНАЧИТЕЛНО превишавали българските!!!Това дори и сърбите не го твърдят,както и статистиките!

71

Анонимен

преди 4 години

Долнопробна теория!!Турция има влияние само сред мюселманите в Босна,албанците са единствените мюселмани на Балканите които не долюбват турците,Тирана и Косово са васали на САЩ.Сърбия е приятел на Русия ,но и тя гледа към Запада ,двулични,както винаги са били.Македония е същата като Сърбия.Китай може да има само някакво икономическо влияние,но и то засега липсва!

70

Дъ Клаш

преди 4 години

Естествено че Франция и Русия са се договорили за Сърбия тя е съюзник от ПСВ.А ние бяхме с немците.Къде са великите ви немски приятелчета бе смешници прозди?

69

Анонимен

преди 4 години

Евростат: България е на дъното в почти всички класации за качество на живот-----------Евростат да дойдат да оправят те България с толова роми, турци и комунисти. Но времето върви и ромите и турците изчезват по Европа, комунистите намаляват с всеки изминал ден. Нещата следващите 10 години ако комунистите не се докопат до властта ще се оправят.

68

Анонимен

преди 4 години

Сърбите и бг,наричани макета като видяха злочестата съдба на бг в ЕС им е ясно,че и тях ги чака същото,и не искат да стават евроджендъри.

67

Анонимен

преди 4 години

Е с Ссср бехме по-добре.Изнасяхме печките Раховец вот Пловдив в София

66

Анонимен

преди 4 години

Заплатите и пенсиите в Сърбия значително надвишават заплатите и пенсиите в членката на ЕС и НАТО и американска партньорка България.

65

Анонимен

преди 4 години

Те костовистите и плюванлиевците ще се покрият, ама вие какво ше правите