6

Върни им тъпкано

преди 4 години

Но ако твоите зложелатели са с такива качества или позиции, че твоята битка срещу тях няма шанс за победа, тогава е по-разумно да си потърсиш друга работа.Това съвсем не означава, че трябва да им простиш факта, че са те принудили да се откажеш от работа, която ти се е нравила. Върни им го тъпкано, но от други позиции, при които няма как да ти навредят или поне шансовете ви в битката ще са равни.

5

Друг начин

преди 4 години

Най-напред се успокой и след това се опитай трезво да си отговориш на въпросите:1. Кой (или кои) те дразни най-много в твоя офис?2. Нарочно ли го прави?3. Има ли за цел да ти навреди?Ако има такива хора около теб, опитай се да прецени5ш кой е най-ефективният начин да направиш живота им черен? после обмислено и методично се постарай да отвърнеш на ударите им с два пъти по-силни такива. И ако успееш, после ще се убедиш, че колкото и напрегната да е работата ти, стрес няма да има.

4

Анонимен

преди 4 години

До ХейА като от енергито ми поставят неизпълнимата цел, да се пати тока, предполагам, че пк ням да има стрес, така ли?

3

Да намалим стреса

преди 4 години

като колежки редовно обгрижват колегите сис каквото могат и обратно през обедната почивка

2

Хей

преди 4 години

Не работете нищо за никого и стреса изчезва.Не си поставяйте неизпълними цели и ще сте спокойни .

1

Анонимен

преди 4 години

До 1Съшити беше и преди 89-а. Ама зразликат абеле, че ко те на псувам, ама хубаааоо така, катуцардката пред 100 човек, ще се скара е, ще се сдъроаме и ще се кротнем. Ся, някой казал на другия, че бил грозен и го съдят за дизкриминажия... Съсипахте я тая държава, младите скачачи, с вашите глупост!!!