23

Анонимен

преди 4 години

Растат само там щото Тръмп нареди

22

Анонимен

преди 4 години

До 23Много моля ушанката, написала коментара да ми отговори на следния въпрос :Когато бяхме 45 години прислужници и най-верните слуги на СССР, как свърши всичко?Де го сега любимия ти СССР? Да не говорим, че ни продаваше стари оръжия, които плащахме с долари на цени, по-скъпи от новите западни аналози! За голямо съжаление на комунистите, архивите бяха отворени!Оди пий течен прах за пране!

21

северозапад

преди 4 години

Много генерале-малко войник !!!

20

До 23

преди 4 години

Само такива национални предатели като теб натегачо не можем да изчистим.И за каква академия мърмориш умнико?Това не е академия а клуб на трътлести прислужници на САЩ. Ние армия нямаме, тоя се напъва за някаква си агадемия

19

Анонимен

преди 4 години

Това не са разходи за отбрана, а разходи за далавери.С парите за дъртите самолети, можеше да купят цяла ескадрила.Гробарите загробиха България и никаква отбрана не ги интересува, гледат само комисионни.

18

Сата НАТО

преди 4 години

Изчистихте ли Академията от русофилски со поли и руски зетове?

17

До 17

преди 4 години

Да, ама ние сме в НАТО и сме длъжни на харчим 2% за защита. Иначе ние не може да помогнем на нашите съюзници, ако някой ги нападне. Също, ако една държава води война, която тя е започнала и е от НАТО, ние не сме длъжни, да и помогнем.

16

Анонимен

преди 4 години

Пиявици!

15

Сметалото

преди 4 години

Изумителни глупости и клишета чета "Ако не храним собствена армия, ще храним чужда" ?!?! Че кои сме ние да храним собствена армия ?!?! Люксембург ли храни собствена армия? Белгия ли? Че ако щете и Холандия ли?

14

Анонимен

преди 4 години

До12. Всичко е така с това, че в България не е имало турско робство. Защото не е имало Турция. Турция като държава се създава 1923г. и тогава се приема латицицата за писменност. А Царство България е 30г. преди нея и то със своя писменност.

13

Анонимен

преди 4 години

Партизанина пак е ходил да облъчва некви хорица с политагитационните си лозунги, такова чудо не помня.

12

До 11

преди 4 години

Тези, които ревът за новите системи са червени . Те искат нова техника, ама да е руска, а не натовска.

11

Калеко Алеко

преди 4 години

Още след освобождаването си от турски робство, българите са разбрали че е по-добре да хранят собствена армия отколкото чужда. Не случайно по време на Балканската и 1-та световна война сме станали известни, като "прусаците на Балканите" не само заради героизма на дедите ни, но и заради начина по който е била обезпечена българската армия ... Сега е времето да се превъоръжим с модерна натовска техника, а който не разбира това или не е българин, или обслужва чужди евроАзиатски интереси ... !!!

10

Българин

преди 4 години

Това *** не знаете какво искате.Ревете че нямало армия, че била унищожена, а когато се купуват нови оръжейни системи, виете като флексове че се харчили много пари.От Блядостан ли ви спускат опорките или толкова ви е мозъчния капацитет?

9

mm

преди 4 години

Що пара се потроши по мисии последните 20 години. Ако се тегли чертата, лошо ще ви стане.

8

Анонимен

преди 4 години

С този огромен растеж на Вътрешния брутен продукт, ще можем да купуваме по 8 самолета всяка година. САЩ няма да смогнат да ни произвеждат самолетите. Ще ги натиснем да отрежат Бахрейн, Катар, ОАЕ, да произвеждат само за нас.

7

Директор на цирк

преди 4 години

Разходите за отбрана растат , а насреща няма нищо ! Най-вече армия ...Всъщност, на никой от управниците не му твябва армия - тя и затова съзнателно бе унищожена . Да не би случайно да се пръкнат нови Черни полковници ...

6

на 2-та милиарда

преди 4 години

рекет, дето платихме на Американския поробител за 8, 40 годишни бръкми така ли му викате - "разходи за отбрана"кога, гадове евреиски се очаква да ни поведете в Руските степи за да ни изколят в името на печалбите на еврейските банки и корпораций !?

5

рамтататам

преди 4 години

То пак добре, ако мисли за отбрана!Ами ако прещрака за 3 морета и 5 океана тогава кво прайм!?

4

Анонимен

преди 4 години

Това става, когато има за министър на отбраната шкембе войвода и когато ни управляват алчни послушковци.