14

antoonio

преди 16 години

А брада и триъгълно окосмяване на *** дали е имала ? :) хахаха

13

topsyg

преди 16 години

iskam ta za myj be! shta obi4am we4no, ako wse me razsmiwash taka!

12

smokini i chernici

преди 16 години

Какво се заядохте с Марийка - тя че не е грамотна, не е, но този, който заслужава публично порицание и линчуване е автора. И първоначално и след това Лиз си има клепки. Липсва й окосмяване във вид на мигли и вежди.

11

преди 16 години

до номер 7: не са остатъци, а са си чисти падежи - 3 са си останали, но само при част от местоименията - *** по-голямата част от хората са си направо боси по българска граматика - факт, поне да си мълчат

10

Вики

преди 16 години

Номер 5 ти разкри шифъра на Леонардо. Напълно съм съгласна с теб. БРАВО!

9

преди 16 години

mona liza e bila maj sigurno

8

???

преди 16 години

мигли и клепки? само аз ли мисля, че клепки е остарял вариант на мигли?

7

ASSASSIN

преди 16 години

И как се казват тези падежи? Родителен и дателен ли? Отдавна ги няма, мой човек! "Мама Ивану думаше" може да се пее като народна песен, но не и да се употребява в ежедневието, още по-малко - публично.

6

Mac

преди 16 години

Напълно съгласен с номер 2. И между другото няма по-голяма гнус от това да седиш в залата на Лувъра, в която е "Мона Лиза" - ядене, пиене, спане....испанци, руснаци и американци....фотоапарати....японци....ужас!

5

Blah

преди 16 години

На картината освен това има скрито малко зайче в долния ляв ъгъл. Освен това е кодирана графиката за индекса Dow Jones между 2008 и 2036 година. Ако пробиеш с бургия номер осем лявото ухо на портрета, получаваш достъп до скрит предавател за стопиране на космически чинии. В гънките на дрешката на портрета е закодирано предупреждение за построяване на вогонска космическа магистрала през Земята. Строителните работи започват през 2150 година.

4

123

преди 16 години

njama Бройгел - Брьогел се казва.

3

Анонимен

преди 16 години

Марийко,Марийкоооо ич те нема момеее

2

преди 16 години

мария, объркала си малко граматиката... казва се или "на кого" или само "кому". падежи, скъпа, падежи. бту, току-що обиди цялата гилдия историци на изкуството.

1

Maria Tsaneva

преди 16 години

Голямо откритие... няма що