12

ММ

преди 4 години

Всички да се вдигнем, баоъкани гуми и захар в резервоара на всеки скапан тир с дървесина и да видиш как ще спре незаконната и узаконената нелегална сеч. Мамка им на ***, дано да умрат в адски мъки.

11

Дани

преди 4 години

До Анонимен Напълно си прав, но нали сме смотани, алчни мишки, които можем само да мрънкаме и да чакаме за някоя далаверка да ни направи богати за да се хвалим пред шепа *** колко сме по-напред от тях, няма нищо да се промени. Крайно време е хората да започнат да саботират всички тези фирми, така че да не могат да се възстановят от нанесените им щети. България е едно нищо без горите.

10

Анонимен

преди 4 години

Трябва всичките дървосечащи фирми да бъдат задължени и да залесяват,и чак тогава да им се дава разрешително за сеч.

9

колкото

преди 4 години

колкото и да крадат - не могат да стигнат изсичането, причинено от завода кроношпа - 5000 кум. метра в денонощие

8

Анонимен

преди 4 години

Къде са екоактивистите, къде е полицията и горските?

7

Анонимен

преди 4 години

По една табела ,,Крадец,,на гърба,и една година непрекъснато залесяване за всеки от тия.И конфискация на имущества,двойно на стойността на отсеченото

6

Анонимен

преди 4 години

Цели тирове се пълнят и се изнасят, на седмица по един тир вадят дори най-дребните фирми.Това трябва да се забрани.Никога в човешката история никоя власт не е разрешавала безразборно и масово изсичане. В гората има достатъчно паднали дървета и съчки за горене за близките села. Изнасянето на дъбови цепеници е престъпление.

5

Анонимен

преди 4 години

Всичките дървосечащи фирми крадат от нацията - затваряне, конфискация на техниката и точка. Във всяко село най-големите бандити се занимават със сечене на гора. Това е чист приход с почти нулев разход - ромите бачкат за едното ядене. А организаторите са българи и депесари в смесените райони. ДПС държи Мин. на горите и дават разрешения за крадене.

4

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е не че се сече за отопление, а с цел износ и печалба. Повечето от незаконната сеч се продава срещу пари/и "законната" също/, а бедните хора, които не могат да си позволят друга алтернатива, са нищожен процент от общото. Обикновено и тях глобяват.

3

Анонимен

преди 4 години

Да отсечеш живо дърво, за да го гориш е диващина за мене. Вместо да се ползва за нещо-дивакът гори, ...21век!На такива можем да им пожелаем като ликвидират гората, да се промени цилият ландшафт, при всеки по-голям дъжд да им се пълнят мазетата с вода, като (за ду ха)северняка да им падат керемидите и те да грачат пред някоя млада репортерка, как "ни съ виждъли такоз ниящу "

2

ББ

преди 4 години

Добро утро!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Каква каруца с 0,3 кубика бе, в нашето село всеки ден легално свалят по 4-5 джугана ДЪБ И БУК. Майката е баха на гората, планината оплешивя, не съм виждал такова чудо!