18

Анонимен

преди 4 години

Той обясни, че при понижението на температурите сутрин сцеплението на лятната гума води до намаляване на спирачния път.-МНОГО ТОЧНО, ***!

17

Щерю

преди 4 години

Имам два галоша за зимата...

16

Акъл не ща , пари ми

преди 4 години

Имаме си , ама ще ги сложа , когато дойде истинската зима , щото с тоя африкански климат само ще ги бастисам , а са ми нови , само трети сезон ще ги ползвам.

15

Анонимен

преди 4 години

А нужда от зимни гуми имаме ли?

14

Анонимен

преди 4 години

Да, имаме зимни гуми.Това не ти е преди 15 години когато БСП беше на власт и гледахме със завист, някой който е такъв паралия, че може да си купи нови гуми.

13

Анонимен

преди 4 години

Зимните гуми, изработени от специални каучукови смеси и произведени от специални китайски, сръбски, тайвански и не знам какви си компании, при спиране на мокро са силно НЕпрепоръчителни.Така че, умната с новите тигри, черни лъвове и всякакви животинско-планетарни марки, па и нови да са.

12

Анонимен

преди 4 години

Другата седмица ще е +25. Зимните гуми се опичат и след това стават като гьон.

11

хах...

преди 4 години

"Той обясни, че при понижението на температурите сутрин сцеплението на лятната гума води до намаляване на спирачния път." - Нима ?<br>"Зимните гуми са изработени от специални каучОкови смеси..."Браво ! Имате шансове в жълтата преса да пишете за сутиените и жартиерите на чалга фуриите.

10

Кривондел

преди 4 години

Тарикатите всяка година чакат последния момент. После при първия мокър сняг буксуват и се блъскат, и висят по 4 часа пред гумаджиите.Аз съм балък, та ще ги сменя днес.

9

хахахаха

преди 4 години

Само ката прочетеш как се кахъри българина за едните гуми и ти става ясно що за клош е.Ако навърташ 30-40 хил на година , гумите ще са поредния консуматив и няма да оревавате орталъка , ама като ги знам повечето ми познати че събота и неделя си търсят извинение да идат да пият кафе в някой ЦУМ на 200км, за да не им клеяса новия внос пред блока.

8

хмм

преди 4 години

"Той обясни, че при понижението на температурите сутрин сцеплението на лятната гума води до намаляване на спирачния път."ОМГ, не го знаех това, отивам да слагам летните...

7

Анонимен

преди 4 години

"Новите гуми имат от 8 до 9 мм дълбочина на протектора, а тези, които са втора употреба, се износват. При тях браздичките силно са намалели и дълбочината им е под 1 мм. В редица европейски страни има ограничение за ползване на зимните гуми, когато тази дълбочина е под 4 мм"Това го е казал специалист. По голяма глупост не съм чувал.

6

шматка

преди 4 години

До 4Няма краен срок.Няма зимни гумиИма изисквания за дълбочина на грайфера

5

Анонимен

преди 4 години

Нали знаете северно македонската гумаджийка кои са й съседи? Майката на нацията и цецко чакрата с етажа и кривата глава. Не зимни, а дневни и нощни гуми ще си слагате.

4

Анонимен

преди 4 години

Всъщност кога е крайния срок не е ли 1 ноември? защото от пътна полиция днес на 30 октомври ме съветват да не го изчаквам.

3

Гумаджия

преди 4 години

Имаме.Идвайте

2

шматка

преди 4 години

Никъде в прогнозите за времето не пише за сняг в следващите 10дни.Даже се очаква затопляне до над 20градуса.Защо са ми зимни гуми

1

Жоро

преди 4 години

Зимните гуми имат по дълъг спирачен път и са само по-добри в сняг!