8

Нормален

преди 4 години

Какъв е смисълът на всички тези постове?За какво ползваме тази технология-интернет,попаднала в ръцете на елементарни хора-ниво ултраси!!! Някой замисля ли се или се опиянявате от анонимното и безнаказано плюене?Нямало свобода на словото,ако това са ви словата,здраве му кажи!Има ли някой над 20 години в сайта?/Изключвам два-три разумни и смислени коментара/..Сложете си и плювалници до вас че много слюнки станаха,сайта се препълни.

7

Шоп

преди 4 години

А не е ли корабен механик?

6

До 16

преди 4 години

Кораборемонтният завод ,,Одесос" си работи ,изпълнява поръчки ,има около 800души работници и е най добре оборудваният завод в Черноморският регион.Проблема е че новото поколение не желае да работи в заводи,а в офиси !.......Само ,,ромите" работят ,,непрестижни професии",а после се чудим защо качеството е такова. Глезено поколение,200,000 нито учат нито работят.

5

Гербераст - комунист

преди 4 години

Като видях тази година колко кандидати за общински съветници има, разбрах, че тази професия е най - престижна и най - търсена :) Куцо, кьораво, сакато и ска да влиза в политиката, но като свършат евро субсидиите друга песен ще запеят.

4

Иванов

преди 4 години

След като няма търсене на тези професии, защо учениците да ги учат? Какви кораби се поправят тук? Специалност "Деловодство и архив" къде да се прилага? Работих в една малка община, там на тази длъжност просто преместиха една дърта тьотка, стара доносница и любовница на когото трябва. Няма да наемат специално млад човек, току що завършил тази специалност.

3

Анонимен

преди 4 години

То България изчезна ... Вие простотии пишете

2

Анонимен

преди 4 години

Нищо не изчезва, изчезват само бойковата мизерия! То в нашата родина и шлосерите и стругарите изчезват, като няма производство остават само гробарите

1

Анонимен

преди 4 години

Изчезващи са професиите, които престават да са необходими вследствие на техническото развитие. Коминочистачи, например. А тези не са изчезващи, поне по-голямата част от изброените. Просто няма кандидати или няма условия за адекватна професионална подготовка.