26

д

преди 4 години

Защо Господ не е създал единствена религия а има 3 големи религии? Ако имаше само единствена нямаше да има войни в миналото между религиите. То и сега хората се мразят защото са християни, мюсюлмани или там юдеи

25

От 23

преди 4 години

Да продължим - Първите "евтаназии" са били по времето на режима на Хитлер. "Евтаназирали" са хора, които са имали вродени заболявания в Германия.Ако ще "евтаназираме" тях, защо да не "евтаназираме" тези, които вече не работят да речем от 6 месеца, пенсиите и драскачите по форумите?

24

1234

преди 4 години

въпрос на избор. в крайна сметка никой не те пита дали искаш да се родиш! ако си знеш съдбата, че ще с недъгав, болен или сляп или сакат, дали ще искаш да се родиш ? не е чесно да се раждаш без да те питат, но можеш да решиш кога да си отидеш.

23

Анонимен

преди 4 години

Някои хора не знаят, но в държави като в Канада се говори за евтаназия на хора болни от Алцхаймер. Ако не знаете, Алцхаймер е другото име на болестта, която у нас ние викаме склероза. Какво ще бъде нивото на болестта когато вие ще убиете родителите? Когато започнат да забравят за какво? Това за мен си е чисто убийство с цел спестяване на средства за здравеопазване.Така че, не бързайте да плюете по папата и световните религии - защото след време ще се стигне до "евтаназия" по други причини.

22

.

преди 4 години

Бездарни очилати чалгари набедени за журналисти, трият коментари щото пише *** да ви *** майката ***.ка в гнойнат.а уста, сега трий мало.умен ***.т селски , даплюя на глупавата ти май.ка в гнусна.тапутка, по ми ар, , trii ***..vo !

21

Антон

преди 4 години

"Големите религии" следва да вървят на бунището на историята, където всъщност си им е мястото.

20

да те светна

преди 4 години

До Папата да кажеОсвен гугъл има и книжки!Едни такива,дето пише разни работи в тях!Попрочети някоя и друга,та дано спреш с глупостите!

19

Додо

преди 4 години

До Ludoto LencheПишеш на една безобразна маймуница, но написаното е вярно и точно!

18

да

преди 4 години

защитавам правото на човек да си умре достойно ! не че някой ме слуша де . лично усещане - немисля че ако има бог и той е толкова добър и всепрощаващ би искал да има хора които страдат навместо да бъдат евтаназирани

17

Додо

преди 4 години

Берголио е сатанист, луциферист и илюминат! Анатема, анатема, анатема!

16

мисъл

преди 4 години

'големите религии' скоро ще бъдат евтаназирани - вижда им се краят!!! Вярващ съм но осъзнавам че целта на една религия е да бъдат обединени хората в добро и да имат опората от която се нуждаят и морална и духовна за да живеят добре . в момента точно тея големи религии се използват за противопоставяне на хората и това е щото хората сме такива - инстинкт за самоунищожение някакъв. както е заменен култът към слънцето към аполон и ваал и куп още знайни и незнайни божества така ще дойде време пак

15

Ro

преди 4 години

Значи асистирано самоубийство на безнадеждно болни не може, ама поддържане на жив труп със системи и медикаменти е ок, докато не дойде "естественият завършек", така ли? :) Голям смях. Има толкова много хора с тежки заболявания, които искат и заслужават да си отидат достойно, а не в мъки и унижение, но нечий псевдо-морал е по-важен явно. Chronic (2015) e много тежък, но чудесен филм на тази тема.

14

Анонимен

преди 4 години

юдеите не са от големите религии, никога не са били и никога няма да бъдат

13

До 9

преди 4 години

Аборта е лошо нещо. В България комунистите убиха 6 милиона деца, чрез аборт.

12

Анонимен

преди 4 години

В Дания е разрешена евтаназията за депресивни състояния. Очевидно има нещо гнило в Дания.

11

Анонимен

преди 4 години

До 2Явно, въобще не си наясно с причините за покръстването на българите.

10

Анонимен

преди 4 години

Има хара които живеят в адски болки, без шанс за изцерение. Трябва ли тези религиози да го изпитат, та да си променят заблудите

9

Анонимен

преди 4 години

Големите религии въобще са вредни за обществото- срещу аборти, сега пък срещу евтаназията.Не са мръднали и микрометър от средновековните си виждания.

8

съвет

преди 4 години

До Папата да кажеКукуриг,, вземи си изпий хапчетата,да не те приберат където трябва,за да те лекуват оторизираните за това лица.

7

Анонимен

преди 4 години

Религиите са възникнали с цел да подържат текущата власт, чрез вяра в нвщо друго. И въртят-сучат все бълват някакви умности. Да не забравяме Кръстоносните походи и Светата инквизиция - за да си запази властта, парите и влиянието църквата е провела много вековен геноцид, и продължава. И пътя към ада е покрит с добри намерения...Какво, вече медицината напредна и пояти никой не вярва в чудеса. Ако някой живее като вегетиращ труп или в болка, защо да няма право на избор? Или робите ще намалеят?