56

БГ

преди 4 години

До двоен мутростандартЗа сестра Галева ли да гласуваме? Тая, която се снима специално в храм св. София, как се моли??? Все едно не знам коя и каква е... Но помним!

55

Гошо

преди 4 години

РадЪнчо пак се опитва да жъне рейтинг на чужд гръб. Това би попречило на Бонев, който е уж "безпартиен". Случайни няма.

54

КАКЪВ ОХЛЮВ

преди 4 години

РАДАН КЪНЕВ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ 40 ООО ЛВ ЗАПЛАТА В БРЮКСЕЛ И ДА ДОЙДЕ ДА ПРОДАВА БИЛЕТИ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ

53

Анонимен

преди 4 години

Радан явно никога не е бил демократ! Този начин на мислене е по-противен дори от този на хард комунист! Това е обида към избирателите! Срам!

52

Анонимен

преди 4 години

Изгледах няколко клипа с прочутия Бонев, доста антипатичен и заядлив, само бълва някакви лозунги, които съобразно късното му детство вероятно са съществени.

51

334

преди 4 години

Ако Бонев беше втори, сигурно е, че щеше да бие Фандъкова. Но не е. Наистина ли Радан Кънев си вярва, че предложението му има някаква стойност?

50

Анонимен

преди 4 години

Сигурно идеята му е дошла, след като на Евро изборите и него го подканиха да отстъпи мястото си в Европарламента на друг.Ама колкото той се вслуша и го направи, толкова Манолова и Игнатов ще.. От адвокат само тарикатлъци да искаш!

49

Анонимен

преди 4 години

Много хомосексуалисти има в политиката.Блрис БОНЕВ ги преброи !

48

Анонимен

преди 4 години

До 53При БСП доларът беше 3000лв.А заплатата ми беше 3$.Пък ти си разправяй за медийната свобода.

47

Анонимен

преди 4 години

Радане, почакайте още малко! ББ и вас ще ви напазарува като СДС и тогава няма да има нужда да се правите на това, което не сте. Жалки сте всички вкупом .

46

Анонимен

преди 4 години

На балотажа всички заедно против мафията на мутрите и милиционерите!

45

Totenkopf

преди 4 години

Тоя е напълно изкукал, явно като евродепутат с 14К евро заплата + другите му бонуси му е широко около врата и може да си ръси глупостите на килограм.

44

Анонимен

преди 4 години

Като я гледах до сега Манолова, като и слушах глупостите никой не ми гарантира, че ще е по-различна от Фандъкова. Може да се кълне колкото си иска.

43

Анонимен

преди 4 години

Хич не ме е срам като знам, че и зад Манолова също стои мафия.

42

Анонимен

преди 4 години

И как пък Манолова ще попречи на строителната мафия?Ами ще си кажат - аууу, това е Манолова а не Иванчва предаваме се вече ще сме добри.

41

двоен мутростандарт

преди 4 години

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ДЕСНИТЕ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ФАНДЪКОВА - НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ, СЕРСЕМИ, ДА КРЕПИТЕ ДИКТАТУРАТА НА ГЕРБ? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ЧЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА ЛЕВИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ НА БАЛОТАЖИТЕ ЗА ВАС А ВИЕ ЗА ГЕРБ?

40

Анонимен

преди 4 години

От кой дръпна гласове Бонев - от Манолова и Игнатов. Какво е ясно за Манолова и Игнатов - че са истинска опозиция а не патерици на ГЕРБ. Манолова е политик с опит и най-добрия омбудсман откакто тая длъжност я има. Тя като кмет може сериозно да попречи на строителната мафия да застроява София. Бонев - на следващите избори не се подигравай на хората с листа от двама-трима съветника, изложи се ама много. Така не спаси СОФИЯ А ПОМОГНА НА герб.

39

Анонимен

преди 4 години

И защо лице, което е спечелило едва 10 % да ходи на балотаж ей така, по дифолт. Сигурно и на парламентарните избори ще искат ей така- без нищо да се намърдат, по дифолт. Нищо че никой не гласува за тях

38

Въпрос на ориентация

преди 4 години

Нищо по-логично от това Кафявата шпионка да напира Вибратора да стане кмет.

37

Хюго Бос

преди 4 години

Добре, де, хора, това десен политик може ли д аго измисли. ова е само вкапацините на неомарксисти като Кънев. Типично по болшевишки- подмяна на вота и тотален диктат на малцинството над мнозинството. По коя математика, освен по болшевишката, откъде накъде някой спечелил над 25% от гласовете трябва да се откаже и да предаде гласубвалите за него в полза на някого, за когото са гласували едва 10%? Тези са по- освирепели и изгладнели от балкански мечки след зимен сън