17

Жътварски, София

преди 4 години

Провинционалистите дойдоха НА София и ще подкрепят манолова, искат си БСП, искат пълна ***, кражби, мизерия, нищета!Товари тези ратаи на конски вагони и ДЕПОРТ!Връщане на Софийското жителство!

16

Waffen SS

преди 4 години

Никога София не е била в такава разруха и мръсотия.Спомням си като малък,в квартала,в който живея,ж.к.Яворов/бивш Ленин/,да не се бърка с квартал Яворов,в който влизат улиците Ракитин,Иван Асен,Св.Тертер,Омуртаг и т.н.Тогава Комплекса беше чист,дърветата подкастрени,асфалта на улиците равен и чист,блестящ под светлината на ул.лампи,тротоарите равни,а сега разруха.Това е представителна извадка за разрухата на София.На повечето места,за да се движи човек по тротоара му трябва БТР

15

До 11

преди 4 години

Как не ви стана ясно, че ГЕРБ и БСП са от една ясла! Няма никакво значение кой ще е от тях двете на кметския пост в София.

14

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова победа на балотажа!

13

фактите

преди 4 години

Протестърската партия подкрепи абсурден кандидат, вместо да подкрепят напълно избириемия кандидат Бонев, който има добра програма за развитие на София. Протестърския кандидат е причината и поне още 7-8 процента от хората да отидат за гъби, вместо да гласуват. Доказа се,че протестариата играе за статуквото, против промяната, това е партия да пречи, и краде гласове на десните. Бонев щеше да е кмет, ако го бяха подкрепили, сам ,без подкрепа,без финанси, без медиино отразяване той има такъв резултат

12

Waffen SS

преди 4 години

Може да се каже,че поне за избора в София се определи от служителите в общинската администрация и техните семейства както централна,така и районна,с неотразимата помощ на работниците и служителите в БКС.Все пак хората,гласуваха за раздутия почти нищо правещ щат.Даже се забеляза как в събота ***,в някои квартали в София не се извозва,също и в неделя до късният следобед.Предполагам,че в събота служителите в БКС-е са били на интензивен инструктаж,а в неделя под строй в изборните секции

11

Циник до 13

преди 4 години

Ахаааа... И затова да гласуваме диретно за чобаните от БСП? Разбрах тъ уа

10

Анонимен

преди 4 години

до 7 ЦиникВсички са червени бе заблудений!БСП и ГЕРБ са БКП как не ви стана ясно на всички гербаджийски тикви?!!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Кефи ме Борис Бонев,че бие Джамбазки като маче у дирек!Ще има два пъти повече общински съветници да им бърка далаверите и да вземе слаедващите избори с партия вече.

8

Циник до 9

преди 4 години

Дреме ми за вас посттекезесарските ceляндypници...

7

До циничката

преди 4 години

Целува ли портрета на неграмотния си мутренски вожд тая вечер?

6

Анонимен

преди 4 години

Няма такава демокрация.

5

Циник

преди 4 години

Kypcланинова излъга Манолова, че ще я направи кметица, и Манолова се отказа от "топлото местенце" на омбудсман (измислица така или иначе).Браво на софиянци, че последователно показаха среден пръст на червената сraн!

4

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка може би няма да е напълно фатално, ако мафията се срастне още повече с властта в България. Свят широк.

3

Петата

преди 4 години

Стивън Кинг пише още по страшен роман от ТО, казва се ТЯА, че БСП-то върна услугата на ГЕРБ за Цачева от президентските избори издигайки Манолова е ясно.

2

Анонимен

преди 4 години

Тиквата вече ще кара зависимите от него държавни хрантутници, да правят списъци на родата и кой как е гласувал. Че взеха парите, обещания много, а накрая кюстендилската комуниска и изгерберастялата конунистка, с малка разлика.

1

Анонимен

преди 4 години

Всички до един срещу шайката на мутромилиционерите!