37

Йурдан

преди 4 години

Данчето ще отпразнува загубата на 30% от гласовете за нея в сравнение с последните избори, като пусне топлото с новите сметки за Софиянци от утре.Да им е честито.

36

Чичо

преди 4 години

Единственото спасение за тази държава би било завръщането на златните времена на социализма. За огромно съжаление обаче, втори като другаря Живков (вечна му памет) едва ли ще се намери. :( А иначе, видно е, че от тая демокрация и *** за зеле не става.

35

А бреееее, софиянци!

преди 4 години

За коя МУТРЕСА ще гладсувате в неделя? За тази от БКП, или за тази от БСП?Гласувайте с "+" за МУТРЕСАТА от Самоков (ФЪНДИ-мутресата) или с "-" за тази от Кюстендил?

34

Анонимен

преди 4 години

Хората не гласуват толкова "ЗА" Манолова, колкото "ПРОТИВ" Данчето. Ама дотам я докарахме, в иначе дясна София да се гласува за кой ли не, само и само да се махнат тия герберски пиявици от кметството.

33

Анонимен

преди 4 години

За мен е плашещо, че все още има толкова много поддръжници на комунистиНаказателен вот срещу Фандъка... На предишните избори имаше над 60%, сега е паднала до 36. Ако десните не бяха такива *** и имаха общ кандидат, той отиваше на балотаж.

32

Sichtpunkt

преди 4 години

"Демократите" са реваншисти и като нищо ще масовят Костинбродска кмет. Тях не ги интересува благополучието на София, а еснафските им заигравки. Къса им беше паметта и не помнят какво носят комунистите. Тях ги интересува да не стане кандидата на ГЕРБ кмет. Те не се интересуват от личностните качества на кандидатите, защото голям беше резила Радановски!

31

стабилно на дъното

преди 4 години

Ако се махнат държавните служители които са били принудени да гласуват за мутрата, София би била маалко по различна, но ок номер 1 по корупция в ЕС и вода по скъпа от тази в пустинята на Израел се харесва на бг скота. успех в копането на дъното

30

АнонимеН

преди 4 години

ГЛАСУВАМ ЗА ПАДАНЕ НА ТОТАЛИТАРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ!!!!АКО МАЯ МАНОЛОВА СПЕЧЕЛИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА МОМЕНТАЛЕН ПРОТЕСТ И БОРИСОВ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА И ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ!

29

Анонимен

преди 4 години

Само това ви остана на червените отпадъци - да плюете като бесни Един път не може да спечелите избори , но ви бива да сте злобни и да плюете

28

АнонимеН

преди 4 години

ФАНДЪКОВА НИТО ВЕДНЪЖ НЕ НАКАЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА БЕЗОБРАЗНИТЕ РЕМОНТИ В СОФИЯ !!ФАНДЪКОВА Е ПИОНКА МАРИОНЕТКА НА БОРИСОВ И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!ГЛАСУВАШ ЛИ ЗА ФАНДЪКОВА ГЛАСУВАШ РЕАЛНО ЗА БОРИСОВ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФИНАНСОВ ИЗЕДНИК НА БЪЛГАРИЯ ОТ БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ ДОСЕГА!!!

27

гъзарка

преди 4 години

С това кожено якенце лъха на демокрация, модерност и женска свобода.Но на тая възраст, тоалетът е друг.

26

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия заклинания. Комунисти, та комунисти?!!!30 години София не се управлява от комунисти.С какво ГЕРБ са по-различни от комунистите? - По това, че са много по-некадърни и много по-корумпирани. А защо са такива? - Защото са някогашните гавази, шофьори, чистачи и слуги на комунистическата номенклатура. ГЕРБ са третият отбор на БКП.Затова София е един мръсен и задръстен град, в който и тази сутрин трудно може да се диша и в сайтове пише: СЪСТОЯНИЕ НА ВЪЗДУХА - НЕЗДРАВОСЛОВНО!

25

АнонимеН

преди 4 години

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ИМАШЕ СЪЩИЯ РЕЗУЛТАТ КАТО ФАНДЪКОВА!!!УСПЕХ НА МАЯ МАНОЛОВА ДА ИЗМЕСТИ ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ НА ГЕРБ!

24

Анонимен

преди 4 години

Ще ги спукам от бъзик софиянци и ако Манолова мине 1/3 от гласовете на втория тур.

23

Waffen SS

преди 4 години

Може да се каже,че постоянните и редовни разходки на Цветанов за инструктаж до ДД на САЩ,дават положителен резултат.Софтуера,с който го снабдиха последният път дава забележителни резултати.Както се казва не е важно кой как е гласувал,важното е кой брои бюлетините.Е,бюлетините ги брои ГЕРБ със съпорта на купените и зависимите от него членове на РИК и ЦИК

22

Анонимен

преди 4 години

До man 24Бедността и мизерията я живеем в момента драги, след 10-годишно управление на "десните" ГЕРБ.

21

Анонимен

преди 4 години

Ще ги спукам от бъзик софиянци, ако си изберат червена кметица.

20

man

преди 4 години

За мен е плашещо, че все още има толкова много поддръжници на комунисти.. жалка работа, бедност и мизерия ви чака.

19

Анонимен

преди 4 години

До 16Бонев е симпатичен, но не си го представям като кмет. Или по-скоро, представям си една голяма бъркотия под флага на дъгата.Генезисът на Манолова и Фандъкова е един и същ наистина, но лично аз НЯМА да гласувам за жената, която окраде центъра, за да натъпче партийната каса и ни остави с цялата тази грозота. С други думи, на балотажа ще дам вота си против Фандъкова.

18

Анонимен

преди 4 години

Не ме агитирайте, аз ще гласувам за Мая!