13

Анонимен

преди 4 години

На балотажа няма да се гласува за Манолова, ще се гласува против ГЕРБ....Стига Мафия.

12

НОМЕР2

преди 4 години

Всички срещу крадливата селска даскалица! Гласувайте, ако трябва с отвращение, но трябва да изчистим София от корумпираната гербесарка!

11

Анонимен

преди 4 години

Може да обере някоя мандра. Софиянци не са глупци, да я изберат тия. Ако пък излязат такива, ще ги спукам от бъзик.

10

столичанин

преди 4 години

Може би ще обере мандрата у Жабокрек?

9

seira

преди 4 години

НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА "КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА"!!!НА ПРАКТИКА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ!ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО (ЦЕНТРАЛНО ИЛИ МЕСТНО) СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!)..."ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:141 ГОДИНИ СТИГАТ!НЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

8

КупувамСоциолози

преди 4 години

Манолова от няколко седмици върви само надолу. Уж водеше на Фандъкова с 5% преди месец, а сега вече губи с 10%. На балотажа ще загуби с над 20%. Ако някой социолог вижда друго развитие - да си хвърли дипломата. Но да мине да си вземе парите от Позитано. Абе, много девалвира тази професия- как никой не се престраши да каже истината, че Фъндъкова ще води с 10% на първи тур и ще бие 25% на втори.

7

Анонимен

преди 4 години

Те и двете другарки са Комунистки. За коя да гласувам. За сеянката от Самоков или за Сеянката от Кюстендил. И да не говорят на език който им е Чужд. Слушали ли сте как говорят съгражданите им на тези двечките. Ако им разберете нещо ще е цяло чудо. Самоковският език е някакъв диалект останал от турско време. А пък Кюстендилския език е от средновековието. За такива ли сеяндурки да гласувам. Омръзна ми 30 г.от сеяндури а преди това 33 г. от Правешкия оФчар. Ай сиктир бе сеяндури докъде ни докарахте

6

Анонимен

преди 4 години

Спаси Спфия и ДБ подкрепят Манолова на 100%!

5

Все същото

преди 4 години

Питали мъдрия старец в селото "Дедо, как че ги оправиме тия наште бакии, бе?" Той отговорил: "Чедо, айде да си сковеме една грамаданска каруца, да я избутаме на баиро, да се качиме сите у нея и да се сурнеме у клисурата да си таковаме таковата. Ей така че се оправиме." Май само това е изходът в страната на ***-пролетариата, който си харесва стабилността на мизерията, предлагана щедро от гробаджиите.

4

Наблюдател

преди 4 години

Не може. Тез с наказателния вот другата седмица ще предпочетат да слагат зелето на село и за един наказателен вот няма да бързат да се пребират .

3

Мира

преди 4 години

Манолова щяла да работи за промяната . За коя промяна по -точно ??? А нея самата кой ще я промени ?

2

Анонимен

преди 4 години

Всички заедно против мафията!

1

Анонимен

преди 4 години

Задължително е!