40

Анонимен

преди 4 години

Еееее,в повече ми идват неговите популистки умозаключения.За себе си е прав.Всеки гледа от неговата си камбанария!

39

Анонимен

преди 4 години

До Знаете ли че?Това е когато главен прокурор държи папки с цел рекет, вместо да си върши работата. Резултатите са пътища които се рушат преди да са отворени и всичката останала пумия в обществото ни.

38

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакво точно са им причинили?

37

Пробил

преди 4 години

Аз пробих при демокрацията, замогнах се, сега имам власт и пари и хората се страхуват от мен да не ги уволня и ми работят за да живея добре, а аз се страхувам от тези които ми помогнаха да пробия и да живеят сега богато. Демокрацията е най-добрата система, при социализма не можех да пробия да ми работят хората да живят добре, само при демокрацията човек е свободен да пробие.

36

Анонимен

преди 4 години

За това,което са им причинили турците,даже и майтап несмея да пиша.Черве-ната линия е много близо и ще си сторягрях.Добре ,зле ,.това е могъл,това е казал

35

Анонимен

преди 4 години

Съгласен съм с Хампърдян в Армения стандарта в висок

34

Знаете ли че?

преди 4 години

Над 90% от богаташите в България, ако не слушкат, след едно телефонно обаждане и около 24 часа могат магически да се трансформират в средностатистически българин.

33

8

преди 4 години

Е, то не лъже свинчото, той наистина живее добре

32

Дедо

преди 4 години

До ай сиктирНие от 18 години САМО ТОВА ПРАВИМ,като му чуем името на тоя нагъл мошенник!

31

На пазар

преди 4 години

Ако няма сметка в Уникредит също ли нямам право на мнение?Аз имам право на избор, а не задължение да избирам каквото и да е.

30

Бай х

преди 4 години

Естествено, човека говори за себе си и близките си. Сложи го в панел 50 кв. С тец. Дай му пенсия от 500 лв. И пак го питайте.

29

ХХХ

преди 4 години

По себе си ли съдиш???Пазаруваш с две колички в Метро а пендионерите си броят стотинките за хляб и мляко. Прав е народа като е казал СИТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА. Много нагъл и противен човек.

28

Ужас

преди 4 години

Този самозабравил се галеник на Костов говори само глупости.И какво като гласуваш? После си мрънкаи, а кмета облагородява района на Хампарцумян и Плевнелиев. Пък ти си мрънкаи.Банките ти увеличават таксите пък ти си мрънкаи. Банките са на печалба стотици милиони, а ти си мрънкаи.Всичко поскъпва, а ти си мрънкаи?Няма осъдени политици, олигарси и банкери, но ти си мрънкаи?

27

Анонимен

преди 4 години

А имам ли право да знам как банките ценообразуват таксите? Имам ли право да знам защо в Европа няма никакви такси за сметки и карти на работещи, а само на такива които извършват бизнес? А защо има дневен, седмичен и месечен лимит, когато тегля от банкомат МОИТЕ пари? Защо повечето потребителски кредити се гарантират от трети лица (поръчители, съдлъжници, ..etc)? Защо ГПР по потребителските кредити е 3-4 пъти по-голям от този в Европа, при еднаква стойност на финансовия ресурс? Отговори, банкерче

26

Факт

преди 4 години

Много твърдения накуп, но...........за едно е прав - Не е вярно, че не живее добре!

25

Анонимен

преди 4 години

Най-обичам мелтимилионер да ми разказва как хубаво живея. Аз забързан в ежеднивието, да боледувам без адекватна помощ, да броя стотинките за сметки, да поправям колата когато съм си сипал 5л бенз, да следя ежедневно за най-новия измислен данък или такса(да не го прорусна случайно), често цабравям колко хубаво живея. Благодаря!

24

Анонимен

преди 4 години

Е затова мразя политиците и софия, и сороскитегендари там

23

Анонимен

преди 4 години

Напротив. Този който гласува няма право да се оплаква защото е дал право на избраните от него да го управляват.

22

ай сиктир

преди 4 години

Тоя май си проси да споменат родата му по женска линия.

21

мак

преди 4 години

Нагъл е да твърди, че българите живеят добре, все едно им се присмива на всички, които не са банкери, политици и т.н. Има и хора с ниски доходи или пенсии, нима не знае? А кампаниите всяка година са едни и същи- обещания, разходки из градовете, изкуствени усмивки, прегръдки, общо взето дразнещи. Но все пак, гласувайте. Не всички са маскари, нали?