80

Анонимен

преди 4 години

Целта на Прехода беше една малка част от народа да живее добре, останалата част да живее зле, в несигурност, да работи за богатата малка част евтино.Целта на Прехода беше да се премахне равенството, да има бедни и богати. Целите на Прехода са постигнати. Народът се съгласи и желаеше Промяната.

79

18548

преди 4 години

Дори той с 60 бона месечно не казва, че живее прекрасно или много добре, а само дообре... За смтка натова пък мнозинството с месечен доход под 1000 /хиляда/ лева упорито е убеждавано, че тъне в благоденствие... И плюнка не заслужава...

78

@@

преди 4 години

Прав е само в някаква степен за гласуването. За да не се оплакваш е нужно да не плащаш данъци, да не те ограбват чрез тях. Тогава наистина няма как да се оплакваш. И обратно, гласуването трябва да е обвързано с образователен ценз и с платени данъци.Иначе за 3 ти път поред не гласувам. Преди да направят гласуването задължително, никога не бях пропускал избори. Само дето вече няма за кой да гласувам поради липсата на консервативно десен кандидат, а и не обичам задължителните работи.

77

Анонимен

преди 4 години

Що пък да гласувам, че те и тези дето искат да гласувам за тях са същите капутяги като теб, алчни и безскруполни крадци и ***! Огледай се и ще видиш, ама ти си ги познаваш много добре, нали!

76

wgw

преди 4 години

Ти може и да живееш добре и спокойно предвид доходите ти Левоне........

75

Анонимен

преди 4 години

Политическата каста и нейните олигарси на държавна издръжка живеят много, много добре.

74

Анонимен

преди 4 години

Аз работя в Банка. Живеем на ръба на мизерията с тези ниски заплати. Цели отдели биха ба пуснали, ако им се предложи по-високо възнаграждение. Ненормално високи таргети за продажби. Отчиташ се всеки ден какво си продал. Една касиерка в лидл взима повече от нас. *** , та вдлъбнати в мозъка си живеят живота, а квалифицирания персонал е принуден да си търси щастиетов чужбина, защото работейки за такива като този от видеото си умрял от глад.

73

Аман от ментори!

преди 4 години

Думите на Хампарцумян "Българинът трябва да знае..." показват, че самият той не се идентифицира като българин. То това и така е ясно, но защо го демонстрира по такъв арогантен начин?

72

123

преди 4 години

Вие - да, но народа - НЕ!!!

71

Анонимен

преди 4 години

Прав е човекът:))) Завършил ХТИ, после назначен директор на банка, нереална за българските стандарти заплата и неговите възможности, но "наш човек по партийна линия". И нашите внуци ще плащат данъка, че в България не се проведе лустрация!

70

hei

преди 4 години

Този банкер има много пари и заради това е нормално да не знае какво говори.Той познава само политици и бизнесмени-да кажем 200-300 човека.Другите милиони хора ,със сигурност не иска и да знае за тях.

69

Арена Арменец

преди 4 години

Ами мустакатия банкер и цеко сифоня, как са? Добре ли живеят?Щото клиентите им не живеят много добре.

68

Анонимен

преди 4 години

Господин *** едва ли знаеш как живеят обикновенните хора, че да говориш булшит.

67

13

преди 4 години

И българите се връщат от чужбина... хахаха... Селска мутра в сеслката Територия, населена с ***. И той и те, си живеят в един собствен свят, откъснат от модерния свят и представи за държава. Вътре дворец, на улицата кал и дупки. Десетки населени места до ден днешен нямат прекарана права и обратна вода. Това е реалност 2019 в България. Системата е силна колкото най-слабото й звено. Типична африканска държава. На дъното на всички класации.

66

Хампръц

преди 4 години

В едно изречение лукавия арменец казва 2 лъжи. Лъжа 1: живеем добре. Лъжа 2: с изборите можело да се промени нещо от обикновените хора. Да, Хампръц живее добре и е сляп и глух за болката на народа.

65

Анонимен

преди 4 години

СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВАА тоя да знае, че Господ забавя, но не забравя.

64

без име

преди 4 години

От неговите уста това звучи като .... ,не знам как да го определя, може би срамно, конщунство, наглост, безсрамие.....

63

Анонимен

преди 4 години

Не живеят добре и не искат да гласуват, защото всичките са предатели.

62

Анонимен

преди 4 години

До ДомусчиевДабре си съществуваме а зле си живеем!

61

????

преди 4 години

Този вместо да е съквартирант на бай-Ставри, седнал да се гаври с хората. Нали той като приватизатора на Костов продаде най-голямата държавна банка на безценица, а после в знак на благодарност същата банка го направи шеф в нея. Със 100 000 лева заплата месечно. Как няма да казва, че се живее добре, той даже е направо в рая. Новият главен прокурор дето тръби, че бори корупцията, да се заема с него. Иначе ще излезе, че само си говори.