24

Анонимен

преди 4 години

Значи просто днес станах и се чудих what the tack is happening with the world и се появи индивид на име Пендарски да ме осветли.Просто на тоя човек като му чуя името му буквално ме заслепява авторитета му като златен пендар на прожектор.Абе експерте я си стои в рамките на професионалната компетентност да крадеш пендари от европомощи к недеи се изказва за неща дето не разбираш от тях, че се резилиш.Прави като мутренските държаники мълчи и бъди красив, може даже и за умен да минеш бе.

23

Анонимен

преди 4 години

Македонистите са един дол дренки с нацисти комунисти фашисти ционисти тръмписти путинисти ислямисти и сие титалитарна с.*** от *** крадящи и изтребващи собствените си и чуждите народи и всеки дето не ги кефи демек серийни убийци.Само ше са по-ограничени от другите фиксират се в ненавистта си само върху българите.Пък може и те като нашите политици да го д.у.хат на сега управляващите света неолиберални фашисти кой знае.Пряка демокрация и геноцид на тоталитарния *** понеже не се рециклира

22

Анонимен

преди 4 години

Аз пък за пръв път от много време съм доволен и ми иде брюкселската върхушка дето иначе все я плюя да и изпратя подаръци и да я поканя на банкет и даже да им платя аз яденето и пиенето.Оказа се че чужденците от ЕС имат повече то.пки от всички български политици и наказаха македонистите фашисти за непрестанните им обиди и унижения ня българите и България.Заради това че поставиха на място македонските българофоби браво, а за Албания жалко без причина го отнесе пак заради тях.Благодарим ес.

21

татар

преди 4 години

*** татари

20

Македоноит

преди 4 години

До сите северно-македоноиди, да им покажуваме на све колко сме велики со нашиот цар од Пакистан потомокот на Ал.Великиот нашето сонце северно македоноидско.

19

Анонимен

преди 4 години

За какво ни е северна македонияв ес -- трябва да признаят първо българско малцинство, всичкикоито са взели български паспорти.

18

хъша

преди 4 години

До бай ганюда така е на ЕС му дойде в повече нашите балкански номераслед вече толкова много години членство все още не може да ни вкара в правия път за да се насладим и ние на качествен европейски животза какво са му на ЕС още балканци смучещи лесни безплатни европейски пари без да допринасят насреща с особенно много и само създаващи проблеми с неумението си да си подредят собственните къщичкиевропейския данъкоплатец едва ли иска парите му да потъват в бездънния корумпиран балкански югоизток

17

бай ганю

преди 4 години

днес всеки чете което както му падне,всеки изопачава преиначава и се исказва пред медите както на него му изнасяв случая никой никого не е наказвал и това е най малкото в стила на ЕС да наказвав случая някакъв лидер си търси извинение за провал чрез набеждаване или обвиняване на противоположната страна(ЕС)ЕС се опари с прибързаното приемане на бг и румъния и сега не иска повече балкански проблеми така че следващите трябва да бъдат наистина добре подготвени

16

Стамболов

преди 4 години

И каква се оказа накрая цялата работа ? Правителството на Борисов обслужва интересите на Сърбия в ущърб на България. Чрез ветото си за ЕС над Р. С. Македония Макрон възражда антибългарската политическа ос "Белград-Атина-Москва" и предава Р. С.Македония отново под контрола на Белград, а правителството ни помага в ущърб на Украйна, като осигурява Сърбия през наша територия с руска газ.

15

Анонимен

преди 4 години

Тези явно не разбраха, че вратите се затвориха след приемането на Хърватска.

14

(-_-)

преди 4 години

Значи всичките тия измислени държавици трябва да преустановят своето съществуване, защото единствената причина да ги има са големите сили, които ги ползват за бомби със закъснител. Колкото по скоро се разформироват македония, косово, Украйна и прочие - толкова по-добре за световния мир и просперитет!

13

Край

преди 4 години

Очала турил, вратовръзка. Фамилията му подходяща. Да се чудиш що го нещат в ЕС.

12

Анонимен

преди 4 години

Макрон бабо е бецот услужи на Србийа и Путин.Френски извратеняк, кво да го правиш...

11

Шоп

преди 4 години

Стево е голем!Ашколсун, Стеве!

10

Додо

преди 4 години

Нито БЮРМ (Северна), нито Албания имат място в ЕС! Това е голата истина.

9

Лоу Даун

преди 4 години

Бългаеина трябвабдабе глупавбза да се радва на влизането на тия което съвсем ще подкопае заплатите тук и ще насочи инвестициите вън от България.

8

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Само Макрон...спря макетата за ЕС и причината се крие в един обикновен...страх.Още Нострадамус(а той въфф Франция е на почит) ...пророкува в 1153-ти...сюнет,че 100 години след влизане на Македония в ЕС,той ще се именува...вече Македонски съюз.Така че.страх лозе...пази,за това са спрени.

7

Азис от село Рупча

преди 4 години

Г-н Педеровски да се събира с шиптърите на върха на сладоледа. Има достатъчно *** в Европа, не ни трябват още.

6

Makedonec

преди 4 години

Makedonija srbija kina rusija Turcija evroazija tova e idninata da zivee Rusija i Makedonija zasekogas

5

Анонимен

преди 4 години

Аз разчитах на Мицотакис, но Макрон го изпревари. Тия българи, пардон македонци, пак велики работи приказват. Не са си виновни те и арнаутите, а са виновни Балканите. А може би и Луната. Луно, луно, земьо македонска ...