81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Та Русия и Труция следващите 50 години няма да влезнат в ЕС каквото и да стане."Ти пък да не мислиш че след 50 години ЕС ще го има? Голям оптимист.

80

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДнеска във форума само вицове. Много комедийну гении се извъдихте."ЕС ти е дал свобода"

79

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГрешка е то ва е вицът на деня:"националистът Макрон"

78

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВица на деня:"Силата на ЕС е в демократичните му ценности"

77

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОсновната религия ще е юдаизъм. Тоест също като сега.

76

Слав Караславов

преди 4 години

До МдаВероятността ЕС да стане империя е по-малка,отколкото да се разпадне.Много по-малка.Каква империя може да се получи от 500млн. съюз,който не може сам себе си да защити от ислямското нашествие и е тотално манипулиран от външна сила(САЩ)???Най-малкото империята трябва да е суверенна,да сте видели зависима империя?----------------------------------------------Тук може само нещо да се допълва, но не и да се коригира. Толкова!...

75

Анонимен

преди 4 години

Накъде с френския егоизъм,сръбския нациоализъм и руската агресия,иска да поведе Макрон ЕС,възстановявайки сръбскоруската доминация на Балканите?Франция трябва да бъде наказана за това си поведение.Това трябва да бъде нововъведението в правилата на ЕС-всяка страна,която застрашава демокрацията и сигурноста на съюза,трябва да понесе санкции.

74

Анонимен

преди 4 години

В момента,Франция възпрепятства оздравяването на ЕС,като се поставя в услуга на Русия и Сърбия,надявайки се,на финансова изгода/да продаде своите оръжия и военни кораби/,като рискува геополитическата стабилност на Балканите и ЕС.Франция,която се гордее с кървавата,братоубийствена баня по времето на Френската революция,трябва да сведе глава пред 130 000 невинни жертви,избити,изнасилени и прогонени от сърбите,по времето на войната в ексЮгослания,която сърбите,подкрепяни от Москва.

73

Анонимен

преди 4 години

Единна Европа- а пък VWще налива пари в азиатска диктаторска ердогания

72

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен световния ред се препъва и няма да спре да се препъва от азиатските държави като Китай, Индия, Кореа, Индонезия,.. с тях никой не може да се пребори даже и чичко ти ротшилд

71

Анонимен

преди 4 години

Свръхпроизводство + ниска покупателна способност на какво ли е равно? Май на икономическа криза. Не е нужно друг да разбива ЕС, той сам ще се разпадне. До там сме се докарали в ЕС, че да разчитаме на емигранти да ни съживят икономиката. Да не говорим, че нашата държава се изхранва от продажба на оръжие. Упс, усвояваме и асфалт. На 2 до 4 години асфалтираме една и съща отсечка, защото толкова изкарва ремонта.

70

до 82

преди 4 години

Русия е отживелица от това което я знаем бившите и съюзници. Там вече разделението е крайно. 10% държат благата и са мултимилярдери и 90% са живи умрели от глад. Та Русия просто я забравете, свърши вече бившия СССР дето даваше с пълни шепи на подкрепящите го държави. И там вече вскчко е пари и там вече е един от най дивите и брутални капитализми които можете да си представите.

69

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да ги заливат бедняци, Русия има наборна армия и може да контролира не само своята територия. Русия е проблем на евроатлантическата общност, доколкото не допуска корпоративният им бизнес да завладее руския пазар, а нови пазари на Запада са му нужни като на хищник мръвка. Не стига това, а и Китай се опитва да отнеме пазари на Запада. ЕС отвя китайският автомобилен завод в Ловеч за по-малко от 5 години съвсем не по пазарен механизъм.

68

Край

преди 4 години

До 76 Изтърваването на Германия от контрола на САЩ минава през съюз и с Русия. И заобикалянето на санкциите от Втората световна война със създаването на армия на ЕС.

67

Край

преди 4 години

Русия притежава най-големия недвижим имот на света - 1/6 от сушата на Земята. А са под 150 млн. човека.Няма как да са много зле. Русия е част от християнската европейска култура. Руснаци живеят във всички държави на ЕС и никой, никъде не може да твърди че те някъде са проблем.

66

Анонимен

преди 4 години

"ЕС да бъде част от нововъзникващия "световен ред"Даже не се и крият вече, и си го казват с цялата наглост. ЕС е един проект на елитите за елиминиране на нациите,превръщайки ги в бледи територии, смесване на расите(както виждаме с масовата ислямизация) и всичко това под контрола на ("голямото око на биг брадър" Брюксел.)Конците на ЕК ги дърпат други, а цирка им наречен парламент е само фасада. Сорос като задкулесен шеф, сигурно е много доволен от постигнатото от лакейте му като Меркел, Макрон.

65

Анонимен

преди 4 години

Европа е люлката на сегашната световна цивилизация. Света беше Евроцентричен до преди 30тина години.Българите имаме интерес от Империя -ЕС. Силен ЕС е невъзможен без съюза на Германия и Русия.-Русия са жив-зян. След Крим и докато Путин е начело рублата ще си остане 2 стотинки и руснаците ще работят за 10 евро на месец или поне докато не си свалят от власт дребното човече. Та Русия и Труция следващите 50 години няма да влезнат в ЕС каквото и да стане.

64

Край

преди 4 години

Европа е люлката на сегашната световна цивилизация. Света беше Евроцентричен до преди 30тина години.Българите имаме интерес от Империя -ЕС. Силен ЕС е невъзможен без съюза на Германия и Русия.

63

Край

преди 4 години

На ЕС му трябва кауза. Трябва му войнстваща философия. Със сегашната "как хубаво си живучкаме" тука до катедралите на дедите ни ще убие европейската цивилизация.

62

Лоу Даун

преди 4 години

Франция има ядрено оръжие смила съседните държави и заселва на тяхно място генетични френски мутанти издръжливи на радиация.Другите са смешници без армии.