11

Анонимен

преди 4 години

Какво може да направи държавата, ако правоспособен водач неспазващ ограниченията за скорост, реши да се разбие в нарещно движещ се автомобил със цяло семейство?

10

КАТ

преди 4 години

КАТ трябва моментално да се закрие и да се уволнят всички некадърници накичени там. Това е една от най-неработещите структури в тази позорна държава.

9

Анонимен

преди 4 години

ето още една причина да направят курсовете за шофьори 2 години, да вдигнат таксите и да се чудят как още да затруднят младия шофьор, за съжаление опита ми от америка и части от Европа показва, че там определено не е така, не караш курсове, книжката ти се дава същия ден, струва 20$ и караш на изпита на своята си кола, която в крайна сметка ще ползваш!

8

До 5

преди 4 години

Откога "манталитет" и "контрол за спазването на правилата" според теб са едно и също нещо?!

7

Анонимен

преди 4 години

Пъттната безопасност в България зависи почти изцяло от две неща - комтрола и състоянието на пътищата, вкл. пътни знаци, маркировки и организация на движението и паркиранто, като от контрола за спазването на правилата зависи на 70-80%, т.е. зьависи от КАТ.

6

Анонимен

преди 4 години

В КАТ няма експерти по пътна безопасност, вкл. и сред бившите служители на КАТ, какъвто е Стратиев.

5

Анонимен

преди 4 години

Абдикира я, всичко е алъш-вериш. Поръчки, усвояване, комисионни и прочие - страшно е. Няма не засегната сфера с "далаверимпекс". Затова и хората заминават и си търсят препитание навън. Политиката е такава, и се "работи" само в тази насока. Жалка картинка ...

4

Анонимен

преди 4 години

И ти какво направи по въпроса докато беше шеф? Не отговаряй, знам... едно огромно нищо!

3

Анонимен

преди 4 години

Манталитета е проблема.Като излезеш от бг и почваш да спазваш закони от страх от последствия.Тука може да ти се размине, да си платиш, и си мислиш че си повече от другите.Ботев е национален герой , но написаното от него е актуално и за днес. Робството, индивидуализма и тарикатлъка ни е в главата

2

Анонимен

преди 4 години

"видими резултати"

1

Анонимен

преди 4 години

"На последно място сме по пътна безопасност на Балканите"... а Балканите са на последно място по безопасност в Европа, а вероятно и в света.Имайте предвид за какво си говорим тук!Невъобразима държава, ако още е държава!