38

тигъра

преди 4 години

До ИИКак ще сменяш бре?Ако до сега си пил лекарства и ял в 6:00 и 18ч.,сега след 12 часа ще ядеш и пиеш в 5:00 и 17:00ч.А най-добре всеки път взимаш по-късно с 5-10мин.и така идваш на новото време.

37

Анонимен

преди 4 години

39 -германците почват работа масово супер рано от 6 сутринта, масово се работи и на смени в Германия така че, не става въпрос за мързел. Да станат в 4 през ноща и да пътуват час за работа е нещо нормално. Офиси отварят в 6 и 30. Тук става въпрос за друго. Промяната на времето стресира организма и навиците ни, особено през пролетта. Сега се радвам, че ще спя 1 час повече.

36

1111

преди 4 години

До House M.D......... а на пясъчен???

35

Анонимен

преди 4 години

По-важно е да се избегне отиването на работа и на училище по-тъмно, отколкото връщането.

34

Часови зони има

преди 4 години

Има часови зони, има и смяна на времето лятно-зимно, както в Европа, така и в САЩ. Това, че германците ги мързяло през лятото да стават по-рано, което е напълно нормално, се превърна в голям проблем. Нагаждачи казаха, как щели сме да минем на едно и също време с централна Европа, сиреч Германия. Такава ***.и.я и по времето на Третия Райх не е имало - да ставаме и лягаме с германците. Икономия на енергия има макар да е по-малка от преди, но по-важно е да се избегне шофирането вечер по тъмно

33

ПроСоТо

преди 4 години

НИКОГА не съм "сменял стрелките"-нито напред,нито назад.И НИКОГА не съм имал проблеми с това,че часовника ми показва ИСТИНСКОТО време...Тая "смяна" е някаква уникална и..ди..отия!!!Все едно от Октомври до Март да се казваш "Иван",а от Март до Октомври-"Драган"....не мога да си обясня тая лудост!..Айде, некой луд я е предложил,но останалите,които са я приели?!..Просто нямат извинение..

32

ИИ

преди 4 години

сменя се 4ас на ядене,4ас на вземане на лекарства......! цял месец не мога да се справя!И ДОКТОРИТЕ ИМА ДА У4АТ!

31

бай Пешо

преди 4 години

Никакъв проблем нямам с един час адаптация, особено когато ще спим един час повече и от другата седмица вече ще ставам по светло. Подкрепям да се запази въртенето на стрелките два пъти в годината - зимата да е по зимно време, а лято по лятно. Както сменяме гумите :)

30

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям! Ставаш, като се съмне - не робуваш на числа

29

Анонимен

преди 4 години

Никога не ми се е налагало да се адаптирам при смяната на зимно и лятно часово време.Най-добре е да остане тази смяна, но ако няма да се сменява, очевАдно най-добрия вариант е този, който е най-близо до астрономическото време, т.е. да си се върнем към времето преди да започне тази смяна. Не ми се мисли какво ще е, ако трябва да ставам в 5 часа през зимата, но и през есента и пролетта.

28

часови зони

преди 4 години

Няма как да се отразява чак толкова зле. Хората пътуват до държави, с които имаме 7-8 часа разлика и пак се адаптират. Става дума за същото и дори в много по-малка степен. Един час разлика е нищо. Ако човек не се адаптира деградира :)

27

Пясъчен часовник

преди 4 години

По-добре да пребоядисат стрелките по асфалта, щото гражданите(от село) и младите шофьорки много се объркват напоследък.

26

Анонимен

преди 4 години

да си готвите на лампа---Аз съм си взел жена от село да ми готви. Ако ще на начелник да ми готви, все ми е тая.

25

Що бе?

преди 4 години

За България е по-добре да си остане лятното време. Много ли ви е хубаво да е тъмно в 17 часа следобед и децата да се прибират по тъмно от училище, пък и като се прибирате от работа да си готвите на лампа?

24

House M.D.

преди 4 години

Колеги, някой знае ли как се сменят стрелки на слънчев часовник?

23

Отрицателно време

преди 4 години

Не само стрелките, и циферблатите трябва да се сменят, и да се увеличи денонощието с няколко часа, защото хората ги мързи да бачкат.

22

анонимен

преди 4 години

Едни и съще статии, защото ЕС се тутка и не отменя връщането на стрелките! И е лъжа, че повечето българи искат да останем на лятното, т.е. на изкуственото време! Ако беше вярно нямаше 30 г. да въртим стрелките назад есента и щяхме да ставаме през зимата в 4 ч., вместо в 5ч. и да водим децата на градина в 5.30 ч., вместо в 6,30 ч. Това е, другот е лъжа, че и спестяваме електроенергия!

21

Жоро

преди 4 години

аре пак една седмица пълнеж статии :)

20

Анонимен

преди 4 години

Да му мислят тези с часовници със стрелки. Моите часовници са на телефона и на компютъра - електронни и сами си сменят и сверяват часа, мрежово.

19

Анонимен

преди 4 години

Всяка година едни и същи статии.