43

Швестер Велко

преди 4 години

А се оказа, че половината от Екогласност, са работели като доносници за ДС...! Предатели и ***...

42

Waffen SS

преди 4 години

Някога имаше една филмова комедия"Има ли пилот в самолета".Е,същото може да се каже за българското правителство,което с огромен ентусиазъм изпълнява чужди нареждания и заповеди,но с една основна отличителна черта .до едно антибългарски.Та ние имаме някаква комедийна фигура за външен министър,която се явява нещо като говорител на това ,което И сведе слънцето,а то пък от своя страна с желание и ентусиазъм изпълнява,това,което му наредят истинските задокеански господари на България .

41

екогласност

преди 4 години

И те бяха назначени от ДС!

40

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Гърците и турците разчитат основно на Запада да.Гърците ако не е запада да са умрели турците ако се изтеглят западните автопроизяодители да продават Тофаш Доган бетер Азлк Алеко.Сърбите и те Югославия я хрантутеха ту СеСеСере ту Запада.България никога не е била хрантутена от никого.Руснаците ни освободиха щото се уплашиха че при Второ Възстание ставахме независими и те щяха да са никои на Балканите.

39

Анонимен

преди 4 години

До 54Сърби, гърци, румънци, турци и македонци разчитат на тебе да ти "пука" за тях !До кога Андрешко ще чака някой от вън да му оправя кривиците !?

38

Анонимен

преди 4 години

Браво на тези хора, за куража и смелостта да се опълчат на фашисткия комунистически режим !

37

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Сега викат че всеки можел да вземе паспорта и да замине.А бе аланкоолу кой заминава пак комундерсите с крадените пари.Те вдигнаха границите за да ходят там туристи и да им пълнят гушите нали ако отидеш да живееш и не си с куфарчето те подритват кат вестникь.Дори да си арабуха от Идил пак си по-добре там от източноевропеец.Източноевропейките по други причини ги приемат там че техните жени вече дори не се и евът.

36

Анонимен

преди 4 години

Макар,че се пътуваше 8,9 часа до морето,Тогава беше романтика! Сега се пътува по малко обаче и пътя е трагедия и като пристигнеш там е отвращение.

35

до 39

преди 4 години

Отвън на никого не му пука за нас.

34

Анонимен

преди 4 години

До Що за шушумиги 38Е, тогава им плащаха гърците, впоследствие си подлагаха г...а на всеки - на Австрия и швейцария за зимния туризъм, лифта в Банско и инфраструктурата на Витоша, магистрала струма, тунела Кресна и прочие...Много пари налива не само Сорос, от 1990 г. хиляди тунеядци, не само метастазите на Отровеното общество, БХК-то на Красьо Кънев, стотиците НПО-та на ДС дисидентчетата Деян Кюранов, Томчо "Лесничея", Александър Каракачанов... Хиляди смучат кръв сито и пресито на наш гръб.

33

Стоев

преди 4 години

Хубаво е че се е зародило гр. общество но момента беше изспуснат. Същите тези които биеха и нареждаха да се бие сега са бизнесмени и политици и пак нибият но под друга форма.Разликата е че са проумяли че едното плямпане по форумите не може да им направи нищо и си слагат етокет - демократи.

32

Анонимен

преди 4 години

През 1989-та, не само НРБ, ами целия СИВ беше фалирал

31

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSТи магистралата до Правец, развита транспортна система ли наричаш? До морето се пътуваше по 12 часа.А "развитото" тио селско стопанство се крепеше на безплатна земя открадната от хората и робски-бригадирски труд по 40ст/ден.Въпросните хидропроекти ( не взимам отношение дали са щели да бъдат полезни ), пак щяха да бъдат построени с безплатен войнишки труд.С робски труд и пирамида можеш да построиш.

30

Анонимен

преди 4 години

Някакви хора дето ги ступала милицията с палките се изкарват революционери и мъченици. Режимът падна по външни причини и заради вътрешни икономически проблеми и другарите са го знаели още от средата на 80-те. Докато бяха митингите с песни и танци, онези си източваха валутата от външнотърговските дружества и на ден първи станаха капиталисти.

29

Анонимен

преди 4 години

Ох, ох, ох. Всички искаме промяна, но ние са да си останем същите. Е, не се получава. Промяната настъпва отвътре навън. Ако си оставаш същият на каква промяна се надяваш. Да, ама не. Време ни е да поумнеем.

28

Бате Гойко

преди 4 години

"... а демокрацията е заглушавана от службите на Държавна сигурност."ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА..... Ей ви на, не заглушена демокрация, яжте и полека, да ме се задавите. Статии, от сорта на тази изглеждат нелепо, когато ги пишат "автори", които тогава още не са били родени.

27

Анонимен

преди 4 години

До Българин 34СтаФко, стаФкоо, и до Бангладеш не си дораснал с това образование и комуноиден мързел в гена!

26

Анонимен

преди 4 години

30 г лъжи .Накрая санираха старите сгради от комунизма и се писаха европейци .

25

Анонимен

преди 4 години

И за кво беше целия рев.30 години по-късно да и управлява шофьора на Тодор Живков.И то вече две петилетки.

24

ББ

преди 4 години

Ако знаеха че ще дойда на власт едва ли щеха да се радват и хвалят толкова.