63

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости!!!В България няма нормално ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО и няма и да има!!!!Когато фактите говорят,всички трябва да мълчат,защото така са свикнали .Все пакет "НАРОДОПСИХОЛОГИЯ"!!!!

62

Помним... помним...

преди 4 години

Явно прекаления драматизъм в разказа "какво е било тогава" служи да изкара герои участниците . Всъщност, нямаше такива драми.Помня ги всичките "революционери".Мърляви, брадясали ,мършави "дисиденти" половината от които бяха доносници на ДС .И на 10 ноември комунистите реално свалиха бай Тошо а "седесарите" го разбраха чак на другия ден от новините. И сините знамена с лъвчето помним. И тарикатите с кутии за дарения по пазарите събиращи пари за "новата партия" . И унищожаването на архивите на ДС.

61

Анонимен

преди 4 години

Само селяните подкрепят тази идеология комунизъм, заради ниското си образование. И пенсионерите, носталгични по отминалите дни.

60

Анонимен

преди 4 години

И с какво по-точно се гордеят - със секретното изпълнение на "постановлението" на КГБ в Бг и агентите му Лилов и Луканов за държавен преврат???Я, си задайте въпроса колко от тях членуваха или бяха кандидат членове на БКП и бяха агенти на 6-то управление на ДС???Тц,тц,тц...... помним, помнииим, пък и чичко Гугъл не забравя!!!!

59

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ЛЕ,ЛЕ,ЕЕЕ....НОВА "ПЕРЕСТРОЙКА" ЛИ ШЕ ИМА ,БЕ....??!!!АМАН ОТ "ПРОМЕНИ "!!!!3-ПЪТИ - МИ ОБЯВЯВАТ ДЪРЖАВАТА ВЪВ ФАЛИТ...ВСЕ ТАКА , ЛИ ЩЕ Я КАРАМЕ ,БЕ...ХАХА,ХА,ХАААААААААА

58

дионисий

преди 4 години

до 1 пише се за Александър Каракачанов а не за този който мислиш

57

1

преди 4 години

същите са си каракачанов е министър заради тези заслуги

56

Анонимен

преди 4 години

Ха, ха, изтриха ми коментара за визуалното излъчване. Значи съм на прав път и се опитват да ми затворят устата. Защо, бе хора. Аз не говоря за физически недъзи. Говоря за духовни недъзи, които водят до физическа у*родливост. Каквото е вътре, такова е и вън

55

Анонимен

преди 4 години

До.... Слонът фен на пчеличката Маяпостът не беше към теб,но *** така решиха!

54

Шопо

преди 4 години

Остаряли,надебеляли и с големи пенсии от Държавна сигурност...

53

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Географаки като си на топа както ние на пътя на ордите го обираш първи.Но развитието на транспорта технологиите и глупостта на Запада да пуснат навлеци докара ордите в градовете им.И с тая раждае ост не ги виждам.Има класове на запад само от арабухи.

52

Анонимен

преди 4 години

До55 Днес е ден за умуване,утре е ден за"избор"

51

Сашо Слона

преди 4 години

Много големи смелчаци се изкарват сега от услужливите ни медии,тези мушмуроци от "градинката пред Кристал", след като болшинствотоот тях бяха "храненици" на властта и вербувани от ДС !Аз съм чистокръвен софиянец и техен набор, та ги знам що за "стока" бяхатогава и . . .сега !

50

hardtalk

преди 4 години

До: Дъ ЕкплойтедМного правилно го казваш.При бай Тодор си беше чист фашизъм и бяхме като в концлагер оградени от всичките граници с бодлива тел без Черно море.Сега вече ни пускат (колко великодушно само).Но това ми припомни един стар виц.Българин на екскурзия в Италия. Попада на пpocтитутка, която му прави намеци а той не реагира, няма пари.Тя: "Импотенто?"; Той, ядосано: "Но, туристо комунисто!".

49

hardtalk

преди 4 години

Нагаждачи!А защо не казвате нищо за новите протести, срещу избора на главен прокурор? А?Или чакате и те да се разраснат до национални, родната милиция... опа, то беше полиция, да ни гази?Наивниците вярват в това което е написано.Аз научих много по-рано от познати агенти на ДС, че е планиран преврат срещу бай Тошо.Да, колкото и да е странно, имало е течове на информация. Всичко беше театър. Екогласност, Мекогласност - статисти. Да, явно са снимали филм!

48

Анонимен

преди 4 години

Ей сега е момента да бъде ступана,тая шайка "родолюбци"

47

Анонимен

преди 4 години

Не а лошо да скачаш, полезно е за здравето. Гледайки нашите министри с големите шкембета си мисля, че малко са скачали и много са яли. Халал да им е. Освен разширени стомаси нищо добро не им се е случило.

46

Waffen SS

преди 4 години

Малко след Кристал,започнаха подскоците,под слогана "Който не скача е червен".Тълпата се подрусваше под такта и крясъците на онези от трибуната.Тези от трибуната така подскочиха,че едни станаха мин.председатели,министри,депутати.След това станаха собственици на фондации и агенции,но всичките станаха мулти милионери.Скокльовците от площада след като емоционално изтрезняха и видяха разрухата,в която се превърна,разпродадената държава си задаваха екзистенциалния въпрос"Ама за това ли скачахме".

45

Анонимен

преди 4 години

До 59Целият български народ беше съучастник на ДС при тоталитарния фашистки комунистически режим - едни активно, други пасивно, а трети волю-неволю !Ако си живял по това време и ти си бил съучастник щом си оцелял !Като се знае, че 1 млн. българи са бшли членове на БКП, то със сигурност много от родата ти са членували съща в нея.Нашия народ се дели на българи и русофили, а не на комунисти и по-комунисти !

44

Анонимен

преди 4 години

Каквито ни бяха протестите,такъв ни беше и прехода а именно,фалш във всичко!