103

Анонимен

преди 4 години

Еми финландците са искали да си запазят нацията.

102

до 104

преди 4 години

не е вярно.британците са си чисти британци.мъжът ми е от Юар- всички са с потекло от Англия

101

Василлис Каррас

преди 4 години

ЧАКАИ МАЛКО.. ОРИГИНАЛНИТЕ БЪЛГАРИ ОТДАВНА СА ИЗЧЕЗНАЛИ -- ОЩЕ В СРЕДАТА НА 9 ВЕК 850 ГОД. Както те , така и варварският им степен татарски език .ВИЕ ДНЕШНИТЕ СТЕ СЛАВЯНИ...По скоро славоглсани Гърци .

100

Анонимен

преди 4 години

До 102 Сравнението е неуместно с ЮАР и Англия,по простата причина ,че славянският език не е бил езикът на господарите на България!Прабългарите са властимащите ,но не успяват да наложат езикът си,въпреки ,че част от населението са прабългари!Защо така?Явно славяните са били огромно мнозинство!

99

На 100% наобратно

преди 4 години

Абе Василлис Каррас донякъде е прав,ама 100% на обратното. Не кой да е ,а най-големият византолог професор Спирос Врионис пише,че през 6-7 век славянското море е заляло Балканите в това число и Пелопонес. Човекът дава снимки от разкопки на славянска керамика точно от Пелопонес. Пак през 7-ми век професорът пише,че гръцки били останали само София,Пловдив,Солун и Цариград.Още през 6-ти век славяните на два пъти обсаждат Солун.

98

Адам Смит

преди 4 години

И добре са правили финландците. Склавините трябва да бъдат избити.

97

Василлис Каррас

преди 4 години

Днешните българи сте Славянизирани Гърци и Византииски Трако-Еллински деца на ПАН-ЕЛЛАДА , ВИЗАНТИЯ И ЕЛЛИНИЗМА И ВИЗАНТИЗМА .Билгарите са Славогласни Гърци .

96

Анонимен

преди 4 години

До Поп Андрей 94В българските църкви не се проповядва и пее на руски. Езикът е черковно- славянски и е пренесен от Бг към Русия.

95

Попе,попе..

преди 4 години

Попе,попе...и и въстанието ти като познанията ти - нефелни. ЮАР първоначално е заселена от бури - нидерландци и немци.В началото на 20-ти век ЮАР и завладяна от Британия и населена с британци - и в двата случая става въпрос за хора от германската езикова група. Много ясно,че ще говорят език от германската езикова група. Да беше дал пример с индийците,ама то техният английски...........по-добре да не се мъчиш да говориш с тях.

94

Лицето ЖМЖ

преди 4 години

Не може да бъде! Първият президент на СДС Желю Митев Желев, коскоджамити доктор на философските науки, казваше, че такива работи в демократска Европа не е имало.

93

Анонимен

преди 4 години

До 98 До поп Андрей "Езика и гените не винаги са свързани и в ЮАР говорят английски, но не са англичани." - А в Англия говорят английски и даже са си англичани, да им се неначудиш. Остави тези бабини деветини как ние говорим славянски език,, ни инак родният ни език е занзибарски или куцовлашки. Занзибарският език е роден език на занзибарците. Така че ходи в Занзибар да си проповядваш нещастните "теории"

92

Русия

преди 4 години

Началото на Гелзинският комитет.

91

Генетически

преди 4 години

Генетически руснаците са сходни със шведи,литовци,латиши,немци и това не е случайно. От всичките големи групи индоевропейски езици славянските езици са най-близки до германските езици.Немците са отвличали полски деца защото им били досущ като германчета Малък процент от руснаците имат епикантус,което е монголоиден белег,но това макар и рядко го има при немците също. Най-голямо влияние върху руската държавност имат варягите,т.е. викингите и династията им - Рюриковичите чак до 1610-12г.

90

Анонимен

преди 4 години

И нас цуцуманите ни славянизираха, изселваха, зорлем ни караха да учим в училище, но пак сме си цуцумани. Ех, съдба, съдба

89

До поп Андрей

преди 4 години

Езика и гените не винаги са свързани и в ЮАР говорят английски, но не са англичани., а в Русия има 12 етнически групи и говорят подобно на нас по много причини, едната е че ние сме им дали азбука и висши духовници и даже и един патриарх, а другата е че след 44 - та изкуствено се моделира езика ни да се нагоди към руския.

88

Анонимен

преди 4 години

Угро-финските племена никога не са били многобройни, защото са заемали най-северната част на Европа от Финландия до Урал, където природните условия не са много блгоприятни. А най-древният техен етнос "чуд" е изчезнал. Така че в руския народ се е вляла някаква част от тези етноси, същи има и балтийски субстрат, а на юг - примеси от конните народи, това е естествено, защото голямото поглъща малкото. Но да се говори, че руснаците са угро-фини е смехотворно. По същия начин германците имат от 15 до 30 % славянски примес, но това не ги прави славяни.

87

Анонимен

преди 4 години

До 91Има една съветско-финландска война през зимата на 1939/40год.,за периода 41-44г.финландските части са част от немското настъпление на север!През 1939г.съветите силно подценяват финландците за което и си патят!В края на войната съветите са пратили почти милиона армия срещу 340хилядна финландска,която накрая капитолира,и праща делегация в Москва да моли за мир.

86

молотов-рибентроп

преди 4 години

До АнонименРусия и Германия са двете крила на една огромна гигантска птица! Урааааааааааа

85

Поп Андрей

преди 4 години

До 92 А знае ли ваша милост, ние към коя група спадаме и защо нашия и руският език са толкова близки, че се разбираме без преводач, и защо в нашите църкви още се пее и проповядва на руски език? Питам и отговор не искам.

84

братушките!

преди 4 години

До АнонименИ нас ни славянизирваха и изселвапа в поволжието,бесарабия, молдавия и крим....Ние сме баварците на балканите а шопите са швабите!