5

:)))

преди 4 години

Едните корветници на пияндето Алекси се въодушевиха, че започвам да мисля като тях.Мъ-рши, нищо не се е прменило!

4

Анонимен

преди 4 години

Изкривените факти с които ви е захранил Изродения Гол *** митю са ви се усладили, но не сте отчели, че нещата не са такива, каквито изглеждат.:)))Благодаря, че превърнахте и околните в *** - по ваш образ и подобие!Сега не се притеснявам и не си хвърлям бисерите на свинете!Привет и на днескашните по-дло-ги!:)))

3

Анонимен

преди 4 години

Великолепно е, че сте накарали дори 13-15 годишни момичета да подсвиркват и да крещят на улицата! Как иначе щях да знам, че тези, още от сега са долнопробни и кухи - точно каквито харесват дядовците ДС-ари. :)))Хиляди благодарности зя това, че ми показахте, че няма читави хора наоколо! Безкрайно щастлива съ и от факта, че добре съм ви изиграла, точно когато сте били сигурни, че сте че "хванали" :)))

2

Анонимен

преди 4 години

Нищо не остава "скрито-покрито".Няма да останат скрити и постановките, клеветите и лъжите на дъртите ДС-совци.:)))Дъртия Гебо и Компания, Димитрови и прочие от-ка-чалки, които промиват главите на са-потненци.Г-н ФАКТ, наистина си мислите, че сте наясно с фактите?! :))Единствения безспорен факт е: Твърде много съм ви важна!Бясната ви завист ви кара да не спирате да се опитвате да ме обезцените.КАКВО ПО-ЯРКО ДОКАЗАТЕЛСТВО за моята ценност!

1

200 грама шпек

преди 4 години

Боза.