54

Анонимен

преди 4 години

Хората които са произвеждали тази кола едва ли са можели да си представят какви неща ще блъска тя 30 години по-късно...

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52Това и с велосипедистите го има - направиха им велоалеи, ама нашмърканите пубери се качили на бегачите и решили, че могат с бясна скорост да препускат между пешеходците по тротоара, не им е на акъла, че могат да се пребият и да осакатят себе си, или друг в простотията си. Дори са по- опасни и от тротинеткаджиите, защото развиват още по- големи скорости.

52

Vrs

преди 4 години

Евала за скотовете ама от такива самоубийци, лошото е че видето няма сила в съда

51

Номер

преди 4 години

Карам и тротинетка, и кола, но тоя и аз бих го набил. Такива *** само развалят дисциплината и лепят лоша слава. Те са същите *** като коментиращите тук. Само като ви чета глупостите и ми е ясно как не сте наясно и с правилата. А коментарите ви са такива, защото сте шофьори. А щом сте шофьори и не сте наясно с правила, най-вероятно на пътя сте същите *** като тоя. Само че с кола. То и боя между шофьори е по-често явление. ПТП също. Айде със здраве и мислете с главите си.

50

Контрол и ред

преди 4 години

Защо просто няма закон който да ограничава тези под 16 години да не могат да ги използват??? Къде е мистер Кука в случая да глоби шофера на голфа защото не е предвидил този с тротинетката :Д. Вижте хора в каква абсурдия живеем няма ли най-накрая да има народно възмездия за тия тиквеници вече ??????

49

Анонимен

преди 4 години

Добре, че е заснето на камера какво прави самоубиеца троитинетчо, че иначе беля за шофьорчето.Няма култура на движението, преди години в града ми по тъмно двама катили се удариха с велосипедите си, единия при падането си удари главата и почина.Естествен подбор.

48

Гербераст - комунист

преди 4 години

Тротинетките са направени за големите заводи за да се придвижват работниците с тях, за това нямат фарове, стопове и т.н. Тротинетките не са за градски условия.

47

Счупих репийт бутона

преди 4 години

ОООУУУУУУУУУУУ

46

┘

преди 4 години

Бизнеса с "електро"уредите за предвижване се разраства. Електричеството е новия петрол в световен мащаб.След електрическите тротинетки се задават електрически самоуправляващи се велосипеди. Вместо традиционно кормило ще имат поставка за смартфон, сядаш на седалката, слагаш телефона, задаваш маршрут и това "нещо" потегля. Ей това ни очаква в близките години.Светът се побърка. Побъркани хора правят побъркани неща и побъркват останалите.Бъди традиционалист- кажи НЕ на електро еко джeндъpacтиятa

45

Зарко Попа

преди 4 години

Това с тротинетките е мода, след няколко години ще е модерно да носиш на главата кошница с две котки, и всички ще захвърлят тротинетките, ще си обръснат смешните кози бради, косата вече няма да е на кокче, за да може да се постави кошницата с котките:)

44

Анонимен

преди 4 години

Жалко можеше да има по-добър завършек

43

На Денюга Фордягата

преди 4 години

Тоя ако го блъсна и ми изкриви бронята ще го водя до някой банкомат да тегли каквото има за ремонт!

42

Анонимен

преди 4 години

И снимача го натресоха отзад.

41

Шофьор

преди 4 години

Нямам нищо против Тротинетки, Велосипеди, и т.н. Нека се движат на улицата, но да си плащат застраховка, да имат някакви лесно видими отличителни знаци (номера) и в случай на ПТП човек да може да установи кой е бил, преди да е избягал. И нека да спазват правилника за движение. Което касае, на светофарите да не минават между колите, защото това по правилник е забранено, и да си спазват лентата. Тогава да ги видя, дали ще са толкова отворени.

40

Анонимен

преди 4 години

Някаква лудница е станала по пешеходните зони в центровете на градовете. През 5 секунди някакви предозирани лапетии минават покрай теб не просто карайки тротинетки, а се засилват с тях, подскачат, удрят ги с пълна сила в плочките. Въпрос на време е да стане смъртен случай с някое току проходило неориентирано бебе.

39

Анонимен

преди 4 години

А кога ще започнат да се глобяват мотористи минаващи между автомобилите?

38

Vrs

преди 4 години

Веднага са се забранят тея опасни тротинетки,тоя ако движи след удъра ще го бия докато не дойде линейката. Трябва тея записи да имат сила в съда човека с голфа е невинен, даже това *** трябва му плати колата и неустойка за причинения стрес.

37

Станой от Софстрой

преди 4 години

Тротинеткаджийството е лека форма на джендърство.

36

Анонимен

преди 4 години

тоя е кандидат за наградите Дарвин за най-нелепо самозатриване

35

Анонимен

преди 4 години

Нека има ел тротинетки, велосипеди, мотопеди и т.н., но нека всички на пътя бъдем равни! Не мога да разбера, защо някои човечета когато се качат на превозни средствена на две гуми, си внушават че са богове, на които всеки трябва да дава път и да ги пази? Сега това момче да се глоби и да плати ремонта на автомобила.