28

Анонимен

преди 4 години

Значи смятате, че ако някакво НПО окачи на човека тиквен медал, този човек вече никога не може да съди право и доживот ще е компрометиран? Какво като са го избрали за Съдия на годината, това с какво го задължава? Това е някакъв нищо не значещ рейтинг, добро пожелание, и какво? Пак питам, ..... ли сте?

27

Къв правист е тоя...

преди 4 години

ЯВНО Е ПО ДОБЪР ЗА ТВ-КОМЕНТАТОР...ХА,ХА,ХААААА....НЯМА ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ .....САМО , МЕНТИ, МЕНТИ, МЕНТИ....!ТОВА СИ ГО МОЖЕМ И АЗ ,БЕ...!

26

Анонимен

преди 4 години

И какво като съдията бил награждаван?Кой закон забранява някой да си направи НПО и да си награждава? Съдията трябва да напусне работа, само защото някой го е номинирал за някаква си неофициална класация ли, какво? Ами утре някой направи 10 НПО-та и номинира 10 съдии и трябва да спре правораздаването ли? Мало умни ли сте?

25

до Шо

преди 4 години

Та кой би си помислил, че съдия Калпакчиев, награждаван от БХК като "Човек на годината" има нещо общо с БХК?

24

Анонимен

преди 4 години

"Аз досега не видях някакво доказателство за влияние върху съда от НПО"Като изключим фактът, че председателят на състава на съдия Калпакчиев два пъти е награждаван от БХК като "Човек на годината", както и че становището за Полфрийман изпратено до съда е изготвено от Красимир Кънев?

23

Шо

преди 4 години

Аз досега не видях някакво доказателство за влияние върху съда от НПО и подобни твърдения да излизат от устата на правист е жалка история. И откъде-накъде и на какво отгоре твърдиш, че някакво изказване на Полфриймън било цинично?

22

Шоп

преди 4 години

Точно щях да напиша, че този Марковски е далече от класата на баща си.

21

Анонимен

преди 4 години

Има си съд, разследващи органи, факти, събития, разпити от свидетели, записи от камери. Цялото туй говорене е един голям циnизъм адвокатствай в съда пред телевизора си никой. Добре, че поне водещата е ***.

20

Анонимен

преди 4 години

В тази статия закачката е ДИМИТЪР Марковски син на адвокат Марин Марковски.Класите на бащата и синът са осезаемо различни.

19

Анонимен

преди 4 години

И къде да иска *** ти у Австралия щом мислиш, че там е хубаво Джок може да се превърне в прекрасна реклама за туризма ни и да напълним тука с австралийци-туристи. Каква сметка имаме да го гоним ?

18

Анонимен

преди 4 години

Никой от нас не знае какво точно се е случило.В България има убийства много по-ужасяващи от това. Човекът е австралиец и поне на мен не ми пука за него.

17

Анон

преди 4 години

Носенето на нож в България не е забранено от закона. И много хора носят ножове у себе си, защото са нападани на улицата. Така както Джок е бил нападан преди това. Това е нормално за *** България, където на чужденците се гледа като на ***, с много пари. А какви НПО-та го защитавали е поредната *** опорка. За това човека вися 12 години в затвора, щото НПО-тата му помагали. Хич не е съдба една шепа *** да се разхождат пияни и да безчинстват и никой нищо да не може да им каже

16

Анонимен

преди 4 години

Джак е много по-умен от тия психопати съдиите в затвора сигурно е изучил българският език и право наизуст, ако остане тука ще ги скъса по рисуване Калинките са напълнили гащите.

15

Анонимен

преди 4 години

Защо точно този убиец ни го бутат в очите?Ами за да не виждаме друго.

14

Анонимен

преди 4 години

Невинните хора не се разхождат с ножове. В момента в който си решил да се въоръжиш с нож, си решил как и за какво ще го използваш. С това мисловно решение е потенциален убиец.Останалото е съдба.А в ситуацията цялата подкрепа от НПО тата го оставят в състояние на неосъзнал мисловния модел довел го до убийство индивид. И го използват за собствени цели именно поради тази му мисловна деформация, възпитана в свойствения за корена му бандитизъм. примесен с расизъм. Австралийски ***.

13

Анон

преди 4 години

Джок Полфрийман е осъден на убийство по хулигански подбуди, т.е. е прието, че излязъл с ножа си и нападнал група мирни момченца в гръб, крещейки "ноу фашизъм". Това са мотивите на прокуратурата - че е превъртял и "искал да убива наред". Нито една експертиза не е потвърдила, че е бил луд, както не е потвърдила, че раната на Монов е от ножа на Джок. Сополанковците си променят показанията и никой не им търси сметка за лъжесвидетелстване. Както не търси и други записи от Булбанк и съседните сгради.

12

Анон

преди 4 години

Точно същия Марковски преди година твърди, че нямало основание доктора да бъде съден за убийство, защото било неизбежна самоотбрана. Друг му приглася - то трябвало даже да е условна. Клетият, имал жена и деца - къде щял да ходи да се крие, нямало смисъл да го държим в затвора. Тази година, докторът е оправдан, с 2 години условно именно заради превишаване пределите на неизбежна самоотбрана. Това е публична информация, номерата с рекъл-казал не минават.

11

Анонимен

преди 4 години

Осъдиха го щото е чужденец и не познава никой тука, нито е свикнал да дава рушвети. къде по-масови убийци и мутри има на свобода и не са лежали и един ден. Сега и рейтинг си вдигат на негов гръб идат избори трябва да се угоди на тълпата, кое е справедливо никой не го интересува.

10

А,вие марковски

преди 4 години

А ,вие г-н Марковски не се ли чувствате поне малко неудобно ,като юрист да лъжете безсрамно?1. Сам признавате че съдът е длъжен да пусне на свобода австралиецът. Е,тогава защо не обсъдете и въпроса,защо го задържаха в Бусманци без правно основание 2. Само вие и Каракачанов закрихте,че ако си бил на семинар,значи си. Зависим.А лично вие на колко семинара сте били,кажете....и зависими сте 3. Станахте рупор на статуквото,което е и разбираемо,като се знае,че И Боко Тиквата ви е клиент.безсрамник.

9

Анонимен

преди 4 години

Човекът е бил в затвора 14 години. Някои и толкова не лежат за убийство.