39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Ми аз в последните 5 години съм ходил в САЩ три пъти. На две конференции и веднъж на екскурзия. Нямах никакви проблеми. И трите пъти си купих билет през интернет и се чекирах предварително. Естествено ако приличаш на клошар, ще ти правят проблеми.И за Полша е така.До Анонимен 35Е тук грешиш. 99,9% от познатите ти слугуват.Моите познати работят в софтуерни фирми, в банкови офиси, в самолетостроенето, някой са крупиета, други са ветеринари, но всичките са се реализирали.

38

Не зная дали сериозн

преди 4 години

До Анонименпиташ за САЩ, но ще ти кажа все пак:след като се сдобиеш в ВИЗА и Билет идваш в САЩ и се забутваш в някое Българско, Руски или Сръбско гето - ще питаш на место в Чикаго или в Сан Франциско или в Н' Йоркще ти намерят мизерна и ниско платена работаще живееш като скот в някое мазе в стая с още 2-*** до 4-терима като тебако си тарикат, като ти се отворят очите (след 3-5) години ще се легализираш и може да си стъпиш на краката ... около 10% от имигрантите успяват ....

37

ПроСоТо

преди 4 години

хм!..."Трудна дилема..От едната страна е силниото влияние на католицизма в една от най-твърдите му крепости,от друга страна-..установената вече традиция полякините да са 1 в графата..сещате се..Да не дразним "регулатора"....От трета-"новите понятия" в Съюза....От четвърта..-"Стамбулската Конфекция"....От пета...разни "непеота"....Изобщо,"манджа с грозде"..

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонименси путувал в "прекрасния" запад и САЩ1) билет през интернет можеш да си купиш, но когато се опиташ да се чекираш през интернет или на автоматичен чекинг терминал ще откриеш че на Българите това не им е позволено .... очква те унизителен и досаден разговор със служителя на авиокомпанията, тараш на багажа, след което евентуално ще те пуснат в самолета---Само това ли, да имам билет за САЩ! А някакви други удоствоерения и ще им искат ли да видят при свободата и деморацията?

35

Анонимен

преди 4 години

Ако нивото ти е за мияч на улици - ще миеш улици.Ако си кадърен инженер - ще работиш като инженер.Ако си кадърен доктор - ще работиш като доктор.А защо 99.9% от българите в ЕС мият улици и слугуват. Толкова ли са прости българите, че нямат инженери, доктори ами почти всички мият улици на Запад.

34

Очевидно никога не

преди 4 години

До Анонименси путувал в "прекрасния" запад и САЩ1) билет през интернет можеш да си купиш, но когато се опиташ да се чекираш през интернет или на автоматичен чекинг терминал ще откриеш че на Българите това не им е позволено .... очква те унизителен и досаден разговор със служителя на авиокомпанията, тараш на багажа, след което евентуално ще те пуснат в самолета за запада ние сме били и ще си останем врагове !!!

33

Анонимен

преди 4 години

до Крепостен сeляндуp"Както казах, можеш да отидеш и да работиш в която страна искаш.ЕС, САЩ, Япония, Канада... няма значение."A днес след 30 години свобода, банани, тоалетна хартия, F-16 за милиарди и демокрация мога ли да си купя билет през Интернет(измислен от американците) и да пътувам свободно за САЩ, или? Както казваш, би ли казал пак, че нещо не ми стана ясен този момент. И как стои този въпрос в Полша примерно? Благодаря предварително за точния и изчерпателен отговор на въпроса.

32

Анонимен

преди 4 години

На какво ще ги учат децата. Много би ми било интересно да присъствам в такъв учебен час. Практични действия ще има ли щото нали се сещате че всяка теория има и практика. Учителката ще покаже ли позите при които най лесно се зачева. Ще покаже ли как го взима в ръка и как го прави голям и твърд след което си го поема в котето.... . Не затвор а смъртоносен закон трябва. Такива не заслужават да дишат камо ли да тъпчат грешната земя.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Ами за какво ти е необходимо да учиш физика и химия, след като физичните закони си важат и природата си работи и без да знаеш как.Абе, направо дай да затваряме училищата и да гориме учебниците и книгите.

30

Крепостен селяндур

преди 4 години

До Анонимен 28Както казах, можеш да отидеш и да работиш в която страна искаш.ЕС, САЩ, Япония, Канада... няма значение.Ако нивото ти е за мияч на улици - ще миеш улици.Ако си кадърен инженер - ще работиш като инженер.Ако си кадърен доктор - ще работиш като доктор.Само в България ако нивото ти е на мияч на улици, можеше да работиш като директор на завод.Аз знам, че това е мечтата на всичките некадърници и мързеливци в БГ, но за ваше съжаление света не работи така.

29

Да видим фактите

преди 4 години

В християнските държави се промотира и толерира и дори вече се узаконява и легализира безразборния извънбрачен секс както и всякакви третополови и гей извръщения. Унищожават се всякакви морални ценности и се въвеждат законите на Содома и Гомора. В резултат белите християни намаляват и скоро ще са малцинства в собствените си държави.А ислямските държави се придържат към традиционните морални ценности и не нарушават божиите закони. В резултат ислямските народи се увеличават и просперират.

28

Анонимен

преди 4 години

Въвеждането на сексуално образование по начало е пълна глупост- за какво по дяволите ти е образование за нещо естествено, което ти е заложено по природа? Единствената му е цел е насърчаване на хомосексуализъм и объркване на сексуалната идентичност в ранна детска възраст. Някои хора не се интересуват колко деца ще травмират психически само и само да направят хомосексуализма нещо "нормално".

27

Анонимен

преди 4 години

До Крепостен селяндурГраници вече няма. Поне за ЕС.Можеш да отидеш да живееш където искаш в Европа.А за САЩ има ли граници, освен че българите можат да слугуват и да мият улиците в Европа, нали вече 30 години сме партньори със САЩ и купуваме модерни 50 годишни самолети за милиарди от САЩ, и спираме проетки за милиарди заради САЩ, можем ли да пътуваме свободно за САЩ след 30 години демокрация, тоалетна хартия и банани? Как е в Полша?

26

Анонимен

преди 4 години

Исляма е единствения шанс за западния свят. Християнството е доказано деградивна идеология. Само ислямът носи истинските морални ценности свързани със семейстото и отношения. Като едно от най важните неща е да не се допуска извънбрачен секс. Това е корена на почти всички други проблеми.Българите докато са били в османската империя са били научени на тези морални ценности и са ги спазвали. Но после пак се връщат към варварщината и безразборния секс и сега резултатите са налице!Загиваща нация

25

Полша

преди 4 години

до 2-3 години ще изпадне до нивото на УкрайнаАмериканците само за една година им записаха 38 милиарда долара дългу им разтовариха 56 000 окупационен корпус да го хрантутят и да им плащат заплатите

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Ами като гледам трябва и ти да минеш един курс по сексуално образование, щом за теб единственото важно е да научиш как да нахлузиш капута.

23

Анонимен

преди 4 години

Същото трябва да стане и за феминистка в образованието, здравеопазването и държавните институции.

22

Крепостен селяндур

преди 4 години

До Свободен демократГраници вече няма. Поне за ЕС.Можеш да отидеш да живееш където искаш в Европа.Ако пък става нещо от теб и не си мързелив, можеш да си намериш прекрасна работа и да живееш добре.Ако пък си нещо изключително, в което се съмнявам, можеш да отидеш да живееш в която страна в света поискаш.Същото важи и за Полша и за всички 28 страни в ЕС.

21

Анонимен

преди 4 години

Какво представлява това сексуално образование?В какво точно образова децата?Да кажем,че в първите пет минути на първият час им се обясни,че при полов акт трябва да сложат презерватив.Отатм нататък на какво ще ги обучават-да не би да ги обучават на сексуални техники?Естествено,че нищо такова няма,а е поредният опит да се манипулират децата колко нормално било да са хомосексуални.

20

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК.

преди 4 години

15 години работих в Западна Европа. Където работих имаха много поляци и други народи от бившия соцлидер. Повярвайте ме всеки трети поляк има хомосексуални наклонности.