59

Анонимен

преди 4 години

Ти у ред ли си бе! как у САЩ малцина могат да си позволят да се напият! Та там марковия алкохол е на цената на домашнярката в България бе! Е, не чак така, но това, което в България се смята за марково там е на доста сносна цена. Отделен е въпроса, че разнообразието е ОГРОМНО.

58

Анонимен

преди 4 години

До ВъпросВсеки който вярва в литературни герои е куха лейка така че...

57

Анонимен

преди 4 години

Едно време ходихме гледахме голите каки по бутките за вестници по спирките :) сега поне има интернет.

56

Анонимен

преди 4 години

До 56Кое точно е разврат, че не ми стана много ясно? Или сега ще ми кажеш, че това било работа на родителите? Я се сети кога твойте родители са ти говорили по темата :)

55

анонимен

преди 4 години

Имам познат който е работил в Полша по времето на соца и казва.че полякините били много скромни.Секс правели само "после шлуб"което на полски значи само след граждански брак преди това не може .Много скромни и вярващи били сега не знам как е може да са се променили.

54

Анонимен

преди 4 години

Болната идея е на многополовите, че искат да развращават деца.

53

Скептик

преди 4 години

Когато липсват моралните устои обществото се разпада. Моралът е изчезнал. Той не плаща данъци и не носи печалби.

52

Въпрос

преди 4 години

Всички ли християни сте кухи *** или само католиците?

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе се чекират предварително, сори, на летището те чекират след около 10 проверки, снимки и снемане на пръстови отпечатъци .Натед в редицата са по около 100-150 човека, всички все втора категория

50

Анонимен

преди 4 години

НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАК В УЧИЛИЩЕ СЕ СТИМУЛИРАТ ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ НАКЛОННОСТИ НА ДЕЦАТА, ИМА ГРЕШКА В ПРЕВОДА ВЕРОЯТНО, А ДОЛНИЯТ ДА ВНИМАВА С ХИТЛЕР, СТАЛИН И ЛЕНИН, ЗАЩОТО В ИМЕТО НА ИДЕОЛОГИИ, А ВСЪЩНОСТ ПОРАДИ ОГРОМНА ЧОВЕШКА АЛЧНОСТ И ОМРАЗА КЪМ СЕБЕПОДОБНИЯ МИЛИОНИ СА ЗАГУБИЛИ ЖИВОТА СИ В ТРУДОВИ ЛАГЕРИ, В КОНСКИ ВАГОНИ И В ПЕЩИТЕ- ДОРИ НЕ СИ ГО ПОМИСЛЯЙ.....

49

Смях

преди 4 години

По-добре така, отколкото подмолните проекти за сексуално образование от 4 г. възраст, които ще прокарат и тук.

48

от Януари

преди 4 години

догодинаСороските организаций ще могат да отнемат Български деца от семействата им - така решиша предателите в парламентасега Американския поробител ще почне да ви събира и кръвен данък !!!

47

На запад евреите

преди 4 години

яко популяризират марихуаната защо?защото от марихуаната се затъпява, в някой случай води и до шизофренияза това искат да спрат и месото - веганите също са значително по-*** и по-лабилни психическиа алкохола намалява стреса т.е. размива ефекта от псухическия тормоз на който ни подлагат евреиските масмедий и еврейските банки и корпораций

46

това беше така

преди 4 години

До Анонимен"поляците са по големи алкохолици и от руснаците"в полша така им вдигнаха цените на водката че да се напиеш е лукс който малцина могат да си позволятте сега нали се демократизираха и по подобие на САЩ, където също малцина могат да си позволят да се напият, минаха на марихуана - също като богатия и проспериращ Американски народ (доколкото тази цветнокожа збирщина може да се нарече народ)

45

Не зная дали сериозн

преди 4 години

и накрая да завърша:казах ти когато ти се отворят очите ама не поясних какво значи това:това значи да научиш езика много добре - ако можеш дори без акцент (някой успяват)да се сдобиеш с местна диплома - без местна диплома не можеш да получин никакъв лиценз, т.е няма да можеш да работиш за себе сииска още да успееш да се измъкнеш от гетото и да се смесиш с местните - ако не го направиш никога няма да научиш какво е САЩ, т.е. никога няма да намериш свястна работа... пробвай се ако искаш

44

ттттт

преди 4 години

В България има ли такова сексуално образувание, защото като гледам по улиците нашите тийнейджърки силно са деморализирани и секссуално изкушени! Освен това по порно каналите на кабелната А1 през деня дават как два или трима мъже се ебббът като кучета! Много травмиращо и объркващо за младо момче ако гледа това, а порното с жени е направо дивашко извратено!

43

Анонимен

преди 4 години

До Не зная дали сериознА защо трябва да се сдобивам с виза за САЩ, нали при свободата и демокрацияте можеме да бегаме свободно на Запад, или САЩ не са на Запад? Освен това нали сме членове повече от 10 години на ЕС, а САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори, само трябва да им купуваме старите самолети и да стоим с наведена глава.

42

Не зная дали сериозн

преди 4 години

преди 3-4 месеца попаднах в Чикаго на едно Полякинче - стройно и хубаво като картинка,живееше в точно такова мазе, и бачкаше в една Полска саламаджийница - скубеше пилета са 4.50 на час ....не зная дали имаш идея този скотски живот какво прави с хората .....но можеш да дойдеш и да научиш на място

41

Синагога на сатаната

преди 4 години

За всички проблеми в света са виновни комунистите! Те измислиха безразборния секс, гейовете и третия пол.Комунистите унищожиха традиционните семейни ценности и приравниха хората със добитъка.Комунистите причиниха и всички войни през последните 100г защото внесоха изкуствено разделение между народите чрез тяхната дяволска идеология. Те причиниха първата световна война заради свялянето на монархията, те създахоха и Хитлер и втората световна война и СССР.....и сега продължават със злините.

40

Анонимен

преди 4 години

До Не зная дали сериозн"след като се сдобиеш в ВИЗА и Билет идваш в САЩ"А гражданите на САЩ трябва ли да се сдобиват с виза ходят на интервю в Българското посолство и да плащат 160 долара които не се връщат при отказ и отказа е без обяснения защо, за да дойдат в България?