27

Я па я..!

преди 4 години

Че то богатите си накупиха вече нови коли. Останаха бедните със старичките. Кой да купува ?

26

До 27 също отчужбина

преди 4 години

Зависи в коя чужбина си. В Швейцария си зле но в Германия и Австрия ще бъдеш много добре.

25

Анонимен

преди 4 години

В България дори и богаташите си купуват коли на старо. Само депутатите винаги се фукат с нови лимузини.

24

също отчужбина

преди 4 години

до 23 от 21.Първо 6 хикяди лева не са 3000 евра.Щом бачкаш в чужбина знаеш какви са разходите за семейство,на теб ши да обяснявам.Или може би си ерген и незнаеш?

23

брех

преди 4 години

У нас спад?! Ами със 7-800 лева месечно/на места и по-малко/, как се купува нов автомобил?

22

Анонимен

преди 4 години

Тия от Фолксваген не заслужават милиони евра държавна помощ, а милиарди евра глоби за подигравката, наречена Дизелгейт. В Щатите ги осъдиха и си платиха като попове, но в Европа Мути не дава и дума да се каже, че ще глътнат вода и не само те. Всички германски производители са лъгали и мамили и са продавали ръждивите си кошници с мамещ софтуер. В САЩ не е ок, защо в Европа е ок? Двоен стандарт нещо?!? За пореден път! Гадни капиталисти!

21

Анонимен

преди 4 години

а ние се натискаме да отваряме завод на немските каруци у нас и милиони евра ще им дарим, за което! да може да ни клатят с ниски заплати и с празни обещания за просперитет и стабилност!

20

от чежбина

преди 4 години

До 22 до 21В коя чужбина с 3000 евро ще умре от глад бе? Само малка част взимат такива пари бе, болшинството вземат половината.

19

до 21

преди 4 години

ти в чужбина с 6 хиляди български лева ще умреш от глад бе.Туй българина само пресмята колко ще взима каква кола ще кара и какъв апартамент ще има пък не смята колко ще са му разходите.За това ни е такова дереджето

18

11

преди 4 години

С заплата от 1100лв и тия цени и наеми, кола няма как да се кара.... Докато със същата професия в западния свят щях да взимам над 6000лв. Еми да и аз бих катал нова кола. Ама докато такива хора ни управляват ще има само за тях....

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Айде по-леко с тия поредни приказки как в България няма нормални хора да имат доходи. Мантри като твоята са досадни и ни държат бедни като страна, щото с такъв манталитет толкова. Има достатъчно хора с доходи да изплащат спокойно нова кола и с доходи от честен труд. Самата криза в продажбите е просто от пренаситен пазар и свръхпроизводство. Вече да искаме на всички да се вдигнат още доходите е съвсем друго.

16

Факт

преди 4 години

След като населението спада с близо 1% годишно,даже са много тия продажби.То и старите автомобили драстично намаляват.

15

до Испанеца

преди 4 години

Много правилно,напълно съм съгласен с теб.

14

Испанеца

преди 4 години

че за какво му е на човек нова кола след лато и 20 годишен форд ще му свърши същата работа.Планът за консуматорско общество върви с пълна сила.Пътеводната звезда на народа,нашият освободител и будител Боко Тикваря няма нищо общо този път.*** българина е консуматорсли народ

13

Анонимен

преди 4 години

при нас нови коли купуват такива като Вълка, Доган, Дебелян и хората около тях. Едни от най-скъпите коли са в България, а народа беден, окраден от собствените си дупетати. Важното е, че сме стабиУни! В мизерията най-вече...

12

без цначение

преди 4 години

тази информация е подвеждаща.кризата на пазара на автомобили е огромна.над 1 400000 чакат своите собственици.новата криза ще е убийствена.

11

Бай Коко

преди 4 години

При нас повишение има след раздаване на субсидиите

10

Не е вярно

преди 4 години

Нашето Слънце,Лидерът на Балканите, Еднокнижника или Боко Тиквата говори друго. На кой да вярвам?

9

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

преди 4 години

....е...кой да е друг.......????

8

Анонимен

преди 4 години

Айде сега напишете че е виновен Винету и Фандъкова за да имат смисъл,безмислените дебати!