43

ДС

преди 4 години

До ТУ София! Факт:Казва се СИЛИЦИЕВАТА. Ако беше наистина завършил ТУ щеше да знаеш.

42

СКАНДАЛ

преди 4 години

VW дават на Турция 1 500 000 000 Евро а тоа *** Плевнелиев провокира с 260 000 000 Евро ДАНС да закопчаят веднага тоа мнипулатор дето иска да ни продаде за без пари

41

Д-р Исня

преди 4 години

Немците, ако са умни, ще се обърнат към историята - Булгaр Рено, Велики Стени и П.М. Тогава ще им стане ясно къде да одят!

40

ДС

преди 4 години

А бе стига сте обещавали пари на най-силната компания в ЕВРОПА. На тях им трябва пазар. Турция са 80 000 000 ние сме 6 500 000. За какво въобще се пънете.

39

Анонимен

преди 4 години

Нали искат да затварят Рудник марица изток? Там работят високо квалифицирани кадри, ето ти 10 000хил работника, не в София не Пловдив мислете за райони които се обезлюдяват народе....

38

Анонимен

преди 4 години

Не се радвайте,завод в България за коли няма да има!VW временно са отложили подписването на договора с Турция.Но дори и да не подпишат с Турция ,откъде пък сме сигурни ,че ще изберат България!

37

Анонимен

преди 4 години

те комунуидните от бсп са свикнали да рекетират и крадат...

36

Анонимен

преди 4 години

Ало управниците ние ли ще им плащаме на немцоите.Еми турците ли да ни цакат бе бунгур?Нали турците даваха повече пари!

35

Анонимен

преди 4 години

Та последно Плевнелиев ли прави предложение 260 милиона щото Фолксваген дава 1,5 милиарда Евро ..................трагедия българска е това абе СкандалПленвнелиев барабар с Медиите дето тровят с Фейк нюз всички към южна Африка

34

Все пак:

преди 4 години

завода на Фолксваген е свързан повече с бачкаторство и физически труд, от колкото с дизайн и проектиране, така че Пловдив е по-подходящия град.

33

Sichtpunkt

преди 4 години

Алкашами много бързо обръщате палачинката.Завчера плюехте Плевнелиев, че VW отива в Турция, а сега "не ни трябва този ФолЦваген произвежда само трошки!". Поне изчакайте "Зеленият пъпеш" да ви даде опорна точка.

32

Глобал рисърч

преди 4 години

Инвестициите в България са забранени. Има план за окончателно решение на българския въпрос.

31

Koko

преди 4 години

Проблема не е в офертата, а в липсата на КАДРИ!!!! Търсят се магазинерки с 1200 лв. заплата и не могат да се намерят, какво остава за квалифицирани инженери, в страна с липса на актуално образвоание и традиции в сферата. Как някой си представя, че ще се открият 5000 специалисти ? Няма шанс за този завод и всички управляващи го знаят, само се хвърля прах в очите, спрете да претопляте манджата.

30

До 29 (От търнак)

преди 4 години

В две думи - две грешки. Колко ли щяха да са в цяло изречение!

29

Анонимен

преди 4 години

3-*** Папи са го галили по кратуната! 3-***!

28

до Авторката

преди 4 години

Проекта на Фолксваген започва чак края на 2020 с отценка 1,5 Милиарда Евро , българските Медии имат проблем с превода от немски , винаги когато се постват Новини за Германия са винаги неточни , всеки път

27

Анонимен

преди 4 години

Ало управниците ние ли ще им плащаме на немцоите. Вместо те да плащат за ползваната инфраструктора нали не мислите че тези автомобили ще летят. Вместо да плащат за земята върху която ще строят и ще замърсяват ние ще им плащаме. Вие връзка с мозъка имате ли бе. Каква щее печалбата за народа от цялата дандания. Колкото печелим от американските тецове и от златото ли.

26

Анонимен

преди 4 години

Плащаме на Американските централи, за да ни продават скъп ток и да печелят, а българина да беднее. Ще плащаме на Фолксваген, за да богатее за сметка на бедността на българина и ще му даваме пари.

25

ТУ София! Факт:

преди 4 години

София, Дъблин и Прага са силиконовите долини на Европа. Като не вярвате, обиколете района на Младост и вижте фирмите и офисите които са там. Говоря за световно известни имена. Американски, Европейски, Израелски - всякакви технологични концерни.

24

за уроки

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааХитлер обеща за всички германци по една такава кола!!!!