9

мак

преди 4 години

За мнимите болни има, милиони за нЕкво присъединяване също, а за това детенце, за онази детска болница с падаща мазилка, защо няма? Съветвам бб вместо да се вози с джипка по магистрали: да посещава редовно такива болни и болници, може би ще слезе на земята, ще спре да си прави пиар и да гледа през розови очила и ще види истинските проблеми.

8

Гост

преди 4 години

Ами ако действително има такава комисия - в клиниката за нервни болести за деца "Св. Наум" на 4-ти километър, както пише 7, то тогава защо от Столична регионална здравна инспекция са заблудили жената? Дали това е бил личен акт срещу нея, или става въпрос за некомпетентност,която е вредила и на други хора? Ако наистина има такава комисиля и от Столичната здравна инспекция са заявили това, то трябва да се заведе дело срещу тях, за предоставяне на невярна информация, която може да застраши здраве

7

Предайте на родители

преди 4 години

Не знам защо ми е изтриха поста от преди малко, но ще го напиша отново - в София има детска неврологична комисия в клиника за нервни болести за деца Св. Наум на 4-ти км. Там ходи моето дете и като време ми отне от уговарянето на ЛКК до взимането на количка около 2 месеца. Моля да не се трие този пост, а по-скоро админите ако имат контакти на родителите на детето - да му дадат тази информация.

6

Брате

преди 4 години

В същото време, ония двама братя ромi, още са със 100% слепота = асистент+пенсия+

5

Активист на БКП

преди 4 години

А Веждю Рашидов и Мая Манолова се лекуваха в Германия...

4

gostenka

преди 4 години

Да не дава Господ да се родиш в България и да ти се наложи да ползваш здравна помощ!!!

3

Ха

преди 4 години

Няма ли някой добър адвокат,който да помогне на майката ,да осъди България за нарушаване правата на детето,още по -вече,че жената си го гледа и не го е изоставила на държавна издръжка?

2

толерантен

преди 4 години

Може би, Орлин не е "ромче"... затова... така...

1

Saki

преди 4 години

Как не ги е срам ?