155

Тъпи

преди 4 години

Не знаех ме държавата помага на Българския футбол ,затова ли някои футболисти се фукат с луксозни коли и силиконки

154

Анонимен

преди 4 години

До ЙовоАко видиш как СА изкара някакъв оркестър да изсвири руския химн ще припаднеш от смях. Имаше някакво клипче в Ютуб ако ти се рови търси гледай... заслужава си. Путин стоеше като треснат със мокър ***.

153

Няма Изход

преди 4 години

Те всичките келeши искат да стават футболисти не заради играта а за парите, колите и знойните чалгарки. Веднъж като влязат в отбор и почват тлъстите заплати. За игра и 12 часови тренировки ги няма. Пената е прав че новия Бербатов ще се появи когато закрият чалготеките в Студентски град. Пророк е Пената, разбира работите.

152

ай сиктир

преди 4 години

Оставката е безкрайно закъсняла проблема е, че това няма да промени лудите из агитките които отиват на стадиона за да се сбият "врага", а футбола им е последен проблем.

151

Анонимен

преди 4 години

"Подкрепяме искането на Футболната асоциация за спешно разследване и тежки санкции. Ще пишем до УЕФА с искане това да се извърши бързо", допълни говорителят на Борис Джонсън."Ама и ние искаме да знаем-кой и как го организира това о..р.а.н.е

150

Иванов

преди 4 години

В момента сигурно е отишъл да си допие.

149

Анонимен

преди 4 години

Публиката на стадионите в България е извадка от обществото. И там присъстват основно индивиди с вакуум в черепа. И въпреки това Джонсън не би следвало да се намесва и коментира жестове и исказвания на българи на тяхна земя и територия.

148

Йово

преди 4 години

До АнонименДа, но за нашите европейските медии пишат но за англичаните мълчат. Затварят си очите западните медии и за скандиранията на Уембли когато публиката им викаше срещу българите: "Gipsy" и " You are Animals". Това показва кой е господаря и кой роба в ЕС! УЕФА няма да се опълчи на господаря но на роба винага.

147

Анонимен

преди 4 години

.......г-н Михайлов изразява категоричната си готовност да продължава да помага за развитието на българския футбол по всякакъв начин...Правилен начин да накараме уефа да смекчи по някакъв начин наказанието

146

Друг поглед

преди 4 години

Прави са англичаните да недоволстват,но....когато всички вкупом се мляскахте с Тиквата защо не помислихте,че с тези лиги укрепвате неговата власт,че бг народа страда,а вие културните това не го забелязвате. Та самият, Джонсън преди време се усмихваше на Тиквата. Та нали от. Управление на Тиквата идва всичко това...беззаконие,призиви за линч,немощта на МВР.

145

Иванов

преди 4 години

Изпратили са му от анонимен мейл записи с Биро Мишата и веднага се е ориентирал в картинката.

144

Анонимен

преди 4 години

Да си ходят или всички или никой, футбола е колективна игра целия БФС трябва да се закрие не приемаме оставката на Боби Михайлов, една птичка пролет не прави. Или ще има качествен футбол или изобщо без футбол БГ умре 89 год още някъде до към 94 -та.

143

Анонимен

преди 4 години

По соц време продажните комунисти-русофили кръщаваха градове, заводи, булеварди, върхове с имената на Ленин, Сталин, Димитров, а имената на нашите национални герой Ботев, Левски, Раковски, Бенковски,...ги хвърлиха на пияната, дрогирана футболна глутница, да се гаври с тях по стадионите крещейки "Само Левски", "Долу Ботев" и да се увива в българския трикольор, бършейкши си лигите с него !Чудя се защо до сега не са предприети действия за премахване на това унизително за българската нация унижение

142

Анонимен

преди 4 години

До ЙовоТе и нашите дроги освиркаха английския химн.

141

А, одит!

преди 4 години

Да, браво! Само че сега искаме ревизия на всичко и комисия, която да разследва, относно средствата разходени от БФС! Искаме всичко свършено, като политика за насърчаване на младежкия и детски футбол и въобще цялостен публичен одит, както във всяка "бледолика " държава:)! Само тогава тази оставка ще има смисъл, защото следващия иначе ще е същия! Трябва да има причинно-следствена връзка, защото така работи системата на живота, иначе не работи;)!

140

Анонимен

преди 4 години

колко ли трябва да пропадне един отбор за да се махне това перукесто нещо?... явно мнооого

139

Йово

преди 4 години

Англичаните освиркаха българският химна УЕФА мълчи. Ще мълчи защото САЩ и ВБ са господстващите държави в евроатлантическия съюз а България е просто един бездумен васал, затова и УЕФА мълчи защото когато се оплаква господаря всеки слуша а когато се оплаква роба на никой не му дреме.

138

Анонимен

преди 4 години

Асфалтирайте терена свикнали сме по магистралите.

137

Анонимен

преди 4 години

Дайте им топка от асфалт, първи да ритат англичаните със всичка сила.

136

Анонимен

преди 4 години

Той ще си подаде оставката, онези няма да му я приемат и всичко ще си дойде на мястото. Този филм сме го гледали, само да минат изборите и всичко ще си тръгне по старому пак.