215

простотия

преди 4 години

Този е малко по-свестен да си подаде оставката след два мача с Англия, които са били твърде зле, и какво въобще прави псевдодържавата Косово над нас в класацията? Хайде Англия на първо място, ами ние трябва да сме на 2-3 място? WTF!?!?

214

Анонимен

преди 4 години

Ако искаме бъдеще за децата, нови спортисти и носители на златни топли... Очаквам цялото БФС да напусне. Както и отборите да стартират на ново, без всичките си шефчета от 90те. Очевидно са безхаберници и няма нужда да се спори имаха 25 год. Прекалено много време да осъзнаят, че са банда ***. Ходете в пенсия момчета стига се излагахте и унищожавахте бъдещето на децата.

213

Браво

преди 4 години

Най-на края да се намери някой,който да разпердушини охранените котараци в БФС!Чакам това от 10 години,браво!

212

Fck

преди 4 години

Коги Бойка Борисович ти пойска оставката ....требе да я дадеш!

211

Driver

преди 4 години

"...и с множеството си контакти на високо международно ниво"Става въпрос за контакти със световноизвестни личности, като господата Джони Уокър, Джим Бийм, Тъламор Дю, Джак Даниелс, както и дамите Стралджанска, Троянска и Дюлева.

210

А

преди 4 години

Интересно явление е как в тази държава трябва са се стигне до точка на кипене за да се вземат някакви елементарни мерки. Истината е, че самите ние сме овце, просто трябва са кипване по-често.

209

Simeon

преди 4 години

Те Англичаните да не се правят но много чисти знаем ги и тях.Спомням си един случай преди години на мача Лиидс и Галатасарай когато бяха загинали два английски фена.Да не се правят на много чисти

208

Край

преди 4 години

Българите си имаме идеалния пастир. Грижи се от футбола до светия синод. Гледайте го в очите и го слушайте - по нормален човек и по -загрижен за вас няма да намерите.Е верно че е чел само Винету ама цели професори и доценти се доказаха като в пъти по-некадърни премиери и министри.Бойко ако беше прочел и Поразяващата ръка и Говорящата кожа - щеше евросъюза да управлява.

207

сминдух енд чесън

преди 4 години

Не се заблуждавайте ,идеята на всички промени у нас е да няма такива .

206

Анонимен

преди 4 години

И после кой ще застане? Пак някоя мутричка?

205

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Министър-председателят поиска оставката на президента на Българския Футболен Съюз.Такааа ...Сега освен наказание за истерията около темата за расизма ще отнесем и наказание за вмешателство на държавата във футболните дела.ФИФА не толерира намесата на държавата във футбола.Има редица такива примери като Полша, Македония, Сиера Леоне ...Футболните съюзи в това число и БФС се издържат основно от пари дадени от УЕФА и ФИФА и съвсем малък процент пари отпуснати от държавата.Циркът предстои ! ..

204

Joko

преди 4 години

Недопустима истерия на нашите управници ! Направо се срамувам от тях ! Снощното театро беше подготвено от Ингелезите още миналата седмица, но трябва да имаш малко пипе в главата за да не се хванеш на въдицата. И вместо бългаският "тЦяр" да защити страната ни, той хукна да целува .... на тези пияници.

203

Тато

преди 4 години

Мила родини..... 3та статия поред с грешно изписване на името на химна!

202

баба Мара

преди 4 години

Ама много му пърчава косата бря! Па и ка са е опулил...

201

Анонимен

преди 4 години

Бита карта е вече той! Щял да " помага"? На кого и с какво? Михайлов е живо доказателство че властта Не бива да се дава за дълго време НА НИКОГО! По един мандат и да идва следващият! В политиката най вече е същата работа!!! Схващаш ли българино!!!

200

мдааа

преди 4 години

Аз от футбол не се интересувам,но ако наистина бритите са освиркали химна ни е трябвало г-н Михайлов да призове отбора на напусне терена и мача да не се състои и т.н.

199

Джони Лекето

преди 4 години

Голяма истерия точно преди Брекзит. Целта е обработка на общественото мнение на острова. Търсят си оправдание по доста отчаян начин. Провалят се в преговорите и се решават на отчаяна стъпка, като провокират скандали из цяла Европа чрез футбола. Накрая това ще има ефект на бумеранг и то негативен за тях. При Брекзит без сделка в Англия ще настъпят масови безредици и тогава номерата им никъде няма да минават. Отчаяни са ! Поне това помогна за оставката на Бобито :) Направиха ни услуга

198

Българин

преди 4 години

Предизборна пародия Бойко + Боби верно е пак за сметка на народа!

197

Анонимен

преди 4 години

Ха ха хаЕ много прав

196

xa xa

преди 4 години

ха ха Михайлов е избран миналата година на легитимен конгрес почти единодушно, делегатите гласуваха за него. Това е по устав. Така избираме и другаря борисов и НС и евродупетати и прочие, и като не могат легално да махнат другаря Михайлов му спретват "расизъм, изключително лошо представяне" и му искаме оставката.Следва да дойде нашия човек, който ще бъде избран разбира се като Михайлов ама ще има други едни качества към властта.Нека е мутренско управление в БГ, на такъв матр'ял такова се полага, нека е волята на матр'яла.